Ensamkommande ”barn” varnas…


INVANDRING. Ensamkommande ungdomar har varnats för att gå ut med anledning av den senaste tidens oroligheter i Stockholm, då bland annat maskerade högerextremister gett sig ut på gatorna i syfte att angripa migranter.

– Det är så klart jättetråkigt att vi måste göra det här. Men det känns ändå viktigt att vi tänker på ungdomarnas trygghet i första hand, säger Alexandra Göransson, avdelningschef på socialförvaltningen i Stockholms stad.

På samtliga 16 HVB-hem i Stockholm uppmanades ensamkommande ungdomar att hålla sig inne på fredagskvällen och lördagen, enligt hattidningen Expressen.

-Pettersson tycker polisen ska ha våldsmonopol och är emot gatuvåld. Däremot tycker jag det skulle vara på sin plats om socialförvaltningen och skittidningen Expressen varnade kvinnor och flickor för ”barnen”…

Sveriges Radio nämner på måndagsmorgonen inget om de invandrare som härjade och hotade

Hallandsposten


5 responses to “Ensamkommande ”barn” varnas…

 • Stenbock

  Ett litet råd från min sida…Gå in på Petterssons länk från Hallandsposten, och upptäck hur illa det kan gå för lögnpressen om de inte redigerar på ett ”korrekt” sätt ! Halledudane alla de små nyheterna på sidan,förstör ju hela propagandainlägget ! 🙂

  Gilla

 • tomas mattsson

  Ja, men det är ju så det skall vara. De skall vara permenent inlåsta/avskiljda från samhället i väntan på att resa hem igen.

  Gilla

 • Olle

  Hjälper nog inte med varningar. Dom kommer att tas ändå.

  Gilla

 • Luntan

  Håller med dig jgarn. Men vi är tvungna att göra det själva. Tyvärr kommer det inte att gå utan våld och vapen!
  / 72-årig frivillig realist

  Gilla

 • Argus

  Nu får i alla fall kvinnorna vara ifred. Gör det till 24/7.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: