Stäng

Överskott av män leder till våld

INVANDRING. I dag har hattidningen Sydsvenskan en artikel om att överskottet av män leder till våld och att ”förlorare” riskeras att dras till politisk och religiös extremism. Så långt är allt sanningen men Sydsvenskan vore inte hattidningen Sydsvenskan om de inte var tvungna att jämföra ”Unga dåligt utbildade män, uppvuxna på den svenska landsbygden eller i patriarkala kulturer i Afrika och Mellanöstern”.  Sydsvenskan jämför alltså svenska landsortsgrabbar med våldsverkare från Mellanöstern. De har ingen skam på redaktionen. 

Nåväl, förra året invaderades vi av 162 877 personer. Av dessa var 35 369 sådana som Sydsvenskan kallar ”flyktingbarn” och jag kallar unga män som deserterat från ansvar.

Av dessa 35 369 var 92 procent, 32 522 stycken, män och av dessa var i sin tur 66 procent, 23 460 män från Afghanistan och dessa tycker hatmedia att vi ska jämföra med unga män från landsorten.

– Pettersson tycker det är märkligt, för jag har aldrig hört att ungdomarna från landsbygden behöver daddor som ser till dem dygnet runt.

Jag har aldrig hört några välavlönade politiker eller för den delen journalister säga: Varför ingen konsekvensanalys? Varför hårdare kontroll på ett dass på landet än skiten från 600 000 nya svenskar?

Invasionen av människor från dysfunktionella kulturer har ett enormt pris, inte bara i miljarder kronor utan i ett sönderslaget samhälle som tagit oss ett par hundra år att bygga upp.

87:an borde sova dåligt på nätterna…

Läs gärna Julia Caesars söndagskrönika: Låt inte barnen ta smällen 

Ni ser diagrammet, det är resultatet av sjukklöverns brottsliga signalpolitik
Ni ser diagrammet, det är resultatet av sjukklöverns brottsliga signalpolitik

Varför har kriget i Syrien 50-dubblat antalet ensamkommande från Afghanistan herr statsminister?

13 reaktioner på “Överskott av män leder till våld

 1. ”Överskott av män leder till våld.”
  Vad leder då överskott av muslimska män till?
  Och, vilka muslimer är muslimer?

 2. Sydsvenskan?? Va finns den blaskan till ännu?? Så som
  deras upplaga rasat dom sista åren trodde jag
  att den redan somnat in, okej, men hjälp till så att vi blir
  av med skiten , köp den inte, så får dom till sist ge ut hela
  upplagan som gratistidning, och det blir värt att fira med en
  flaska skumpa!

 3. En bra tidningsartikel kan och ska läsas om igen. Även spridas.

  Så vi kör den igen………….denna från Dagens Samhälle.

  Den stridbare nationalekonomen Tino Sanandaji har skaffat många fiender i invandringsdebatten. Men han står benhårt fast vid att SCB-statistiken, forskningen och verkligheten stödjer hans kritiska hållning.

  http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/masspsykosen-aer-snart-slut-sedan-far-vi-oeppen-debatt-21151

 4. Landsortsgrabbarna slog sönder en ambulans till i Stockholmsförorten Tensta, det hände för 1-2 dygn sedan!
  Trevliga människor frälset importerar från dysfunktionella kulturer – Mona Muslim (S) har sagt att vi har bara Midsommar och sådant töntigt, de har mycket mer spännande ”kulturer”….
  EN TRAGEDI att Sveriges gränser är vidöppna och att det nu väller in araber/muslimer utan pass och ID….
  STÄNG GRÄNSEN!!!

  1. Händelsen med den sönderslagna ambulansen inträffade vid c:a 22,30 i lördags den 6/2-2016.

 5. Hazarer (är en delvis mongolisk folkgrupp) som lever i Afghanistan men är illa sedda där, de som kommer till Sverige och säger att de är afghaner är oftast från denna folkgrupp. Nå, så har då Sverige ytterligare en folkgrupp i landet dessa hazarer ( de är illa sedda i Afghanistan), de är muslimer, glöm inte det !

 6. Flertalet svag, normal och överbegåvade människor i Sverige förstår det sjuklövern och resten av PK-patrasket inte vill förstå! Asylturismen lönar sig inte längre och kommer aldrig att löna sig! Kostnaderna ökar och intäkterna minskar på grund av asylturismen!

  Varken EU, FN eller asylturisternas hemländer kommer att undsätta Sverige, genom att omplacera eller ta emot några återvändande asylturister!

  De flesta asylturisterna kommer aldrig att integreras i svenska samhället, de kommer skapa egna paralellsamhällen! De kommer aldrig att bidra till Sveriges välfärd, de förbrukar svenska välfärdssamhället i en rasande takt!

  Kostnader, kostnader, kostnader och åter kostnader! Vem förväntas betala?

  För övrigt tycker jag, ansiktsboken gör helt rätt i att censurera och plocka bort olämpligt material! Åstadkommer därigenom ett mycket, mycket snabbare förlopp, fram tills behovet av att ta i med hårdhandskarna uppkommer! Ansiktsboken har på något sätt fungerat som säkerhetsventil och när den inte gör det längre, kommer undertryckta trycket att explodera rakt i ansiktet på PK-patrasket!

  Bodil Malmström har skrivit och uttryckt några riktigt tänkvärda saker! Bland annat på frågan om hon tyckte om att skriva? Nej det gör jag inte men jag måste! Svarade Bodil!

  Tänk vad rätt hon hade i sin skrivning om statlig och kommunal samhällsservice verksamhet! ””Praktiken försvinner och kvar blir bara byråkratin!!!!””

  Säger återigen som den sympatiske drinkaren på parkbänken i filmen ”morrhår och ärtor” ””jag säger bara det, lycka till””

 7. Överskott av afghaner, araber, negrer m.fl leder till våld. Med överskott, menar jag fler än tre av varje sort i detta land…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: