Förbjudet att kritisera islam i Malmö


ISLAM. Sverigedemokraten Nima Gholam Ali Pour är ledamot för SD i stadsområdesnämnd Öster i Malmö, där bland annat det problemtyngda området Rosengård ligger.

Nima är starkt kritisk till den medeltida ideologin islam men det går inte för sig i Malmö.

På sin Facebooksida skriver Nima Gholam Ali Pour: ”Man tror man har sett allt och så händer det igen. Jag är kommunpolitiker i Malmö och sitter då bland annat som ledamot i stadsområdesnämnd Öster, där Rosengård ingår. Idag hade vi nämndsmöte och behandlade ett yttrande om en motion om våldsbejakande extremism.

Så blir det min tur att tala och så håller jag mitt anförande och så fort jag säger att ”islamister” låg bakom 11 september så avbryts jag av nämndens ordförande som är socialdemokrat. Jag blir tillsagd att säga ”extrema islamister” för att inte kränka islamister.

Så här sitter nämndens ordförande framför mig och menar att jag ska respektera en totalitär ideologi, och inte säga att islamister står bakom terrorism överhuvudtaget. Utan jag är tvungen att använda begreppet ”extrema islamister” eller hålla tyst.

Jag är fortfarande i chock. Med allt som islamismen gör i världen. Allt förtryck mot kvinnor. Alla avrättningar för att islamismen har implementerat islam som en politisk ideologi i samhället.

Ska jag respektera islamism? Ska jag respektera islamister för att kunna få prata som en förtroendevald i Sverige. För att nämndens socialdemokratiska ordförande beordrar mig att göra det, som ett villkor för att jag ska få säga min mening.

Det här trodde jag aldrig att jag skulle uppleva i Sverige.”


11 responses to “Förbjudet att kritisera islam i Malmö

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: