Göteborg mobiliserar *uppdaterat


På initiativ av Jörgen Fogelklou, har SD i Göteborg skapat en sluten Facebook-grupp som mobilserar mot de tolv nya asylboenden som ska öppnas i staden.

Bara på några dagar har gruppen fått över tusen medlemmar, allt från arga grannar till de tilltänkta boendena till Liberal-politiker.

De boenden som ska sättas upp är modulhus med plats för 3 000 personer som fått uppehållstillstånd.

Nu uppmanas boende i närheten att sprida informationsblad, diskutera med grannar, starta namninsamlingar och protestera på möten. En kvinna i gruppen är orolig och vädjar sitt missnöje:

”Tänk att Biskopsgården och Bergsjön till och med Angered har varit ’vita’ områden. Mest svenska boende. Nu är det dags för väster att bli tvungen att ta emot dessa 3 000”.

Så sant, så sant, men kvinnan glömmer att regeringens policy är att integrera de nyanlända genom att just placera dem i områden som räknas som ”svenska”. Att just ”svenskar” och integrerade invandrare flyr dessa mångkulturella områden tar de ingen notis om.

GP

Tidigare:

Flyktingboende placerades nära ridskola. Ridskolan valde att lägga ned p.g.a. allt stök.

Boende i Fiskebäck oroas över nytt asylboende. Flera protestgrupper med hundratals medlemmar har startats.

De modulhus som nu planeras är menade att ligga på sjönära tomter i områden som Askim, Hovås och Brottkär.

Skärmklipp

Skärmklipp

*Uppdaterat 2016-02-05

Efter massiva protester från boende i närheten av de tilltänkta asylboendena och Facebook-grupper som startats i syfte att stoppa byggena, väljer nu Moderaterna att utreda alternativa platser till de 3 000 nyanlända som ska få bo i de aktuella modulhusen.

Vem säger att SD inte påverkar?

Lite grinig är dock Socialdemokraterna som genom Marina Johansson låter meddela att hon är positiv till ursprungsförslaget som hon menar är bra för integrationen i det svenska samhället. Den godhjärtade Marina har förstås inte läst om problemen kring dessa boenden och att svenskar flyttar ut från områden där många nyanlända flyttar in.


35 responses to “Göteborg mobiliserar *uppdaterat

 • angelicaplacet

  Kapitalisterna som röstade på Moderaterna och applåderade högljutt när landsförrädare Reinfeldt talade om att det som Sverige kommer att ha råd med är massinvandringen bör faktiskt stilla sig och rätta sig efter det.

  Gilla

 • Lasse

  Smarta drag…..politiker och andra beslutsfattare vill fortsätta bo i sina homogena ofta havsnära relativt trygga villaområden, utan kriminella och fridstörande våldtäktsmän. Genom att strategiskt placera…planera boenden på skolor som i Haninge och nära bad och samtidigt läcka information om planerna så sker en proteststorm av bekymrade kapitalstarka medborgare som oroar sig för sina barn bla.
  Politikerna tvingas till eftergifter och därmed så har de säkrat området från oönskade fridstörare och potentiella våldtäktsmän, ingen kan säga att de inte försökt solidariskt att även till sina egna områden förflytta invandrande asylsökare….om de lyckas med finten så kan de även i sommar låta sina vackra döttrar gå sommarklädda och ligga i trädgårdarna och sola i bikini utan alltför stora risker

  Gilla

 • Kommendanten

  Ett Muhammedistan snart nära dig. Detta är verkligheten i dagens Sverige.

  Gilla

 • Ståfräs

  Hoppas att alla PK i Fiskebäck drabbas hårt och grymt av mångfalden de röstat för. Grattis!!!

  Gilla

 • Involuntarium

  Lär ung som gammal skillnaden på oss och dom! Berättar och förklarar för alla vilka skillnaderna är! Kommer fortsätta med det fram tills jag dör!

  Kommer aldrig att acceptera att det mina etniskt svenska förfäder i generation efter generation byggt upp, raseras av några utomeuropeiska ekonomiska asylturister! Mina förfäder slet oerhört hårt och organiserade sig för att bygga ett rikt, tryggt och säkert Sverige!

  Sverige byggdes av tidigare generationers blod, svett och tårar! Det kan ingen modern historieförvanskare ändra på så är det och förblir det!

  Gilla

 • Olle

  Om man inte agerar så var iaf. med och stöd på ett eller annat sätt så att motstånd sker.
  Alla vet att det kokar under ytan, så stöd de som är aktiva, det är mitt råd.
  Det går inte att bara titta på längre.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Efter proteststormen. Tittar på ny plats åt flyktingboende.

  Kritikstormen mot kommunens tolv planerade flyktingboenden har nått även allianspolitikerna.

  Nu tänker Moderaterna utreda alternativa platser där flyktingfamiljerna kan bo.

  http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2980561-efter-proteststorm-tittar-pa-ny-plats-at-flyktingboende#sthash.kDJQD6Kf.dpuf

  Gilla

 • Kjell Hedlund

  Landet är förlorat.

  Gilla

 • Stenbock

  Ja de får ju nu vad de röstat för ! Skada på den vackra naturen,som nu
  kommer att förvandlas till ett nytt arabiskt nedsolkat territorium… ;(

  Gilla

  • Lena

   Inte så längre som det regnar !
   Lider som tusan att se dessa vidriga i mitt land !
   Det vackra är förfulat !!

   Gilla

 • Synonymen

  Tio muslimska ensamkommande sexualförbrytare har blivit avstängda från en simhall i Skåne.

  http://nattidningenfyren.se/tio-pojkar-avstangda-fran-sporthallen/

  Detta illustreras bäst med denna bild på en naiv sannolikt mångfaldsvurmare. Fruntimmer såklart.

  Observera dubbeltydligheten i texten 🙂

  Gilla

 • Svensk lösen

  OT
  Läste någonstans att det är kö till jägarutbildning och skytteföreningar. Kan det stämma?

  Gilla

  • Stenbock

   Hur det förhåller sig i Absurdistan tiges det tyst om.
   Det jag vet är,att i Tyskland har aldrig tidigare så många tidigare sökt vapen-lisens som just nu.Dessutom söker rekordmånga medlemskap i skytteföreningar…. Detta sista förklarar de ”korrekta” med,att det under många år varit stillestånd för dessa föreningar !!!!
   Fan troèt….

   Gilla

  • Karin

   Läste det jag med. I Sollefteå tror jag de va, där får dom lära sig skjuta med automatvapen. Det måste jag nog läst här någonstans på Pettersson….

   Gilla

 • age

  Med åldern som enda tröst måste jag säga:
  Grattis alla ni som röstade mot Sveriges framtid!
  Grattis alla ni som måstefortsätta att jobba för denna framtid!
  Jag lider med er, ungdomar, som ska leva med detta!
  Jag lider med alla kvinnor, som förlorat sin trygghet!
  Reinfelds blödande, öppna hjärta, droppar blod över Sverige!

  Gilla

  • Joy

   Ja, för barnen och om jag får barnbarn, deras liv och hälsa är jag orolig för. Jag ska kämpa så länge jag lever.

   Gilla

 • ossie

  Är inte Askim o Hovås sk fina områden där rikt och burget folk bor och där SD har mkt låga röstetal. Låt dem ta del av mångkulturen så får de se vad de röstat på.

  Gilla

 • F.d, Socialen-demokraten

  Har just sett ”Ensamma mot Hitler” på SVT, ett par som dömdes till döden för motståndet mot den nazistiska diktaturen.
  Socialdemokraterna stödjer Islamiska Staten och vill upprätta en muslimsk diktatur i Sverige, – det kommer definitivt att bli verklighet inom 10-20 år med den GIGANTISKA INVÄLLNINGEN AV MUSLIMER/ARABER!!
  Denna politik är PÅTVINGAD och det är ODEMOKRATISKT! Sverige måste stänga gränsen och LÄRA AV AUSTRALIEN HUR MAN BEVAKAR LANDETS GRÄNSER!!
  Gör vi ingenting NU kommer vi att gå under, det är dags för civilt motstånd för den här vägen leder ner i HELVETET för oss alla!

  Gilla

  • F.d, Socialen-demokraten

   Ynkedom att inte försvar kvinnor och barn och barnbarn mot dessa muslimer/araber som kommer från MUSLIMSKA DIKTATURER och det har de varit sedan Muhammeds tid år 600….I koranen/sharia finns bara barbari, de anser sig ha rätt att döda icke-muslimer! I deras s.k. kultur finns inget som heter synd och förlåtelse, vanligt etiskt beteende kan de inte stava till, de kan inte skilja på rätt och fel!
   Det är KRIMINELLT att släppa in detta mördarpack och våldtäktspack i Sverige dessutom UTAN PASS OCH ID! Vakna nu för helvete och kräv ändring och STOPP för detta, Sverige måste STÄNGA GRÄNSEN och göra om och göra rätt, Sverige måste lära av Australien!

   Gilla

 • Trodé

  När jag hör sådant här kan jag på ett sätt förstå att några är upprörda.
  Men – en klar majoritet har röstat på partier som driver denna politik!
  Då är det bara att hälsa invandrarna välkomna, glädja sig åt mångkulturen och räkna med kommunala nerdragningar i framtiden för att öppna hjärtan och plånböcker.

  Man måste förstå att invandrare kan inte bara bosätta sig där man själv inte bor. Gläd er åt att era barn kommer få internationella kamrater med framtida affärsmöjligheter i Afghanistan och arabvärlden. Tänk på alla arbetstillfällen för tolkar, gode män, socialsekreterare, advokater och vaktbolag, för att nämna några.

  Gilla

 • br

  Först så förstördes Södertälje av massinvandringen.sen gick Malmö förlorat.och nu verkar det vara dags för att förstöra Göteborg.håll era döttrar hemma! 3000 hormonstinna importerade hannar! Med en kvinnosyn vi inte haft i Europa på 1000 år.deras nationalsport i hemländerna är stenkastning och gruppvåldtäkter,så grattis Göteborg.
  Igår på nyheterna visade de en sönderbombad och övergiven stad i ruiner.där fanns det kvinnor och barn som var stolta över att återvända till sin hemstad.men var fanns de fega männen som skulle behövts bland ruinerna!?!? Jo de bor på asylboende i Sverige och bla 3000 i. Göteborg.de har ingen stolthet som gör att de återvänder till Syrien nu när kriget har slutat i deras hem städer i Syrien.nej, dem ska vi få dras med och försörja.det här är män och pojkar som aldrig har arbetat och tänker inte göra det i Sverige heller.nej de ska dra omkring rökandes på våra gator.de är ute efter svenskens döttrar.omringa dem.våldta,misshandla och råna dem.bränna bilar och kasta sten på våra poliser och brandmän.tack för ni valde Sverige som Reinfeldt sa i Almedalen.

  Liked by 1 person

  • F.d, Socialen-demokraten

   EXTREMT BRA TEXT – 10 POÄNG AV 10 MÖJLIGA!!! Tyvärr är varje ord sant till 100%!
   Sverige och Sveriges befolkning kommer att få ett HELVETE med dessa, – det räcker TYDLIGEN inte med områden som Rosengård för vårt politikerfrälse, de vill ha ett inbördeskrig!!!!!!

   Gilla

 • Synonymen

  Beväpna er!

  Det är det bästa råd jag kan ge.

  Gilla

 • Nya tider

  Glöm inte att det finns de som anser att det är vi som ska integreras

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: