Rånades på sin A-traktor med en kniv mot huvudet


INVANDRARVÅLD. 16-årige Timothy Herr blev i tisdags kväll rånad på sin A-traktor . Händelsen hände på infartsvägen till Snyggatorpsskolan i Klippan.

Timothy hade nyligen blivit ägare till fordonet och det var en länge efterlängtad dröm som då gick i uppfyllelse. Med målsättningen att så småningom ställa ut bilen på Vallåkraträffen var han hos en kompis som delar intresset.

Då ska två män som han beskriver vara i 25 till 35 årsåldern ha kommit framtill honom och med en kniv tilltvingat sig den ombyggda Volvon.

– Två killar går utanför, de börjar kolla på mig och tar fram en kniv och säger upprepade gånger ”bil-bil”. Kniven håller de tio centimeter från mitt huvud.

 

Bilen hittades senare en kort bit från brottsplatsen. Rånarna hade av allt att döma inte behärskat A-traktorn.

Färden slutade mot ett träd på Holmgårdsvägen intill fordonsgymnasiet på Tegelbruksskolan. Fronten på Timothys drömbil hade vikt sig runt trädet.

Bilen står på verkstad. Timothy säger att han just nu försöker att skingra tankarna på annat. En sak är han säker på.

– Ja, jag kommer inte att stanna med rutan nere utan att först ha kollat runtomkring och alltid se till att bilen är låst. Jag kommer aldrig att stanna på undanskymda platser.

-Pettersson tycker BIL-BIL räcker som signalement och att den som skäl en A-traktor har begränsad intellektuell kapacitet…

HD.se


32 responses to “Rånades på sin A-traktor med en kniv mot huvudet

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: