Ensamkommande ”barn” hotade personal till livet


INVANDRARVÅLD. Ett bråk bröt ut på ett boende för ensamkommande flyktingbarn i Gålsjö på torsdagskvällen. En av de anställda ska ha hotats till livet – när den misstänkte missade en sportaktivitet.

– Han ska ha blivit rejält utåtagerande, säger Robert Öhman, vakthavande befäl vid polisen.

Vid 20.20-tiden fick polisen samtalet om oroligheterna på boendet i Gålsjö utanför Sollefteå. Den misstänkte ska ha hotat en anställd till livet och slagit sönder speglar och fönster på boendet, säger Robert Öhman.

-Pettersson ser att det är bråk och jävelskap på mängder med asylboenden var enda dag och att rapporterna i hatmedia har exploderat.

Frågan är om våra pensionsräddare har börjat bråka de senaste veckorna eller om ”några” dolt tillståndet i nationen tidigare? Fast ni behöver inte svara, frågan är retorisk…

Allehanda


6 responses to “Ensamkommande ”barn” hotade personal till livet

 • Erik

  Ensamkommande?

  De kan väl ägna sig åt självbefläckelse i grupp?

  Gilla

 • Erik

  Bjuder man in folk från rovdjurskulturer så……..

  Gilla

 • eri

  Jag tror att det är både och,,,dom har börjat ledsna(skäggebarnen) på tillvaron och hatslasket vågar inte mörka allt längre ,, men det här vi ser nu är bara början ,om ett halvt år kommer det att vara riktigt illa ,,,ingen vågar jobba kvar hos de små rara barnen

  Gilla

 • Tony

  Lasta idioterna i en låst kreatursvagn och kör dem ända ner i
  ökenområden där dom hör hemma, sådana som dom ska inte
  bo i civiliserade länder. Det ena beviset efter det andra visar på
  att dom inte tillhör vår fauna!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Bristande tålamod och avsaknad av förmåga att lösa problem de själva skapar.
  Inga beslut om uppehållstillstånd innan lagen 1 april. Åldersbestämning. Återvändandeavtal med hemländer. Koordinera chartrade hemresor med beslut. Fatta beslut enskilt och meddela grupper av individer samma dag så att hemresor görs samma dag. Direkt transport till avfärd från Sverige där ev Frontex och militär kan assistera i hanteringen av de som ska avvisas från vårt land. Önskar de överklaga beslut får de förlita sig på rättsvårdande myndigheter i sitt eget land. Om det saknas i hemlandet har de just upptäckt en livsuppgift – att verka för att den fungerar där.
  Det kommer att kosta oss men det är en viktig fynden i ett samhälle. Att jämställa med funktioner i immunförsvaret. Att det inte är politiskt korrekt att prata om gränsdragningar och utrensning kan bero på bristande insikter i naturvetenskap hos de som propagerar mot bättre vetande. Gränser och forcerat utflöde är en grundläggande funktion för överlevnad i den värld vi alla delar. Vi är beroende av naturens spelregler och det är dem vi har att förhålla oss till.
  Hästen är för sin överlevnad beroende av att kunna göra sig av med den mat som inte tilltalar dess tarmflora och dess anatomiska och fysiologiska förutsättningar. Därför finns ett tandfritt område innanför mungipan för att utsikter det som inte är av värde eller kan vara direkt skadligt. Ett exempel av många på att urskiljning är en grundläggande funktion hos levande varelser.
  Att förneka den viktiga funktionen vore för hästen förknippat med risken att dö. När väl födan passerat matstrupen och nått magsäcken har just hästen inte Dan Eliassons omtalade förmåga att kräkas utan det som kommit in måste passera genom hela tarmsystemet för att komma ut ur dess kropp.
  Till skillnad mot kor som äter vad skit som helst och i stället kan skicka upp det från magen via matstrupen och ut. Det är en viktig del av deras intag att just kunna kasta upp och tugga om och bearbeta.

  Människor har också gränser och därför har länder gränser. Till och med livet har gränser.

  Gränsen för var den unge mannens tålamod brister är nådd. Nivån imponerar inte givet vad livet i en demokrati förväntar sig av sina medborgare. Han bör flr sin egen skull göra något för att finna sina jämlikar. Det är inte här.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Fina svensk, svenska arbetarpojkar och flickor! Ta i med hårdhandskarna!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: