Utrikesminister Wallström ljuger för CNN

INVANDRING. I går sände sände CNN en åtta minuter lång intervju med utrikesminister Margot Wallström angående EU:s roll i flyktingkrisen. I intervjun riktar ministern hård kritik mot unionen. – Solidariteten har testats. De andra EU-länderna har inte tagit ansvar när det gäller de flyktingar som har kommit till Europa.

På frågan om EU misslyckats svarar hon: – Ja, till viss del. Fram till nu har vi inte lyckats hantera detta på ett tillfredställande vis.

CNN:s reporter Christiane Amanpour frågade även om Sveriges agerande i flyktingkrisen. Hon undrade bland annat varför Sverige, efter att ha haft en generös flyktingpolitik, bestämt sig för att bli mer restriktiv och ”slänga ut hälften av de som har kommit”.

Utrikesminister Margot Wallström svarade då att det inte handlar om att slänga ut flyktingar utan att pröva vilka som har rätt att få asyl.

-Pettersson tycker det senaste är en grov lögn, det har inte gällt förr och sedan Sverige kräver id-handlingar redan i Danmark får ”flyktingarna” ingen möjlighet att söka asyl i Sverige. Det är i och för sig bra med det är illa att vi har en utrikesminister som blåljuger.

Skylla på andra, klokare människor är ynkedom…

Se intervjun med Wallström i CNN

15 thoughts on “Utrikesminister Wallström ljuger för CNN

 1. Wallström uttalar sig som vanligt! Något som låter som ren galemattias!

  ””Andra EU-länder har inte tagit sitt solidariska ansvar för flyktingkrisen!””

  Kärringen är ju fullständigt förryckt! Tydligen tror hon att hon är någon världsmedborgare och framförallt EU-medborgare, kan ju vara så att hen har betjänter som sköter alla resehandlingar inklusive medtagande av hens ”pass”. Hen kanske tror att hen reser som papperslös över suveräna nationalstaters gränser, vem vet så svagbegåvad som hen verkar vara!

  Wallström borde veta att EU-unionen är inte och kommer aldrig att bli något ”Europas Förenta Stater”!

  EU-unionen består av fristående från varandra suveräna nationalstater med egna regeringar och lands gränser!

  Det innebär att varken Wallström, Löfven, Johansson eller någon annan regeringsrepresentant har rätt att yttra ””andra EU-länder tar inte sitt solidariska ansvar för flyktingkrisen!””

  Wallström måste lära sig grunderna i begreppet suveräna nationalstater!

  Vi Börjar med Sverige!

  Sverige är en enskild suverän nationalstat med egen folkvald regering och egna lands gränser! Och så upprepar vi frasen tills den sitter i huvudet! På exakt samma sätt som vi memorerat att 7 x 8 = 56, ska självklart kunna upprepas i sömnen!

  Det är inte några organisationer med diverse tyckande som fattar några beslut i suveräna nationalstater. Varken EU, FN, Amnesty eller någon annan organisation som har något veto, i styrandet och beslutsfattandet i suveräna nationalstaters inre angelägenheter!

  Wallström sluta visa hur svagbegåvad du egentligen är, du vet det gamla ordspråket ”tala är silver tiga är guld!” Ordspråket är något att tänka på med tanke på tidigare uttalanden. Tänk efter riktigt noga innan du uttalar dig!

  Du vill väl inte ha samma genmäle eller än värre det Carl Bildt fick som utrikesminister, ””liten hund i alldeles för stor kostym””. Det ligger mycket i den målande beskrivningen av Carl Bildt.

 2. Fredrik Reinfeldt, Mona Sahlin, Stefan Löfven har några
  gemensamma nämnare, alla tre har uttryckt sig oförskämt
  om Sverige och Svenska traditioner, och alla tre har varit
  gäster (dit kommenderade) av Bilderberg gruppen?

  Jag menar att om en lågintelligent ledare som Löfven
  blir inbjuden till detta sällskap, så är det för att informera
  (diktera ) hur han ska driva landet Sverige, och resultatet av
  det syns tydligt på alla områden.
  Men frågan är, Vad driver detta sällskap till att förstöra
  ett av dom mest utvecklade länderna på Jorden?
  Lönedumpning? Men en ännu större fråga är, vad driver
  Media i deras sjuka beteende, för det verkar ännu sjukare
  än vad dom två fåntrattar som lett Sverige dom senaste
  10 åren har sysslat med????????

  • Hello Tony, pleased to meet you.

   Bilderberg-gruppen är elit-nazisterna som efter WW2 dikterade hur världen skulle bete sig. De kunde detta eftersom de hade pengar och teknologi. Se Professor Joseph Farrell, South Dakota.

   Nazister är Zionisters skötebarn för att skapa ett Stor-Israel som redan präglats på mynt i Israel. Stor-Israel breder ut sig inom territorier som i dag är Iran. Förvänta er ett krig med Iran, därför.

   Katolska Kyrkan skapade ett ”ratline” för att slussa zionist-nazister till safehouses i Indonesien och Syd-Amerika efter WW2. Nazister utbildade muslimer samtidigt i Egypten och Nord-Afrika. Se författaren Peter Levenda (CIA-agent).

   Nazister har alltid varit zionisters verktyg.

   Council Of Foreign Relations, Trilateral Commission, Bilderberg Group, samt andra Internationella föreningar, finns till i syfte att utrota människor med samvete och ny-testamente-moral, till skillnad från den gamla som förespråkar öga för öga, tand för tand (judisk tribal revenge politics).

  • När beslutet togs 1975 att Sverige skulle vara ett mångkulturellt land bord varningsklockorna ringa hos årskilliga PURSVENSKAR.

  • Alla inom frimureri vet vad som ska ske de närmaste femtio åren. Så kanske inte otroligt att alla inom den socialistiska röda rosens brigad/Internationalen/Bankväsendet också vet?

 3. Det finns länder som anser att det är Sverige som agerat oansvarigt. Det finns gott om länder i EU som varnat för utvecklingen och som läst situationen tidigt. Dessa har i vanlig svensk ordning rasist-och naziststämplats eftersom vi ansett att vi som vanligt ska gå i bräschen och visa vägen för hur integration och humanitet ska se ut. Det är bara det att ingen annan, förutom Merkel, stämde in i kören och nu står vi där och vill utvisa. Afganistan stänger gränserna. Vad ska vi göra? Skicka en Herkules till Afganistan och ett antal fallskärmar?

 4. Om du har en livsfarlig hobby och de du brukar umgås med inte delar din dödslängtan, är de då osolidariska?

 5. Angående EU: Skyll inte på mej, jag röstade NEJ. Man behövde inte vara Einstein då folkomröstningen ägde rum en gång i tiden, jag med flera förstod redan då att det skulle gå åt fanders.
  Så… Vad var det vi sa?

 6. Oavsätt hur intressant det vore att se/höra när Kärringjäveln åter igen ljuger
  så passar jag ,,jag tål inte o se fanskapet ,,nä jag tänker inte förstöra min dag…fyyyy faaaaann

Kommentera