”sexuell nödsituation”


En 10-årig österrikisk pojke har blivit brutalt våldtagen på en offentlig badhus av en irakisk ”flykting”,  för polisen förklarade han  att attacken berodde på en ”sexuell nödsituation”.

Attacken inträffade den 22 december, när pojken tvingades in i ett omklädningsrum av den 20-åriga ”flyktingen” i ett av Wiens badhus.

Pojken skrek på hjälp, men ingen hörde honom. Efteråt berättade den unga pojken för en badvakt vad som hade hänt, den irakiska mannen had gått tillbaks till simbassängen och fortsatt att simma i poolen.

Polisen grep mannen på platsen och pojken fördes till sjukhus med svåra inre skador.Angriparen berättade för polisen att våldtäkten berodde på en ”sexuell nödsituation”.

Pojken fördes alltså till sjukhus med svåra inre skador.

Mannen sade att han inte hade haft sex på fyra månader och hade ett överskott av sexuell energi. Han medgav att det var ett stort misstag och visste att det skulle skada pojken.

Polisen frågade mannen om det inte var olagligt att ha sex med 10-åriga pojkar i Irak.”Sådant är förbjudet i alla land i världen”, svarade  han.

Mannen hade inte varit intim med sin fru sedan födelsen av deras dotter, och hon var fortfarande kvar i Irak. Polisen uppger att mannen kom in i Österrike i september via Balkan.

LÄNK


26 responses to “”sexuell nödsituation”

 • ELTON JANE

  Är du en affärsman eller kvinna? Är du i någon finansiell oreda eller behöver pengar för att starta ett eget företag? Du behöver ett lån för att betala skulder? att du har en låg kreditvärdighet och är svårare att få ett lån, banker kapital / andra lokala finansiella institutioner? Behöver ett lån eller finansiering av någon anledning, vi ger lån till låg ränta på 2%, kontakta lånet ständiga följeslagare på, (eltonjaneloan@gmail.com)

  Gilla

 • Han skriker varje natt | Petterssons gör skillnad!

  […] till den 10 årige pojken som våldtogs på ett badhus intervjuas. Allmänt så berörs också ”vissa flyktingars […]

  Gilla

 • Inga jih*dister på våra gator!

  ?( hade varit utan sex för över fyra månader)

  han ljuger grabbarna sätter på varandra morgon,middag,kväll.

  Löfven kan ordna några tusen ”sharmuta” ”staten betalar ” sharmuta =pro stituterad på arabiska.

  .

  Gilla

 • Nothing is true

  Vi har mycket att lära av Ryssland.

  Exempelvis livstids fängelse för mord.

  Eller obligatorisk kemisk kastrering för pedofilbrott.

  Ryssarna är pragmatiker och inga velourfjantar som följer PK Media.

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Min morbrors fd fru är afrikan och jag läste i tidningen om våldtäkter i Sydafrika begångna på tanter i 90? års åldern, vilket skedde ett flertal gånger varför det rapporterades i pressen i Europa. Förövarna var i tonåren. Jag frågade henne att hur kommer detta sig? Hon svarade kort att: ” de våldtar hönsen med och vad de hinner i kapp”. Jag tror att man borde diskutera värdegrunder mer…

  Gilla

 • Suzie

  Det finns inga ursäkter för att sexuellt förgripa sig på ett barn och heller ingen förlåtelse anser jag.Dessa sataniska barbar-odjur från mena har inget här i Europa att göra.Det bör vara dödsstraff på att förgripa sig på ett barn/ungdom.I bibeln står det att för den som gör en av de små (barnen) illa vore det bättre om han fick en kvarnsten hängd om halsen och kastas i havet,än det straff som väntar honom efter döden.Hoppas innerligt detta är sant.Barbarerna som är besatt av perverssexdemoner tror att det är fritt fram att våldta och mörda våra barn och ungdomar utan att dem får något kännbart straff.De satans odjuren inbillar sig att dem är immuna mot straff och fördömande kritik pga deras politiska ideologi islam vars förebild är både massmördare och pedofil.Europa och särskilt Sverige måste sluta upp med att vara toleranta mot de mest intoleranta i hela världen.Sverige måste sluta upp med att blunda för den djävulska ondska som sker mot våra barn och vårt folk, folket måste sluta offra sina barn på mångkulturens altare annars går vi under.

  Gilla

 • Risto Matinen

  Tyvärr tror jag det är nödvändigt att utdela privat dödsstraff för alla kriminella ockupanter! Jag är beredd att utdela det! Är du?

  Gilla

 • Tony

  Det är väl den enda energi som det folkslaget har
  överskott av?

  Gilla

 • Synonymen

  Grova sexuella övergrepp sanktioneras och uppmuntras av imamer och muslimer i varenda moské. Varenda moské som för tillfället är uppsatt i VÅRT land är vår fiende.

  Finns inga ”damer” tillgängliga duger vad som helst för en muslim som är i en ”sexuell nödsituation”

  Våldtäkt på små barn är något Feministiskt Initiativ (F!), Miljöpartiet (Mp) och VPK (V) inte ser som ett problem.

  Om en muslim är gärningsman vill säga!

  Riv en moské baby, riv gärna tre!

  Gilla

 • ÅMÅL

  Om mussarna dominerar i framtiden:

  Gilla

 • TheMinimizer

  Tips:

  1 ragga upp någon ful feminist
  2 ragga upp någon naiv kommunist
  3 köp ett samlag
  4 ta saken i egna händer
  5 avstå

  Gilla

 • Hönsmamman

  Kan han ha hittat på begreppet själv? Eller är det norm i de trakter han uppfostrats? Om det är en tradition tyder det på en nedärvd oförmåga att förstå sig på och kontrollera sin kropp? Kan det vara inavel som spökar och gör att nervsystemet blivit försvagat i vissa områden?
  Om de inte klarat av att träna sig under x antal generationer kan man nog inte ha för stora förhoppningar om den flyende generationen. Det kan vara så att de har ett ärftligt handikapp som hindrar dem från våldshandlingar av den här typen? Då hjälper varken straff eller ”integration”? De får skiljas från andra människor eller avskiljas från sitt könsorgan som de har sådana uppenbara svårigheter att behärska? Har de även svårigheter att styra urinering och avföring av annan typ? Pratar de med varandra om sina svårigheter i sådana fall? Och vad kommer det fram till? Att det inte finns något att göra? Att allt de inte behärskar faller under kategorin ”nödläge”. Dags att upprätta ett nödläger för de som hemsöks av nödlägen? Är det därför de har så många barn som de inte klarar av att ta hand om?
  Tillhör det någon slags ritual att ”integrera” 10 åringar i nödläget?
  Är han en god eller dålig människa enligt det kulturmönster han växt upp i?

  Suck

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Fruktansvärt! Och värre kommer det att bli.

  Gilla

 • Kajsa

  Det här gör mig så arg att jag gråter i ren frustration. Denna pojke och många med honom är förstörda för resten av sina liv. Hur i hela friden ska man kunna hantera något sådant i den tidiga åldern? Ibland gör jag mig mentalt redo för att gå ut i strid, för ett ögonblick är jag villig att offra min frihet och mitt liv för att skapa rättvisa. Även om det inte gör någon skillnad i det stora hela.. Maktlösheten börjar förändra mig i grunden.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Varför inte ställa upp med Folkets demonstration….? De som gör något är våra verkliga hjältar!
   Det viktiga måste vara att få ett stopp på fortsatt massinvandring, det är fel att 1000 tals individer per vecka kommer till Sverige och att vi tvingas försörja dem!!

   Gilla

 • Lena

  Pediga från Dresden och Birmingham ligger på you tube RT sänder går att titta på nu och massor av folk.

  Gilla

 • JEX

  Vi är inte värda något i deras ögon . Det är helt okej att våldta en kristen människa enligt en muslim som jag stötte på vid ett tillfälle .Ni västerlänningar är ju otrogna hundar och horor enligt honom .
  Men det blir väl snart legalt om 7 klövern får som dom vill. Är rädd att det kommer att eskalera nu till sommaren för att poliserna är för få just nu mot alla kriminella som har vällt in i Europa och Sverige.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Vi har inte bara midsommar och sådant töntigt som Mona Sahlin tror….Vi har skapat ett samhälle och en folkgemenskap som det tagit 1000 år, ettusenår att bygga upp….Islam lär inte ut empati, hänsyn, ETISKT BETEENDE EXISTERAR INTE I MUSLIMSKA DIKTATURER och de här herrarna kommer från dessa kulturer som har varit just muslimska diktaturer sedan Muhammeds tid….De förstår Inte att skilja på rätt och fel, – det ingår inte i det de fått lära sig i koranen/sharialagarna.
  DE TILLHÖR INTE VÅR FLORA OCH FAUNA!!
  Sverige har tagit emot 10,000 tals brottslingar/muslimer/araber utan pass och ID och vi kommer att få se mycket grova brott framöver, – tack Stefan Löven och 87:an….Jag tror och är förhoppningsfull om att väljarna börjar fatta allvaret och kommer att kräva stängda gränser, vi kommer inte att överleva som nation och folk annars….
  OM vi inte ser till att dessa araber/muslimer stoppas från att passera Sveriges gräns kommer vi att få ett helvete vi aldrig sett maken till!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Bakom varje brottsoffer finns lidande föräldrar, syskon, släktingar, vänner….-tillsammans kan vi STOPPA detta om vi kräver det, vi måste rösta rätt, så många av oss som möjligt!

   Gilla

  • Besviken på systemet

   Ja, jag är rädd för helvetet vi kommer att möta.
   Vi Svenskar är inte så sammanhållna i våran gemenskap, men dessa problem som kommer, kommer att göra oss mer sammanhållna.
   Tittar vi på dom länder som nu har dessa bekymmer med mussar,
   så är ju städerna bara i ruiner.
   Vi kanske kommer dit, men jag kommer att välja att stå för min sak med andra och inte backa på några villkor.
   Jag kommer att bli kriminell enligt svensk lag, men för Sverige behövs det att göra något åt saken, för att vi fortfarande skall finnas kvar i detta land.
   Jag säger bara det att våran politik är åt h….et.
   Släppa in alla utan ID handlingar och tro på vad dom säger…….
   Vilket annat land skulle göra detta om du inte har papper på vem du är………
   Sverige gör det, det kan bli våran undergång.

   Gilla

 • Besviken på systemet

  Ja det är många fler som kommer att bli fördärvade för livet av dessa kultur berikande.
  Vi kommer att få se en kulmen av allt som ska berika Sverige till i sommar.
  Jag oroar mig för det värsta.

  Gilla

 • Synonymen

  ”sexuell nödsituation”?

  Ja, är man muslim så är man ständigt i en sexuell och kognitiv nödsituation.

  Muslimen har förstört ett 10-årigt barns liv.

  Straff?

  Skär halsen av muslimen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: