Mamma har fått nog av mångkultur


Nedanstående inlägg var utlagt på Facebook men har tyvärr plockats bort. Anledningen till detta vet ni lika bra som jag. 

***

Idag har Novas lärare försökt att få tag på mig flertal gånger på telefon under mitt arbetspass. Fick ett långt beskrivet mail vad Nova idag blivit utsatt för.

Ett flertal killar i Novas parallell klass valde att ta bussen före till Fröslunda för att sedan springa till Novas busshållplats där hon hoppar av en liten stund efter. Där ställer dom sig i en ring och omringar henne…hotfullt berättar dom att hon ska åka på stryk och att hon ska passa sig.

Den tappra bussvärden (ung kille) som dagligen åker med bussen för att situationerna i bussarna med kränkningar samt mobbning/misshandel är ohållbara. ”Bussvärden” ber killarna flertalet gånger att sluta upp och gå hem dom lyssnar inte. Dom fortsätter att hota och skrika etc.

Det slutar med att ”bussvärden” får följa med Nova hem (inte första gången) för att ungjävlarna vägrar ge sig!!

Ungarna väljer alltså att aktivt springa en bra bit för att ”matcha” in Novas buss för att kunna ge sig på henne. Det här är så sjukt. Vad händer här näst?? Det här är samma killar som trackat henne i 14 månader.

Otaliga kränkningsanmälningar (kanske 20 stycken) är skrivna av skolan, anmälning till polis ifrån skolan är nedlagt för fysisk misshandel…då pojken är minderårig. VAD ÄR DET HÄR??? VAD fan tar vi inte ansvar över våra barn. Min 11-åriga flicka blir utsatt av killar i sin egna ålder i över 1 år.

Och dom går fortfarande kvar i skolan som små ”kungar” med tanke på alla samtal föräldrarna till pojkarna fått av skolan läraren/rektorn samt alla anmälningar…väljer man då inte att ta kontakt med offret och dennes familj för att vilja ställa allt till rätta och be om ursäkt? NIX inte en enda gång!!

Nu har jag ”begärt” samtal med samtliga berörda och lärare/rektor. Tveksamt om jag får igenom min lilla önskan för det blir ”påhopp” ifrån vårt håll och obekvämt för alla…för i det här landet är vi så jävla fjolliga, man får inte sätta ner foten och bli obekväm och röra runt lite i grytan. Nej för då kränker man någon stackare eller är rasist!! (Ni som känner mig vet att jag är för lika värde och noll rasist) Vad blir mitt barn? KRÄNKT och mobbad i princip varje dag!!
Hora,fitta,svennehora,mammaknullare,tjockis etc är vardag för mitt barn!

OM jag eller någon annan vuxen ballar ur på arbetsplatsen och HÖGT skriker hora till kollegorna samt chefen. OM jag hade nitat en kollega med en stor snö boll rakt i plytet på jobbet. OM jag hade hotat förnedrat och betet mig som ett as på jobbet…så hade jag fått gå ifrån min arbetsplats med omedelbar verkan!! Men om ett barn blir trakasserat på sin skola i över ett år som ska vara en trygg plats, så händer inte ett skit för att mitt barn ska känna sig tryggt!!! Det skrivs lite kränkningsanmälningar och ett samtal med rektorn. Sen då???!! Så skevt. 😡

(Kan inflika att Nova fått en plats på en ny skola efter sommaren. Och alternativet till att vara hemma finns såklart. Dock vill hon gå till skolan då hon är rädd att halka efter samt för att umgås med kompisarna.) min starka flicka! ❤

Tack för ordet!!!

-Pettersson tycker detta är för jävligt, varför flyttas inte mobbarna till olika skolor? Och för er som undrar vilka det är så fanns det några kommentarer innan inlägget plockades bort.

Jenny Ljungkvist:är alla killarna utländska??
Kathrin Lindholm: Jo det är dom.

 

Polisen la ner anmälningen pga att han var minderårig. Och då hade han gett sig på henne fysiskt med sparkar samt slängt is”bollar” i ansiktet på henne. (Kuratorn på skolan blev vittne o anmälde direkt!) Sen att han har dragit ner byxorna på henne i skolmatsalen o ”juckat” mot henne flertal gånger samt kallar henne för sin fru och hora det är helt ointressant för myndigheterna. Det sopar vi under mattan!! Vad soc har tagit för åtgärder alla gånger gentemot pojken har jag ingen aning om faktiskt. Anmälningar till soc har gjorts gånger fler…blir automatiskt anmälning dit när en polisanmälan görs. Ja det är helt sjukt att hon ska behöva stå ut med den här skiten.

Ovanstående utspelar sig i samma område där tio invandrare gav sig på en väktare för att området var ”deras”


33 responses to “Mamma har fått nog av mångkultur

 • 4ril

  Vad hindrar dig från att ta lagen i egna händer för att försvara din dotter?

  Gilla

 • BC

  Dom ska utvisas p[ egen bekostnad direkt tillsammans med hela sin familj och släkt som också har sugröret i statskassan, det är det enda dom förstår, det sprider sig och dom inser att man måste bete sig i ett rättsamhälle som Sverige, nu daltas det och dom skriker rasist om dom inte får bete sig som anarkistiska svin

  Gilla

 • Cephalon

  Hade det varit mitt barn hade jag gett skolan EN chans. När de misslyckats ge mitt barn säkerhet hade jag tagit henne ur skolan. Jag hade INTE gett någon annan skola en chans, utan det hade blivit hemundervisning. Och jag hade INTE bett själva myndigheten som skapat problemet från början om lov. Aggressiva elever är symtomen, socialismen är sjukdomen.

  Gilla

 • eva

  Sänk åldern för att kunna bestraffa förövarna. Gärna till minst 10 år.

  Gilla

 • dave

  Medborgargarden bildas och repförsäljningen skjuter i höjden.

  Gilla

 • dave

  Dessa klaner skall sitta inlåsta i väntan på utvisning.

  Gilla

 • jgarn

  jgarn. Får vi be om lite skärpning och att du läser reglerna för kommentarer. Vi ska inte använda folk som försöksdjur och ge dem en spruta som du skrev och jag raderat.

  Vill du hålla den nivån rekommenderar jag Aftonbladet och Expressen.

  Pettersson

  Gilla

 • F.d, Socialen-demokraten

  Bra artikel på FB av Novas mamma och inte konstigt att skolresultaten sjunker i Sverige och det har det gjort under lång tid. På en arbetsplats finns det regler för vad som är tillåtet, ex illojalitet mot arbetsgivaren kan ge en uppsägning, mindre förseelser kan ge en varning, flera varningar kan resultera i en uppsägning, exempelvis för sen ankomst 20 gånger. Kränkningar är helt oacceptabla på en arbetsplats, ex kalla någon hora, fitta, svennehora osv.
  FAKTUM ÄR ATT DESS DYSFUNKTIONELLA MUSLIMAS ÄR CHANSLÖSA I SAMHÄLLET OCH INTE FÖRSTÅR VTSEN MED ATT SKAFFA EN UTBILDNING.
  Det finns regler för hur man uppför sig på arbetsplatser, skolan är en arbetsplats och till för dem som så småningom vill skaffa sig en utbildning och ett arbete, – det målet saknar många och de lär sig inte ens läsa och skriva under 9 års skolgång. ORDNINGSREGLER liknande dem som gäller för arbetsplatser måste införas i Sveriges skolor, NOLLTOLERANS mot fitta, svennehora osv. asocialt beteende och de ska ut från skolan, många av dessa hör inte hemma i vanliga skolor, de kommer aldrig att lära sig något, de borde placeras på ungdomsvårdsskolor eller i ungdomsfängelse MEN UT MED DEM FRÅN DEN VANLIGA SKOLAN EFTER TRE VARNINGAR! De kommer ändå aldrig att lära sig något och de förstör bara för andra.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Det är för j-vligt att sådant här ska få fortgå.

  Man blir ledsen för det Nova återkommande får utstå under hennes skoldagar. Kämpa på Nova.

  Förbannad för att de ”ansvariga”, vilket ofta kommer av politiska beslut, som mamman så bra utrycker det, ”för i det här landet är vi så jävla fjolliga”.

  Gilla

 • 81

  Gå till din lokala Hells angels klubb och berätta din historia,dom är mer förstående än va du kan tro.Det handlar om vad som är rätt eller fel,alltså är denna sak gratis.Dom kommer gladiligen ställa upp på din dotter.

  Gilla

 • sam collier

  Försöker tänka mig in i situationen, om det var mitt barn som blev utsatt för en uppenbart störd individ utan förmåga till impulskontroll och brist på normala spärrar. Om polisen abdikerat från rollen som rättsstatens företrädare, kuratorns anmälning ignorerats, soc stuckit huvudet i sanden som en struts, ja hur går man vidare då.

  Tror att jag hade ringt upp en advokat och bett om råd, ringt BUP på grabbens vägnar och kollat om de har resurser för att kolla hur det ser ut inne i huvudet på honom, ringt närmaste psykiatriska mottagning, alla instanser jag kunnat komma på som har till uppgift att se till att störda individer inte springer omkring bland normala medborgare och trakasserar dem.

  Jag hade nog bara sagt att det gällde en grabb tills någon myndighet vaknat och fått vittring och om de plötsligt fick stroke eller personlighetsförändring när de upptäckte att grabben var speciell och därefter backade så hade jag stämt vederbörande för diskriminering gentemot flickan.

  Det är hårda bud numera när man konfronteras med dagisungar i vuxna kläder som vägrar göra rätt för sina löner. Allt har blivit så mesigt. Som om rätt och fel är relativt och enbart en filosofisk fråga som kan snackas bort över en falsk fikapaus. Har tyvärr inga råd. Bara tunnor av medkännande. Mycket är helt åt skogen och vanliga barn får ta skit de inte förtjänar.

  Gilla

 • Synonymen

  Lyssna på dessa muslimska missfoster till barn. De är avkomman till lågintelligenta muslimer som getts skydd i Tyskland.

  Sparka in skallen på dem!

  Gilla

 • Kommendanten

  Som tidigare sagts men är av vikt att återknyta, muhammedaner ser på oss som otrogna och har en grott-muhammedanskt kvinnosyn. Målet är ett Muhammedistan över hela världen. I nuläget går Europa åt det hållet, mycket tack vare 7-klövern och andra EU-pkister.

  Muslimerna medför allvarliga problem, de pissar på oss som folk, de pissar på våra demokratiska värderingar, de pissar på vår svenska mark osv.

  Inget gott kommer eller kommer att komma från muslimerna, bara PROBLEM och elände.

  Vakna och var på er vakt!

  Gilla

 • Suzie

  Bojkottar facebook så vet inte riktigt hur det funkar med censuren där.
  Men förstår att all kritik mot massinvandringsdiktaturens totalitära ideologi är förbjuden pga den sataniska hets mot folkgrupp lagen.Facebook är väl usa-ägt och där har dem inte den lagen, hur kan då Sveriges diktaturkreatur bestämma att man inte får skriva sanningen om allt ont och brottsligt som begås av muslimska menaiter?
  Är det inte dags att alla Sverigevänner och sanningssägare/sanningssökare
  skapar ett annat eget socialt medium som ingen åsiktsdiktatur kan bestämma över?Demokrati och yttrandefrihet ska vi aldrig någonsin låta diktaturens kreatur ta ifrån oss, vi skall inte släppa ifrån oss en tum ens av yttrandefriheten och demokratin som våra förfäder i Europa har kämpat för och vunnit med mycket blod,svett och tårar.Demokratin är det absolut viktigaste framsteget som skett i Europa,glöm det inte Sverigevänner.
  Utan demokratin är vi helt sålda åt djävulens hantlangare som bit för bit drar åt tumskruvarna så vi snart tystas för gott.

  Gilla

  • Lewren

   Inte speciellt produktivt att skapa ett ställe där folk bara håller med varandra hela tiden. Idéer, bra som dåliga, måste ut i ljuset så att människor själv kan avgöra. Förhoppningsvis vinner reson i slutändan.

   Men för att svara på din fråga ang Facebook och censurering, så har de (även youtube) börjat ta ställning mot människor med höger-värderingar på eget bevåg.
   Skulle någon däremot använda olaga hot, hets mot folkgrupp eller göra annat som är kriminellt enligt svensk lag så är ju alltid svenska myndigheter välkomna att skicka in förfrågan om IP/datum för att kunna göra ett fall av det. Sen om sidan som får förfrågningen är villig att arbeta med myndigheter är ju en annan fråga. I Facebooks fall så verkar de mer än villiga att göra detta.

   Gilla

  • Anna

   Får se vad som händer. Någon/några trycker på för censuren men samtidigt beslutades den på gamla grejer så det tar väl 4 månader till innan dom inser att de ”skitit” i sitt eget skåp efter allt som hänt från Nyårsafton och framåt – och bakåt.
   Själv har jag bojkottat FB från början.
   Kära nån, det finns ju underbara människor här och på andra likasinnade sajter! 🙂

   Gilla

 • Observator X

  När myndigheterna behövs som mest, då sviker de.

  Polisen i synnerhet, vad fan håller de på med? Backar för svartingar, mörkar, underlåter, ignorerar…
  Vårt Sverige är verkligen i en svår kris.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  En tröst i all bedrövelse! Nu börjar guldet regna över oss!

  http://hallandsposten.se/nojekultur/1.4673942-flyktingar-anvander-konst-for-att-kommunicera

  Faktiskt är där en landsförrädare, som vanligt en batikhäxa och tittar!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Som vanligt, bara att hoppas att hon har fått det, som hon har tvingat oss alla att köpa! Som hon har tvingat på sin egen dotter avbetalningarna på!

  Gilla

 • Bruna svansen

  Kan slå vad om att det finns vittnen. Vittnen som slagit ner blicken, tittat åt ett annat håll eller låtsats omedvetna och tittat ner i sina mobiler. Så ängsliga att få rasiststämpeln så fega, att hellre offra ett litet barn än att bli misstänkt som främlingsfientlig.
  Jag när en, om än hopplös, så ändå en dröm att alla de som tittat bort. Alla de som hellre valt att tysta vända ryggen till, en dag ska få svara för – Vad gjorde du? Och de ska alla då ska få smaka av ångestens beska vin för detta svek

  Gilla

 • Love

  muslimer är stolta över att vara muslimer och livrädda för Allahs hårda, obarmhärtiga straff – helvetet väntar om de slutar vara muslimer eller konverterar.
  för mig: deras tro är inte värt ett skit.

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Angela Merkel: vi måste acceptera immigranternas kriminalitet.
  Eliasson: tankarna går till GM, vad har han för ryggsäck..
  Det är förjävligt när deras beteende relativiseras moraliskt. Men tjejen i denna situation lär väl aldrig få kränkningsersättning. Det ges väl bara till muslimer som har handskakningsproblem…

  Gilla

 • about Islamic violence

  Gilla

 • Galten

  Den ytterst ansvarige ”ministern”.

  Gilla

  • Mr Q

   Ser du Galten ”ministrarna” läser Petterssons blogg ! För det är väl inte hans gode vän sunniten Ali,som åter är inne och trycker ner ?

   Gilla

 • eri

  Jävla blatteavkomma dom är lika överallt ,,det beror på inavel,,

  Gilla

 • Involuntarium

  Lugn bara lugn Sverige landar snart i fullständigt kaos och anarki! I det läget tar andra krafter över!

  Gilla

 • jockfall

  Finns bara ett sätt att få stopp på detta. Utvisa alla i familjerna. Men våra kräk till politiker vågar inte.

  Gilla

 • Marcus Sjögren

  Fyfan säger jag! Och stat/polis/media oroas över medborgargarden, skulle vrida nacken av sånt där avskum om jag blev vittne.

  Gilla

 • Lofas

  Uuut med packet!

  Gilla

 • Synonymen

  Marcus Birro också.

  Liked by 1 person

  • F.d, Socialen-demokraten

   Marcus Birro formulerar sig väldigt bra här, 10 poäng på en 10-grdig skala, läste hela texten och han slog huvudet rätt på spiken många gånger!
   Grattis Marcus Birro, glöm att du fick ”sparken” från den där förljugna skittidningen – DU ÄR BÄST!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: