Saudibarbarien chopar huvudet av nummer 59


Saudiarabien halshögg på måndagen en egyptisk man som dömts för narkotikasmuggling,  vilket innebär att 59 fångar dödats i år.
Ibrahim Mohammed Salman försökte smuggla opium, som var gömt i hans bil, han avrättades i staden Tabuk, sade departementet.
De flesta avrättningar i det muhammedanska landet Saudiarabien utförs genom offentliga halshuggningar med svärd. Den 2 januari avrättades 47 personer för ”terrorism”.
2015 avrättades 153 personer,Amnesty International uppger att antalet avrättningar i Saudiarabien förra året var det högsta på två decennier, men de är långt efter Kina och Iran.
Saudibarbarien tillämpar en strikt islamisk lag enligt vilken mord, narkotikahandel, väpnade rån, våldtäkt, homosexualitet och avfall, från den fredliga och humana religionen, bestraffas med döden.

LÄNK


3 responses to “Saudibarbarien chopar huvudet av nummer 59

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: