M redo att fälla regeringen


INRIKES. M-ledaren Anna Kinberg Batra är redo att fälla den sittande regeringen, uppger Aftonbladet som hänvisar till ”en central M-källa”. – Stefan Löfvens klavertramp har gått för långt på flera områden. Läget är så illa nu och samtidigt finns det en majoritet i riksdagen som är emot många av regeringens förslag. Men SD ska inte sitta med i en regering och inte vara med i några förhandlingar.

Aftonbladet skriver också att Kinberg Batra ligger lågt av hänsyn till Alliansen, då både C-ledaren Annie Lööf och Liberalernas Jan Björklund sagt att det inte är aktuellt att regera med passivt stöd av SD.

-Pettersson tycker det är bra att Moderaterna kan tänka sig fälla regeringen men undrar hur de har tänkt sig att det ska gå till utan Sverigedemokraterna? Har de läst matematik i den nya svenska skolan?

Valresultatet från hösten 2014 gäller fortfarande

S+MP+V=43,6 procent

M+C+FP+KD=39,4 procent

SD=12,9 procent.


21 responses to “M redo att fälla regeringen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: