Diar Mahmoud slog nästan ihjäl äldre man, fick lågt straff, nu är han anhållen för mordförsök


INVANDRARVÅLD. För tre år sedan dömdes två tonåringar för att nästan ha sparkat ihjäl en pensionär vid Kortedala torg. De fick löjligt låga straff och skadeståndet de skulle betala var obetydligt. 

Nu är Diar Mahmoud anhållen, tillsammans med fyra andra kriminella, misstänkt för att ha försökt skjuta ihjäl en man utanför Blå stället i Angered i augusti.

Under den tidigare rättegången lade hatmedia fokus på gärningsmännen och hur synd det var om dem och deras familjer.

Efter uppmuntran med det låga straffet har Diar ägnat sig åt narkotikaaffärer i Göteborg och är även dömd till löjlig ungdomstjänst för det.

-Pettersson säger som tidigare, pojkarna växer upp och då börjar de använda vapen…

TIDIGARE 2012-09-18. Carl-Erik är blind på ett öga, har tappat minnet, låg i koma i två månader, gärningsmännen hånskrattar, blåljuger i rätten och döms till ungdomsvård

Uppdatering 2012-09-18: Diar Mahmoud och Hassan Kibar fälls för den brutala misshandeln av en 61-årig man vid Kortedala torg i Göteborg i våras. De döms till ungdomsvård med så kallat ungdomskontrakt och ungdomstjänst. De ska även betala ett skadestånd till mannen på cirka 130 000 kronor.

Offret fick livshotande skador och bestående men. De åtalade har konsekvent nekat till anklagelserna.

Uppdatering 2012-09-05: Pojkarna anklagas för mened. Den synnerliga grova misshandeln av en 61-årig man i Kortedala i Göteborg kan få fler rättsliga följder skriver DN.Kammaråklagare Carl-Henrik Andersson menar att de två pojkar som vittnade på rättegångens sista dag har uppfyllt kriterierna för att ha ljugit under ed.

Deras beteende måste granskas, enligt Andersson. Vi kan inte stillasittande sitta och acceptera att de här killarna ljuger så flagrant inför rätten, säger han till tidningen.

-Pettersson noterar, svinen hånskrattar och blåljuger. Det innebär att de ingenting lärt och kommer att fortsätta misshandla folk tillsammans med de svin som inte hittats när de komme ut, efter de 10-11 månaders ungdomstjänst som troligen blir det löjligt låga straffet. Lås in dem tills de ångrar sina tilltag och talar om vilka de andra fem som deltog i misshandeln var.

Tidigare 2012-08-22: Igår inleddes rättegången mot de ungdomar som misstänks för att nästan ha slagit ihjäl 61-årige 61-årige Carl-Eric Cedvander på Kortedala Torg i Göteborg i våras tillsammans med fem kamrater. Deras hånskratt publicerades senare stolt på Facebook.  

– De sparkar ner honom i fontänen. Han faller baklänges och blir liggande. Och sedan fortsätter de att sparka honom, allihop, när han ligger ned på betongen, sade ett vittne i mars när Carl-Erik blev överfallen.

Carl-Erik blev så svårt skadad att han låg två månader i koma. Han förlorade synen på ena ögat och har fått så allvarliga hjärnskador att han har svårt att minnas. Han minns överhuvudtaget ingenting från de senaste 2-3 åren ur sitt liv.

Åklagaren lyckades inte binda alla sju invandrarna som från början var misstänkta för misshandeln och har därför bara åtalat två av dem. På grund av gärningsmännens låga ålder, båda är födda 1996, kommer en eventuell påföljd dock bli låg.

 • Diar Mahmoud, kurd,
 • Hassan Kibar, turk,

I ljugmedia ligger fokus på gärningsmannens familjer och i TV-inslaget intervjuas endast försvarsadvokaten som oemotsagd får säga att gärningsmännen är oskyldiga.

Båda gärningsmännen medger ett visst våld men påstår att det var i självförsvar, det låter troligt att en ensam 61-årig sjukpensionär ensam skulle ge sig på sju unga vältränade män så lås in dem för gott och släng nyckeln åt helvete. Fy fan vilka svin. Tidigare på Petterssons HÄR.

Här hånskrattar svinen under gårdagens rättegång…


22 responses to “Diar Mahmoud slog nästan ihjäl äldre man, fick lågt straff, nu är han anhållen för mordförsök

 • Involuntarium

  De ska självklart utvisas ur Sverige! De har inget att tillför som vi inte redan har tillräckligt av!

  Straff avtjänas bäst i hemlandet, eller varför inte låta hemlandet bestämma straffpåföljd? Det vore väl det bästa!

  Gilla

 • Hackemannen

  På FB skärmdumpen du har klistrat in, sista personen som kommenterat med ett hjärta. Är det inte samma tjej som blev mördad på HVB hemmet nyligen? Väldigt likt iaf…..

  Gilla

 • Magnus

  Värsta sortens nidingar!

  En niding är en skurk eller illgärningsman, i synnerhet en sådan som begått grova våldsbrott mot barn eller mot någon som ej varit i stånd till att försvara sig. Nidingsdåd vittnar om ett särskilt lågt eller fegt sinnelag hos gärningsmannen. Ursprungligen avsågs med niding en person som fick skymfas utan risk för påföljd, personen var ”var mans niding”.

  Gilla

  • Observator X

   Det här är den absolut bästa sammanfattning jag sett på länge.

   Därtill det hån mot oss riktiga svenskar vilka blir utsatta för ohyrans vansinnesdåd och därefter den spottloska vi får i ansiktet av svenskt rättväsende när de(enligt icke-offentlig order) inte straffar den här själlösa arabasiatanhopningen.

   Gilla

   • ÅMÅL

    Precis!
    Det vore bra om någon gjorde en liknande på svenska – gärna med Rosenbad som bakgrund (t.ex)

    Gilla

 • B ahlberg

  Skicka hem dessa till hemlandet
  Har förbrukat sin ”rätt” att vara här
  och levs på bidrag.

  Gilla

 • Andrej Dokic

  Absolut inget nytt. För dessa kriminella MENA-iter är ett lågt straff som att vinna kriminell OSCAR.hederbetygelse att ”Svennar ”är rädda för dom och att domvinner över lagen. Givetvis med det facit i hand eskalerar brotten. Och som vanligt håller jag alla korrupta politiker ansvariga, dom drar i trådarna, dom kan säga nej. Men länge det inte drabbar dom, bryr dom sig inte.

  Gilla

 • Roland Andersson

  Skicka tillbaka dom över Öresundsbron med enkel biljett och låt oss slippa se dessa idioterigen

  Gilla

 • Suzie

  Sverige måste ju vara det absolut farligaste landet för äldre ,barn och unga kvinnor att bo i.Inget lands maktelit välkomnar all världens avskum som är grovt kriminella och extremt kvinnofientliga hit och erbjuds att leva lyxliv på skattebetalarnas bekostnad som Sveriges grovt kriminella sjukklöver junta
  som uppenbarligen tycker det är helt i sin ordning att barbarer får mörda,våldta i grupp eller enskilt,misshandla och råna svenskar.Vilket enormt folkförakt makteliten uppvisar dagligen då svenskar har gjorts till lovliga byten för glupska rovdjur från världens mest dysfunktionella länder.

  Gilla

  • sam collier

   Yes. Jag är instruktör i självförsvar. Jag måste säga att taekwondo är värdelöst mot den nya befolkningen i Sverige i och med att de anfaller i grupp.

   Lär er använda nycklar att rikta mot ögon. Kvinnor, lär er ”grab, twist, and pull” – slit av dem genitalierna.

   Gör vad ni måste.

   Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  rikspolischefen har väl inte yttrat sig ännu, hoppas jag…Fy fan vad hemskt.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Vad är att vänta? De flesta som kommer hit är med all sannolikhet inte önskvärda i sina hemländer. Varför skulle annars inte länderna vilja ha tillbaka sina medborgare.
  Export av oönskat klientel har sett tidigare
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Ioan_Ursu%C8%9B

  Gilla

 • jgarn

  Det finns bara ett straff för dessa halvapor och det är garanterat återfallssäkert.

  Gilla

 • ossie

  Detta svin borde ha offentlig prygel.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Straffet beror ju i vanlig ordning på vem som är offret.
  Det är ingen hemlighet att svenska rättsväsendet fungerar så.
  Försökte han skjuta ihjäl någon annan berikare så kan det ju ses som hatbrott. I Kortedala var det ju bara en gammal vit heterosexuell man som blev offer, därav de löjliga straffen.
  Undrar när sjukvården börjar som svensk skola och rättsväsen med muslimkvotering?

  Gilla

 • ÅMÅL

  Svenska folket tvingas av överheten att försörja många av Jordens värsta avskum!

  Gilla

 • Tony

  2 Djävligt ynkliga individer, dom överträffas i ynkligt beteende
  endast av det Svenska rättsväsendet som är ett grovt skämt,
  och detta bara fortsätter, det är bara att lyssna till stolpskottet
  Dan Eliassons försvarstal för idioten som stack en kniv i ryggen
  på en ung tjej som miste livet .Det Svenska så kallade
  rättsväsendet kör kniven i ryggen på den Svenska befolkningen
  med sitt otroligt låga straff för invandrade ligister!

  Gilla

 • Mari

  Skrattar bäst som……….. Hoppas straffen blir långa och omedelbar utvisning efter avtjänat. Hoppas……. kan man ju alltid – utopi ???

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: