Bergsturkens Özz Nûjens är igång på Facebook


INVANDRING. Ni vet att bergsturken Özz Nûjen är kurdisk nationalist men hatar svenskar som är nationalister för all nationalism är fint, kurdisk, palestinsk, arabisk osv men svenska nationalister är bruna. 

Özz Nûjen är nationalist men hatar Sverigedemokrater, själv blåser han på rejält på sin Facebooksida, som han går på undrar man varför han inte åker hem och slåss för sitt folk…

***

Kolla terroristen som ‪#‎Turkiet‬ lyckades döda i en källare i kurdiska staden‪#‎Cizîr‬
Stolta och modiga turkiska soldater som lyckades döda en livsfarlig fem-månaders bebis och även bebisens livsfarliga mor… 60 civila kurder dödades i källaren och detta applåderas av lika stolta turkiska fascister och islamister här i Sverige.
I Turkiet är ‪#‎Instagram‬, ‪#‎Twitter‬ och ‪#‎Facebook‬ fulla av hyllningar till den ”ärorika” turkiska armén i kampen mot dessa terrorister där vissa inte ens är fem månader gamla.
Tänk på denna bild när du bokar din nästa semester i Turkiet…
Stötta Turkiet i kampen mot dessa farliga fem-månaders terrorister och åk dit på charter!!
Njut du av Turkiets vackra stränder samtidigt som du och ‪#‎Sverige‬ (och därmed vi…) och ‪#‎EU‬ betalar och belönar regimen i Turkiet för att stoppa flyktingar samtidigt som vi blundar och ger vårt godkännande när de slaktar kurder.

***

Alltfler röster höjs för att få stopp på Turkiets extrema övervåld och brott mot mänskligheten.
Kurderna slaktas och EU belönar bödeln Turkiet.

***

Alltså de sönderbrända kropparna av de 60 civila kurderna som dödades i en källare av turkisk militär inatt… lämnar mig ingen ro.
Turkiet mördade dessa 60 civila kurder med vetskap om Europa och dess tystnad och medgivande. Satans mördare!
Turkiet som stat har snart funnits i hundra år…
Hundra år av etnisk rensning, hundra år av förtryck och förföljelse.
Hundra år av turkiska massmord på kurder, syrianer, armenier, greker, araber m.fl.
Hundra år av barnamord, kvinnomord och politiska mord.
Byar förstörda, städer sönderbombade och skogar nedbrända.
Och återigen kör de ”tricket” och den stora lögnen…
– Men vi är bröder! Kurder och turkar är bröder!
Nej! Det är vi inte och har aldrig varit.
Men om vi säger att er lögn har en gnutta sanning i sig. Om det är så… så är ni brödramördare, brödraförrädare och brödraförtryckare. I hundra år!
Förbjuder man sin broders frihet? Ockuperar man sin broders hus? Dödar man sin broder för att brodern vill ha fred? Förbjuder man sin broders språk? Förbjuder man sin broders sånger?
EN GÅNG FÖR ALLA!
ONCE AND FOR ALL!
BI KURT Û KURMANCÎ!
Kurder och turkar är inte och har aldrig varit bröder!
Kurds and turks aren’t and have never been brothers!
Kurd û tirk ne bira ne û tucar jî ne bû ne!
Men kurder o turkar kan bli goda grannar!
But kurds and turks can be good neighbors!
Lê kurd û tirk dikarin bibin cîranên bash!

***

Såhär ser en mördare ut. Han kan bära slips och t.o.m. vara president över ett land. Men en mördare är han.
Inatt hände det fruktansvärda saker.
Ca 60 civila kurder blev dödade av turkiska militärer i en källare i den den kurdiska staden Cizîr.
I en källare?!!… Där dom hade gömt sig för turkiska regimens bombdåd och granateld.
En hel del av dom i den källaren var redan skadade och hade ropat på hjälp i över en vecka nu men inga ambulanser eller hjälp fick komma fram.
Den turkiska staten kommer att säga att dessa var terrorister.
En del turkiska fascister här i Sverige kommer också att säga att dessa 60 civila kurder var terrorister… Dessa turkiska fascister och nationalister kommer att vara både glada och stolta över detta massmord på oskyldiga kurder.
En sak är nu säkert…
Deras stolthet och glädje kommer att fastna i halsen och kväva dom… Detta kommer inte att stoppa oss kurder, detta kommer aldrig glömmas och det kurdiska folkets kamp för frihet och rättvisa kommer att fortsätta oavsett er terror och hänsynslösa förtryck.

För varje dag som ni dödar oss blir vi starkare och vi blir fler… 🌞💚 Yan Kurdistan yan neman!!

Erdogan

 


23 responses to “Bergsturkens Özz Nûjens är igång på Facebook

 • Kraftig explosion hos turkisk kulturförening | Petterssons gör skillnad!

  […] Sverige är mångkultur bra och berikande, trots att bergsturkens Özz Nûjens är igång på Facebook och sprider nationalistiskt hat, men han kanske har alibi och skyller på SD som […]

  Gilla

 • martin

  Intressant att du kan anklaga en president som här låtit aporna kurderna att tala sitt språk i Turkiet. Dom har fått en parti. Men kurderna är som parasiter ni nöjer er aldrig. Det är samma sak som att det bor många araber kurder och skit i rosengård. Ska då araberna/kurderna i Malmö begära med våld att det ska bli en stat som heter ”Arabien”. Det är samma sak i Turkiet. Men åk ner och ta på dig en väst och smäll en buss med barn och familjer i bussen. Som ni kurder gör. Detta är Sverige! Det som stör mig mest av allt är att kurderna samt araberna pratar arabiska med varandra i stan. Det jag gillar med Turkiet är att det ska pratas turkiska i Turkiet. Om du inte kan lär dig. Till alla svenska bröder våga säga till dessa apkurder att detta är Sverige här pratas det svenska!!!!! Jag gör det allt för ofta men kallas rasist???

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   Intressant kommentar som visar hur hatiska minoriteten (turkarna) i Anatolien reagerar,när de ockuperade (kurderna) demonstrerar för sin frihet !
   Erdogan är enligt min uppfattning en ny Hitler,som kommer inom snar framtid att skapa ett nytt världskrig,om inte USA/Ryssland gemensamt stoppar denne dåre ….Tror det är väldigt få i Norden som inser hur nära vi befinner oss,för ett enormt krig i M-östern !
   Ett krig som även kommer att skapa enorma konflikter i Europa.

   Gilla

 • Olle

  Den tragiska stackaren sitter på facebook och ylar. Fyyy faaaan vilken liten ynklig nörd.
  Landsförrädaren borde göra nytta i sitt hemland.

  Gilla

 • kärringenmotströmmen

  Han sitter i tv och benämner sig själv som svensk , på sin fb är han kurd. Vilket är han nu då`både kurd och svensk. ? tror han att man kan välja nationalitet. Det är ngt man föds med !

  Gilla

 • Mitt råd till dig raka ryggen o kom ner från bergen

  Offermentaliteten tycker jag att kurder personifierar. Ni vill ju fasiken bli martyrer. Ni vill hellre lida än att ha det bra. Kurden skulle bli rastlös om han hade det för bra.

  Även…nu när kurdistan existerar varför gör ni inte som andra folk och flyttar dit. Folkflyttningar är inget nytt och unikt. Turkar har gjort det. Nu är det kurdernas tur.

  Men ändå så gör ni inte… det är inte så konstigt…för kurder är inte så enhetliga som pkk:arna försöker framstå dem som.

  Att ni söker stöd hos vita människor genom att lögner och förtal av turkiet kommer bara bita er i arslet sen.

  Gilla

 • kusingiftemål i trettio generationer

  ”En empatilös nationalistisk kurd utan land som förvägrar svensken sin nationalitet och suveränitet”

  Gilla

 • Vi älskar vårt land, vår flagga, men vi är fan inga rasister

  Babianen om kurder: Kurden är en opportunist som inte tvekar att ljuga, stjäla eller utöva våld om en öppning uppenbarar sig.
  Samtidigt som de är förvånansvärt lågintelligenta.
  De är lömska i det att de kan vara extremt inställsamma fram till att ”öppningen” uppenbarar sig och de kan hugga kniven i ryggen eller springa iväg med stöldgods.
  Deras uppblåsta självbild (kurden tror att han är smartare än alla andra…) i kombination med låga intelligens gör dock att de ständigt misslyckas.

  Gilla

 • Vi älskar vårt land, vår flagga, men vi är fan inga rasister

  Vad kan man förvänta sig av en (med stor sannolikhet inavlad) bergsapa från Kurdistan?

  Ett fritt Kurdistan och ett fritt Sverige, skicka hem kurderna så löser det sig.

  Özz är en oduglig nolla som mig veterligt inte presterat något av värde. Kissa och bajsa klarar dock alla mänskliga varelser – även folk som ligger i koma eller är gravt efterblivna. Mycket bra alltså att Özz i sitt nya hemland får nytta av något av de få saker han behärskar.

  Stoppa vansinnet vid gränsen genom att rösta rätt !

  Gilla

 • Involuntarium

  Kanske borde hjälpa den självförnedrande tokstollen Özz ombord på ett flygplan med slutdestination Istanbull!

  Han har väl inget här att göra? Gubben Özz gillar ju inte etniska svenskar som värnar sitt land och sin kultur, trots att han gillar olika och mångfald så förbannat mycket att hen försöker få varenda svensk att konvertera till kurd och bli islamist!

  Bättre för gubben Özz, vara hemma bland sina egna och ta till vapen och lära turkar, turkiska-, syriska-, irakiska-, iranska-, japanska- och kinesiska kurder att som den självförnedrande kurden Özz säger och gör ””gilla olika och mångfald””!

  Fast Özz gör nog förbannat klokt i att ta på sig hjälm och skyddsväst, där hemma för ingen i området gillar varken ””olika eller mångfald””! Slutsatsen grundar sig på hur det fungerar i Sverige med alla förbannade klanledare, patriarker, krigsherrar, terrorister och alla är de islamister!

  Nu till varför jag kallar japaner och kineser för kurder! En av mina arab bekanta från ett arabland berättade följande från sin SFI kurs!

  Vi sitter på rummet och lärare kommer in, säger presentera för varandra! Det börja med Ali från irakiska Kurdistan och fortsätter med Muhammed från syriska Kurdistan och så fortsätter det, alla avslutar sin presentation med från ….. Kurdistan! Sist presenterar sig japanen! Japanen säger Hashimoto från japanska Kurdistan! Japanen var fullständigt övertygad om att Kurdistan var ett avslutningsord i presentationen, ordet hade ju sagts av alla övriga presentatörer! Därmed kan vi med hjälp av japanens förmåga att dra slutsatser, konstatera att Kurdistan är ingen suverän nationalstat och kommer aldrig att bli!

  Ja det här utspelade sig i den tidsperiod då Sadam Husein var president i Irak! På den tiden då det var lite ordning och reda i det landet, tiden innan USA på förbannat falska underrättelser startade krig och förstörde en fullt fungerande stat och dessutom avsatte och avrättade landets president!

  Gilla

 • tror jag röstar på SD, bra att du påminde mig Özz

  .
  Det är givetvis Özz’ fulla rätt att kissa och bajsa på valreklamen.
  Det visar bara det vi redan vet: vilken underlägsen kultur han kommer ifrån och hur en sådan människa aldrig någonsin kan bli en del av det civiliserade västerländska samhället.

  Gilla

 • Var tacksamma blattedjävlar eller åk hem med er!

  Demokratihatande turken kunde ju testa att åka hem och bajsa lite på AKP´s valpropaganda och Twittra den lite.
  Det bevisar bara på att folk är rädda för SD, för all vet att det går bättre och bättre.
  Özz får tycka vad han vill om SD, och i Sverige är det hans fulla rätt att utrycka det också.
  PÅ samma sätt är det min rätt att tycka att alla inavelskurder som finns i Svea rike snarast bör förpassas till kurdistan.

  Vad gör det håriga kuknästa äcklet här egentligen?

  Gilla

 • Risto Matinen

  Alla är väl turkar i Turkiet? PK-snillena anser ju att alla i Sverige är svenskar. Även de som inte är nordgermaner…

  Kurder finns inte, med samma logik. Åk hem Özz! Du är inte svensk och kan aldrig bli det, liksom ingen annan kan byta folkslag. Vi vill inte ha dig här! Schas!

  Gilla

 • Özz gör han det är bäst på. Kissa och bajsa och förnedra demokratin

  Varför hatar man Sverigedemokraterna i Sverige när man älskar Kurddemokraterna i Kurdistan? Var i ligger skillnaden?

  Gilla

 • Kjell Hedlund

  Vem orkar bry sig om bajsturkens ordbajseri?

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Kasta ut rasisterna från Sverige tillsammans med sju klövern.

  Gilla

 • Svenne

  En äkta rasist,samma som Schyffert som tycker som özz för att han inte är vit.

  Gilla

 • Galten

  Bajsturken är på samma låga nivå som Runkbajsaren schyffert.

  Gilla

 • ossie

  Kurdernas bästa gren är väl att mörda sina olydiga barn.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: