Kriminella i invandringsindustrin


INVANDRING. Invandringsindustrin har samma lockelse på kriminella som en sockerbit för flugor. Kombinationen mycket pengar, stora bidrag och dålig kontroll går inte att motstå för oärliga människor. 

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap varnar för att kriminella ger sig in i asylbranschen. Läs HÄR.

Ett exempel vi tidigare skrivit en hel del om är Sularpsfarmen där en nybyggarfamilj bedriver verksamhet som de påstår berikar Sverige. Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas ledare, är inbjuden till familjen Fakhros som ska visa hur mycket nytta de gör för samhället.

”Förvaltningsrätten beslutar att de handlingar som omfattas av revisionen av Nabil Fakhros enskilda näringsverksamhet Sularpsgården får eftersökas och omhändertas i dess verksamhetslokal på adressen Sularpsängen 113, 247 91 Södra Sandby.

Under förutsättning att handlingarna som omfattas av revisionen inte återfinns i verksamhetslokalen får handlingarna eftersökas och omhändertas i Nabil Fakhros bostad på folkbokföringsadressen Sularpsängen 113, 247 91 Södra Sandby. Förvaltningsrättens dom gäller omedelbart.

Åtgärderna får företas utan att Nabil Fakhro underrättas i förväg. Förvaltningsrättens dom ska delges Nabil Fakhro först i samband med verkställigheten.” Malmö FR 9818-15 Dom 2015-09-28

Sammanfattning:

Skatteverket har per 2015-09-18 i sin utredning redan konstaterat att Nabil Fakhro brister på följande punkter:

 • Inkomstdeklaration för 2014 har trots föreläggande (2015-07-02) inte lämnats.
 • Momsredovisningen för 2013 & 2014 visar en redovisad omsättning på 0 kr, trots att
 • Skatteverket kan konstatera en omfattande verksamhet med försäljning och uthyrning på Sularpsfarmen under hela perioden. Enligt uppgift från Maria Berséus ska t ex Socialförvaltningen i Lund under denna period hyrt bostäder på Sularpsfarmen.
 • Arbetsgivarredovisningen för perioden januari 2014 till juli 2015 har redovisats med 0 kr i utbetald lön i samtliga perioder (19 st perioder). Rättelser har lämnats in till Skatteverket i juli månad 2015, först efter ca 1 – 1½ år i efterskott samt efter det att avtalet med Lunds Kommun undertecknats och börjat löpa. De belopp (totalt 244 090 kr) som i efterhand har redovisats vad avser innehållen skatt och arbetsgivaravgifter har ej betalts in till Skatteverket
  per 2015-09-14.
 • Kontrolluppgifter för löner har med 7 månaders försening rapporterats in till Skatteverket, samt med en differens mellan kontrolluppgiften och inrapporterad skatt på 13 130 kr för lite inbetalt innehållen skatt.
 • Skatteverket kan även konstatera att det framställs i tidningar, radio och i sociala medier att verksamheten på Sularpsfarmen bedrivs som ett ”familjeföretag” av Nabil Fakhro, hans bröder och mamma. Både Nabil Fakhro samt ett par av hans bröder har redan sedan tidigare medverkat i
  företag som förlorat sin F-skatt pga bristande redovisning/betalning, så sent som 2011-10-11.
 • Skatteverket bedömer Nabil Fakhros agerande som ett grovt åsidosättande av redovisningsskyldigheterna för moms, arbetsgivaravgifter och innehållen preliminärskatt samt att Nabil Fakhro
  inte heller haft för avsikt att på ett korrekt sätt redovisa och betala skatter och avgifter.
 • Förvaltningsrätten i Malmö beslutar, efter en skälig bedömning av Skatteverkets utredning enligt ovan, i en dom (mål nr 9818-15) den 2015-09-28 att dels bifalla Skatteverkets yrkande om att få eftersöka och omhänderta Sularpsfarmens bokföringsmaterial. Efter att förvaltningsrätten även gjort en individuell bedömning av den påtagliga risken för sabotage, beslutas att delgivning av domstolsbeslutet till Nabil Fakhro skall ske först vid själva verkställandet.
 • Särskilda bestämmelser till hyresavtalet (nr 1466-A-01-01) mellan Nabil Fakhro (Sularpsfarmen) och Lundafastigheter (Lunds Kommun). Avtalet är, efter kontroll med Lundafastigheter per 2016-01-27,
  det avtal som fortfarande gäller.

Andra frågor:

 • Enligt uppgifter från Skatteverket, per 2016-01-27, är Nabil Fakhro samt ytterligare en 40-årig man folkbokförda på fastigheten Sularpsängen 1:5. Fastigheten vars båda bostäder i sin helhet idag är uthyrda till Lunds Kommun!
 • Bor Nabil Fakhro på HVB hemmet Opalen?? Det finns ingen annan bostad på fastigheten!
 • Har Lunds Kommun erlagt hyra för hela fastigheten, trots att det ena bostadshuset per dags datum fortfarande inte kan användas pga att Nabil Fakhro inte sökt bygglov för sin ombyggnad?

-Pettersson ser att Nabil Fakhro har ett guldkantat avtal med Lunds Kommun om att hyra ut de två bostadshus som finns på fastigheten där Sularpsfarmen drivs, till ett HVB hem för ”ensamkommande”.

Nabil Fakhro utger sig på sin Facebook att han är rakt igenom godhjärtad och bara vill ge tillbaka till Sverige.

Just snyggt sätt att ge tillbaka till Sverige genom att helt strunta i att redovisa och betala skatt!

Fakhros har en lång historia av att konsekvent och medvetet vilja undvika alla typer av insyn från olika myndigheter alltifrån bygglov, miljö- och hälsa, djurskydd och nu skatteverket.

Det finns många som Fakhros i asylindustrin, men som statsministern säger ”de flyr för sina liv”.  Hoppas Jimmie Åkesson vet vad han gör när han hälsar på hos denna ”välfärdsfamilj”.

Sularpsfarmen


10 responses to “Kriminella i invandringsindustrin

 • Nabil Fakhrone

  Nabil Fakhro fortsätt gör det du gör.
  Hoppas alla smyg rasister här ser dig som en nagel i ögat.
  Ni kan säga vad ni vill på nätet men jag njuter av att se er små rädda rasister. Ni finns överallt men vågar inte göra något. Haha
  Till och med er skugga skrämmer er.
  Medan ni lägger tid på er skit skriverier ska jag till sularps farmen och handla lite.

  Gilla

 • lofas

  Menaiter vet minsann hur att tacka för gästfriheten och vad man för ord man ska svänga sig med för att lura den naive svensken..

  Gilla

 • Lena

  Om man vill ge tillbaka ska man ha lön då ? Alla de frivilla som jag känner har noll ersättning och hjälper på fritiden, många är pensionerade.
  Givetvis så låter det fint ”att man ge tillbaka”, i Sveriges fall så ger de en smäll tillbaka, tjänar pengar, gör att ännu fler väller in allt bekostat av svenska skatteträlar. Svenskarna måste veta och erkänna för sig själv, det är inte hederligt folk man har att göra med, det är i många fall skrupulösa roffare.
  http://www.hd.se/lokalt/bastad/2015/08/27/personal-far-ga-nar-bert-stadar/

  Gilla

 • Kommendanten

  Det finns bara ett sätt att sätta stopp för dessa galenskaper då 7-klövern negligerar problemen och fortsätter alltjämt att hyckla.

  Rösta på SD!!!

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Offentlig upphandling i dess prydno!!!!

  Projektledare och inköpspersonal som styr offentliga upphandlingar mot vissa leverantörer! Kamraderi, svågerpolitik korruption! Var så säker!

  Ingen styrning, ledning och kontroll för offentliga upphandlingar! Inte ens någon form av egenkontroll ens från beställarenssida! Till och med orimliga krav förekommer både affärsmässiga och tekniska i förhållande till upphandlingen storlek och omfattning!

  Eftersom att bara sju procent av arbetstagarna i Sverige är engagerade i sitt arbete så får man självklart befara att liknande förutsättningar råder både hos beställaren och hos den upphandlande operativa organisationens inköpare!

  Med de brister som identifierats avseende kontroll och uppföljning av offentlig upphandling finns alla möjligheter att kriminella vinner upphandlingar!

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Den store ledaren heter stefan röfev. Före honom hette han fredrik rännefeldt.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Och om du har det minsta skattekrux, så åker ditt alkoholtillstånd… suck… let’s have another round.

  Gilla

 • nosferatu

  Någon kanske borde mejla uppgifterna till Jimmie?

  Det verkar som att inte ens gammelmedia känner till detta.

  Gilla

 • dave

  Oj! Vad förvånad jag blir.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: