Snart på en skattsedel nära dig


Från Exponerat: http://www.exponerat.net/utredning-paborjad-for-att-ge-nyanlanda-illegala-migranter-a-kassa/

Våra självutnämnda godhetsapostlars frikostighet med våra skattepengar vet snart inga gränser. Arbetsmarknadsdepartementet är just nu i färd med att tillsätta en utredning som ska se över A-kassan. Ett av uppdragen blir att undersöka hur fler ska kunna kvalificera sig för ersättning – däribland nyanlända lyxmigranter från tredje världen som inte bidragit med ett enda handtag i Sverige. Utredningen ska vara klar i februari 2017.

Lusharpan tycker att det verkar som våra styrande politiker på något sätt missförstått mekanismerna bakom den pågående migrantkrisen.  Det sista Sverige behöver nu är väl att sända ut signaler om att vi kommer att fungera som hela världens A-kassa. Det är knappast något som kommer att bidra till att minska inflödet av människor till vårt land. Man kan ju undra om de som initierat utredningen tycker att våra statsutgifter och skatter är för låga.

Om nu förslaget går igenom så tycker Lusharpan att man ska ta steget fullt ut och låta Arbetsförmedlingen inrätta filialkontor i alla länder i tredje världen. På så sätt slipper alla ekonomiska migranter ge sig ut på den farofyllda färden till Sverige utan kan lyfta sin A-kassa på plats i Långbortistan. Kombinera gärna dessa kontor med filialer för Försäkringskassan och Socialbyrån så har vi gjort hela det svenska välfärdssystemet med A-kassa, Socialbidrag, pensioner och sjukersättningar gripbart över hela världen. För det är väl det som Statssvetsarn menar när han säger att Sverige ska bli en humanitär stormakt.

Det är tur att utredningsresultatet läggs innan valet 2018. Det har förhoppningsvis en avskräckande effekt när det gäller att rösta på vissa partier.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


7 responses to “Snart på en skattsedel nära dig

 • Cattiz

  Är det någon numera som är chockad över dessa absurda förslag som våra politiker kommer med?
  Vi svenskar ska arbeta ihjäl oss, slita ut våra kroppar. Lyxmigranterna har inte samma krav på sig och kommer studsa omkring i sina utvilade kroppar.

  Gilla

 • Trött på samhällsutvecklingen

  Folkrörelsen ”Skänka bort andras pengar och känna sig godhjärtad”

  Otroligt att den lockar så många väljare.

  Gilla

 • ÅMÅL

  VARNING FÖR SVENSK MAN

  Gilla

 • Anders

  Jag var nyss på Aftonbladets Facebooks sida och kollade läget och såg något otroligt skrämmande. En artikel om Usama bin Ladin och en annan om ett hot där någon har skrivit något i stil med, konvertera till Allah eller dö. Nästan alla kommentarer som är på något sätt kritiska mot islamism, inte ens islam utan islamism har tagits bort och vissa togs bort 2 och 3 gånger. Även de som är skrivna av andra utländska som hade andra åsikter och det spelar ingen roll hur mkt de klagade. De tog bort klagandet också. De tog inte bort kommentarerna som förvarade Usama bin Ladin och kallade alla för sionister och de tog inte bort alla kränkningar mot andra människor. De radikala åsikterna fick vara kvar. vem är det egentligen som jobbar där?? Och hur kan detta ske i Sverige?

  Gilla

  • age

   Det är äl ändå inte så konstigt.
   Muslimerna tar över vårt fosterland mer och mer.
   Snart har vi sharialagar.
   Grattis alla ungdomar och alla i arbetsför ålder.
   Men det finns fortfarande ett litet hopp: Nyval!

   Gilla

  • Petter

   Etablissemanget går redan i koppel och är vettskrämda.Svenne Banan ska betala och knipa. Men hur blir det om skatteunderlaget tröttnar och lämnar landet?

   Gilla

 • Lena

  Så kolossalt ledsamt för skattetyngda svenskar.
  Politruckernas galna ideer knäcker den lilla tillit som eventuellt finns kvar i landet !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: