14 polacker gripna för planerad misshandel


INVANDRARVÅLD. De 14 misstänkta som vi skrev om i går kväll greps med järnrör och yxor i bilarna i närheten av ett asylboende.

Samtliga gripna visade utländska id-handlingar och är misstänkta för förberedelse till grov misshandel. Vissa av dem vistas och arbetar i Sverige, uppger polisen.

 

Förhören med männen hålls nu under natten och efter det ska åklagaren ta ställning till om männen ska anhållas. – Det kommer ta sin lilla rundliga tid. Det är många frihetsberövade och vi ska ordna fram tolkar i de fall det behövs, säger Lars Alvarsjö, stationsbefäl på Stockholm syd.

Polisen uppger att man under dagen fick flera oberoende tips om att det skulle ske någon form av attack och man kontrollerade därför fordon och ankommande pendeltåg i Nynäshamn. På en plats kontrollerade polisen flera bilar vid 20-tiden och hittade då tillhyggen som järnrör och yxor.

De gripna männen har gett olika förklaringar till varför de befann sig på platsen, men polisen misstänker att de var på väg till ett asylboende.

– Det ligger nära till hands i och med att kontrollen utfördes i närheten. Misstanken är att det var målet för attacken, säger Lars Alvarsjö.

Enligt uppgifter på bland annat Avpixlat så rör det sig om polacker som skulle hämnas på ett gäng asylsökande som överfallit en ung polsk kvinna.

-Pettersson anser att det är ett politiskt brott och att 87:ans politiker är ansvariga, men de som anser att det är rätt att angripa ett asylboende är inte riktigt kloka, utan tänker som grupperna som slåss i Mellanöstern. Det leder till hämnd och många oskyldiga drabbas och vi ska inte glömma att många 87:or kanske ställer sig på babbarnas sida…

SR


11 responses to “14 polacker gripna för planerad misshandel

 • Rekan

  har polacker misshandlat ”ensamkommande barn”? NEJ! så f***off.

  Gilla

 • Pksvensson

  Ja men för fan vakna upp svennar! I polen har vi demonstrationer där 80% av alla medborgare skriker vad dom tycker, nej till muslimska ghetton, gratis bidrag, bostad, kläder och dessutom 8 barn per kvinna. Skulle politikerna bete sig som här så hade det slutat som för Palme.

  Nu har väl en liten del av er börjat FATTA att Sverige är ett jävla rått land! Där lögner blir till sanning. Där protest mot dessa människor blir till rasism och högerextremism….. Där våldtäkt, överfall på kvinnor och barn, mord, rån blir till kod 291 om du är allt annat än vit. Största delen naiva svenska fegisar som säger vad dom tycker på internet. Framför allt alla svenska kvinnor som älskar dessa unga och starka män! För det vill ju alla svenska blondiner ha, en mulattunge med blåa ögon! Haha tycker synd om er! Som tur håller vi ihop vårt land och kommer KRIGA för att det ska förbli polen och polska lagar, POLSKA OCH EUROPEISKA MEDBORGARE. Tyvärr måste vi nu rensa skiten här också. Hade ni gjort något åt detta så hade de flesta europeiska vänner följt med och rensat skiten. Och det väldigt snabbt.

  Men nej fortsätt som ni alltid gjort! Ni är smartast, starkast och bäst! För det har alltid varit enkelt att smutskasta polacker som svart byggare, alkisar och rasister. Men nu applåderar och tackar väl de flesta.. Naiva är vad ni är!

  Gilla

 • Suzie

  Och när ska politiker värdera våra barn och unga kvinnor mer än dessa rovdjur från Mena?Polis bör sättas in för att skydda barn och unga kvinnor från att bli våldtagna,misshandlade och rånade av dessa importerade barbarer från dysfunktionella klankulturer.Media och deras medlöpare anser alltså att alla män som vill försvara och skydda sina barn och kvinnfolk från våldtäktsmän från Mena som inte bara våldtar,de misshandlar och rånar dessutom oftast i grupp sina försvarslösa offer,är högerextremister.Det blir bara sjukare och ondare i pk nästet Sverige.
  Vem skall försvara och skydda alla barn och unga kvinnor från dessa rovdjur som gör dem så illa när oansvariga politiker ,Msm,rättsväsende och polis hela tiden skyddar,försvarar,mörkar och ljuger om menaiters grova övergrepp mot våra barn och kvinnor?Sjukklövern har gjort våra barn,kvinnor och äldre till lovliga rovdjursbyten som skall offras på mångkulturens altare,medan dem själva har personskydd betalt av Sveriges hårt arbetande folks skattemedel.Moder Svea gråter och ropar i vanmakt och sorg över sina förlorade och sargade barn…

  Gilla

 • jim

  Rätt eller fel metod, skiter i vilket!
  Konstaterar bara att all heder åt polackerna som förmodligen bara skulle lära avskumet lite vett och hut. Vi ”svenskar” beter ju oss mer som amöbor mitt bland våldtäkter, rån, misshandel!
  Den som tror att vi kan diskutera eller prata eller kärleksbomba oss ur den den här flykting/muslimsörjan som har drabbat sverige har nog missat nåt!

  Gilla

 • eugenecork

  skulle möjligen (om ni ursäktar?) vilja påstå å kalla
  detta för ett ”sjukt friskhetstecken”…från Polacker som
  vill agera Svenskar (döm dem inte för hårt) !.,)

  Gilla

 • Mary Agnes

  Oj oj oj vad denna ”nyhet” snabbt blev iskall i rännstensmedia som SVetT, Äckspressen och Aftånbladet och Tt…

  Tänk bara hur länge svensk ljugmedia kunnat suga på den här järnrörskaramellen om 1 av GM haft en fasters grannes nästkusins exman som var f d SD kommunpolitiker i Ormträsk.

  Gilla

 • Svenne

  Dom kommer åka tillbaka till nynäs.

  Gilla

 • Trynbald

  Ansvaret ligger helt på 7-partierna och deras vansinniga politik som fortfarande omhuldas.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Jag förstår dem om de asylsökande överfallit en ung polsk kvinna, men detta kan skötas på ett smartare sätt. Polisen gör ingenting så det är upp till allmänheten att skydda sina kvinnor, döttrar, mödrar.
  Dessa araber/muslimer förstår bara ett språk!

  Gilla

  • Svensk lösen

   ”Dessa araber/muslimer förstår bara ett språk!”

   EXAKT!!!

   Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten

    SVERIGES GRÄNSER MÅSTE STÄNGAS! Att släppa in muslimer/araber utan pass och ID är en aktiv GROV KRIMINELL handling riktad mot våra söner, kvinnor, mödrar döttrar….MOT hela Sveriges befolkning!
    Det tragiska är att idioterna importerar ett inbördeskrig och de flesta som kommer är unga, aggressiva män och Sveriges befolkning är konflikträdda och fega när det gäller MEN NÄR DET GÄLLER DET EGNA LIVET ELLER DIN FAMILJ ÄR DU SKYLDIG ATT AGERA OCH GÖRA DET HÅRT!!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: