Titta hit kvinnor, titta hit Umeås kvinnor

Det är något som är ruttet i vårt land, nej förresten det finns mycket som är Umeåruttet och stinker i vårt land. Vi har ett rättsväsende som dömer lite hipp som happ, vi har ett rättsväsende som dömer politiskt.

Det var en gång en pakistansk medborgare som sextrakasserade ett flertal kvinnor i Umeå där han bor. Han blev infångad och dömd, denna dom liksom alla andra domar är offentliga för var och en att ta del av. Min vän Pettersson lät sina följare på Petterssonsblogg ta del av vad den pakistanska snuskhummern gjort mot kvinnor, det skulle han inte ha gjort om mannen med den vidriga kvinnosynen fått bestämma. Pakistanaren skäms inte för det han gjort mot svenska kvinnor, kvinnofridskränkaren tänker endast på sig själv, han vill ha pengar.

Hur som, min vän Pettersson ställer sig alltid på kvinnornas sida mot ogärningsmän men nu kom detta kvinnofridskränkningsmål att handla om alternativ media och vad vore då bättre för hatmedia och hos de andra styrande än om en chans till tillfälle att näpsa en bloggare till tystnad. Vi tystnar inte, det finns inte råd för oss som svenska medborgare att tystna.

Alla orättvisor i verkligheten ska ut till allmän beskådan, Pettersson blev frikänd från anklagesen om brott mot personuppgiftslagen men dömd att betala 10000kr till den kränkta sexförbrytaren med tolkbehov på urdu. Jag funderar då och då på om hur de kvinnor som blivit attackerad av Tahir Mujtaba mår idag, är ni ledsna, rädda eller kanske fruktansvärt arga? Hur mår ni? Skriv och berätta!

Vi är många som känner oss frustrerade och svikna, jag vet det. Vi är många som känner oss svikna av de folkvalda som väljer att titta bort och låtsas som om vi inte har något stort nationellt problem. Att låtsas som om vi inte har ett stort nationellt problem det är illa då vi är mitt inne i kaos, rädsla, frustration, ilska och ledsamhet över att vårt förra så mycket tryggare land förändras till något icke önskvärt kvinnofientligt land. Vi är inne i en pågående förändring av våra livsmönster, många kvinnor väljer att inte i den utsträckning man önskar gå ut utanför sina egna fyra väggar.

Männen från kulturer med en vidrig kvinnosyn har fått det de vill ha, man har skapat rädda kvinnor som håller sig hemma precis som i hemlandet och man har skapat otrygghet för våra barn. Alternativ media är livsnödvändig för folket, genom alternativ media upplyser vi och där finner vi vänner som vi kan skapa en plattform tillsammans med för att kämpa mot vårt lands förfall. Vi kvinnor och män som vill ha ett tryggt land att lämna över till våra barn vi låter oss inte tystas.

Den råa verkligheten tränger sig på och temporärt kan vi gå ner för räkning, men med vänner att lita på slickar vi våra sår och reser oss igen. Vi låter inga Mujtabas diktera, vi ger igen…….hoppas jag. Jag hoppas på att Umeås kvinnor inser det bisarra i att Mujtaba tillerkänns pengar av Pettersson, jag hoppas och önskar att Umeås kvinnor visar var skåpet ska stå! Jag hoppas att män och kvinnor i Sverige sätter ner foten, ställ din politiker mot väggen och kräv rättvisa och trygghet i vårt eget land. Reclaim Sverige!

9 thoughts on “Titta hit kvinnor, titta hit Umeås kvinnor

 1. Är det någon som har fört något från våra FI kvinnor??? Vad gör dom nu för tiden? Det finns så mycket jobb för dom, men var kan man se och höra något resultat av deras jobb??? Gör dom överhuvudtaget något….

  • Fi-kvinnor sysslar med helt andra grejer, i Malmö kramar dom zigenartiggare och propagerar för ännu fler män från dysfunktionella samhällen.

   Tack Birgitta

 2. Blev det ingen överklagan? Domen har ju ingen förankring i någon lagtext.
  Rätten måste ha blivit vilseledd ell varit jävig på något sätt.

 3. Helt fantastiskt, och kan bara hända i Sverige! Frikänd!!! Publicerar offentlig handling! Men ska betala skadestånd till en brottsling? Nu djävlar får det vara nog med muslimkramande! Tom jag, en gammal man, kommer nu att försvara mig fysiskt om jag blir antastad av likt slödder!

 4. En eloge till dig Eva-Marie!

  Sverige måste revidera lagstiftningen från regeringsformen till brottsbalken och all lagstiftning däremellan samt myndighetsföreskrifter och regelverk!

  Ordningsmakten och rättsväsendet måste samtidigt revideras för att tjäna Sverige och dess befolkning på ett för befolkningen nöjaktigt sätt i ett upplyst, modernt kunskapssamhälle!

  • Om du publicerar “rätt” offentliga uppgifter är det ok, MEN det kommer att kosta DIG mycket om uppgifterna strider mot pk-elitens uppfattning. Idag i tv-soffan, TV1 rapport, yttrade en kulturmedarbetare; -‘varje lampa måste belysas av andra lampor’. I betydelse att varje nyhet måste kritiskt granskas av andra nyhetsmedia. Är detta en omvandling under galgen eller bara läpparnas bekännelse??

Kommentera