Grovt kriminell asylsökande utvisas ej

Polisen

2016-02-03 17:21, Bråk, Härnösand
Man omhändertagen för ordningsstörning , Asylboende Hospitalgatan.

Larm via 112 till polisen om bråk på asylboendet på Hospitalgatan i Härnösand. En person stökade och försökte uppvigla till bråk.

Bråkstaken omhändertogs initialt med stöd av utlänningslagen för att utreda vistelserätten i riket. Det kunde konstateras att mannen skulle utvisas då han tidigare dömts till fängelse för grov brottslighet. På grund av rådande situation i hemlandet så kan polisen inte verkställa utvisningen varför det inte var aktuellt att ta honom i förvar med stöd av utlänningslagen.

Mannen var fortsatt aggressiv och har därför tillfälligt tagits i förvar med stöd av polislagens 13§ – för att avvärja brott och ordningsstörning. Han får lugna ner sig i polisens arrest.

Polisen

-Pettersson undrar vad bråkstaken gör på ett asylboende? Går det inte att utvisa honom så måste vi införa interneringsläger med straffarbete för grovt kriminella. Den nuvarande regeringens parti har erfarenhet som vi kan ta tillvara på…

Invandring och läger

7 thoughts on “Grovt kriminell asylsökande utvisas ej

  1. This is why Americans have guns.

    Islam is a religion of rape. Muslims are trained and taught to rape.

  2. Allmänheten SKA SKYDDAS från sådana här våldsamma typer, Sverige behöver säkerhetsfängelser att sätta dessa grova brottslingar i, – då har den muslimska bostadsministern Kaplan löst boendet för en stor grupp muslimer.
    Dessa ska bort från gatan där de utsätter Sveriges befolkning för rån, mord, våldtäkter och andra grova muslimska brott!
    Ut med sådana här individer med alla till buds stående medel.

    • Det är viljan som saknas! Varför släpps kreti & pleti in? Särskilt de utan giltigt pass och dito visum i förekommande fall?

      Jo, det är just det packet de (antisvenska staten och globalisterna) främst vill ha in. Det är antisvenska statens syfte att dessa asylkriminella ska begå brott, helst vill denna vidriga stat att de ska begå grova våldsbrott såsom rån, våldtäkt och mord på svenskar!

      Kopierar in en text skriven av signatur Grävskopan på Exponerat, som väl sammanfattar även min ståndpunkt:

      Vill man ta över ett land, så börjar man med att ta över massmedia och infiltrera alla politiska partier. Sedan kan man påverka vem som får leda polisen och militären, och vilka som sitter på avgörande poster inom domstolsväsendet.

      Sverige är i slutfasen av en statskupp, som har förberetts för länge sedan och genomförts med stor noggrannhet och beslutsamhet.

      Det vi ser idag är klassiska tecken på hur en erövrare behandlar folket i det ockuperade landet: våldtäkter, misshandel, mord, konfiskering av folkets tillgångar och fråntagandet av deras rättigheter. Självklart ska polisen i en sådan situation blunda för den kriminalitet som utövas av den legostyrka som våra nya makthavare har tagit hit och bussat på oss.

      Lika självklart är det att samma polis ska jaga varenda svensk som försöker göra motstånd mot erövrarna med att angripa deras legosoldater eller med att skydda svenska kvinnor och gamlingar mot den importerade legostyrkans angrepp.

      Det enda som förvånar mig är att inte alla vid det här laget förstår att de försöker resonera med eller om en ockupationsmakt, dess utsedda tjänstemän och dess soldater som om någon av dessa skulle ha eller på länge ha haft det minsta lilla intresse för svenska folkets rättigheter och välbefinnande.

      Många tror sig fortfarande sitta vid ett förhandlingsbord, där båda parterna i grund har samma intresse: att komma överens om något med varandra.

  3. Pettersson helt rätt! Jo S har ju erfarenhet an både interneringsläger och rena arbetsläger det som kallades AK-arbete! Det är en perfekt metod att bygga dyrbar infrastruktur till lägre kostnad!

    Nått ska de sysselsättas med, de kan ju inte bara tillåtas driva omkring och ställa till det! Hårt arbet främjar hälsa och välstånd, det har vi etniska svenskar lärt oss under många generationer!

    Blod, svett och tårar under många generationer har skapat det välstånd som asylturisterna förbrukar i en rasandefart!

Kommentera