12 thoughts on “Dagens allah aukbar

 1. Ann Barnhardt förklarar islam bra på YOUTUBE….-”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”
  Bl.a. tar hon upp könsstympning och förklarar vad det innebär med bilder….Mänskligheten måste lägga ideologin bakom sig för att ha vettiga framtidsutsikter.

  • Mänskligheten kommer INTE att utvecklas om den INTE lägger IDEOLOGIN ISLAM bakom sig, – islam är för idioter och underutvecklade kulturer.

 2. Vilken mesig smäll det blev, gör islamisterna sina bomber av Kalisalpeter och socker,,eller ? Dynamit Harry skulle skratta ihjäl sig om han fick se det här.

 3. Har sett mer än nog av Afghanistans ”kultur” och deras Bacha Bazis. Tror att jag därför förstår pärlepojkarnas funktion i paradiset. Som en afghan sa i en video – kvinnor måste de har för att de ska föda barn men de behövde ha pojkarna för att roa sig.

  Märkligt att de har dödsstraff för homosexualitet när de flesta av karlarna vill ha en pojke som sexslav. Här kan man tala om obegriplig dubbelmoral.

 4. Fick inte ihop det med bilens position och explosionen,va det underjordiskt garage dom sista 50 m.Annars är det fejk.

 5. Skickligt gjord film, närmast perfekt regisserad och filmad. Fått hjälp frän CIA/Mossad, månne?

 6. var inte dans&musik förbjuden i afghanistan?en transvestit (klär sig i motsatta könets kläder) är ju inte samma sak som en transexuell (född i fel kropp),

  Sen ankagas man för islamfobi för att man är oliktänkande?
  I andra situationer skulle man anklagat muslimerna för att inte respektera andras värderingar.
  Det är alltid muslimernas värderingar som ska respekteras.
  Gör man inte det är man islamofob och rädd för det okända och saknar kunskap.

  Mödomshinnor, hedersmord, våldtäkter, saudiska Wahabit-pengar till religiösa skolor och moskeer.
  När, när. skall poletten trilla ner hos våra kära politiker och journalister.

  • Federley, Gardell och gänget vill ha hit avskrädet.

   Jag börjar ana varför. Att legitimera pedofili är ett möjligt skäl till varför dessa ”herrar” vill ha hit skiten.

   RFSL har en lång tradition av pedofili och annat sjukt beteende.

 7. Det är fan skrämmande hur man hör kameragubben skrika ’allah aukbar’ i sådan extas när det smäller. Man kan riktigt höra hur galen muslimen är. Hur kan man på något sätt, någonsin, under några omständigheter, i sin vildaste fantasi, tro att dessa människor hör hemma här?

  Kan bara hoppas han hamnade där han hör hemma efter det small.

 8. Dessa djur har samma tro och inställning som de grovt kriminella Landsförrädarna sju klövern har i Sverige. Se på fredrik rövafäldt och han hus djur den blad svarta saken. Personligen anser jag de skall ställas inför en folkdomstol samma som man gjort med Ceausesco och hans fru… Men jag anser de kom alltför lindrigt undan med bara döden. sju klövern är skyldiga till mord på 15.000 Svenskar varje år som svälter ihjäl för sju klövern stulit vår välfärd. Jag kräver en mycket grov hämnd som Svenska folket måste verkställa. !

 9. Var finns olika muslimer?
  Vilka muslimer är muslimer?
  Följer de olika delar av koranen?
  Frågorna står obesvarade – och ”oemotsagda”.

Kommentera