Pengarna vi ödlsar på Mona Sahlin och andra, det är pengar rakt ner i havet


ISLAM. Terroristforskaren Magnus Norell är i Borås och föreläser och det är ord som – ”Det ska göra ont att komma tillbaka till Sverige om du stridit för Islamiska staten. Skulle åka i fängelse – här får de statsbidrag”.Norell inledde sin föreläsning för eleverna på Viskastrandsgymnasiet med att tala om den historiska kopplingen för Islamiska staten.

– Det finns ingenting nytt med IS, det finns ingenting de gör som inte är fast förankrat i en lång tradition, både religiöst och politiskt. Det nya är att Väst togs på sängen, vilket är märkligt.

Norell menar att med rätt stöd i ett tidigt skede hade det funnits möjligheter att hindra den våldsspiral som också fick flyktingströmmar som följd.

I Sverige debatteras vad som kan göras för att stoppa rekryteringen till IS.

– Det är lättare att säga vad man inte ska göra. Det ska inte löna sig att åka ner och strida. En av de få saker som har visat sig vara effektiva i länder som Storbritannien och Frankrike är att vara preventiv och säga: Okej, vi kan inte hindra dig från att köpa en biljett till Turkiet, men om vi får höra att du varit i Syrien eller Irak, så kommer vi att utreda det när du kommer hem.

Norell talar om att vi i Sverige har svårt att inse hur stark ideologisk övertygelse anhängarna har. – Den ideologiska drivkraften, att folk tycker att det här är bra, det har vi så svårt att ta in. För att motverka de idéerna kräver det att människorna i Mellanöstern säger att de måste reformera hela sin religiösa tankegång. Det kan vi inte göra här i Sverige. Pengarna vi ödlsar ner på Mona Sahlin och andra, det är pengar rakt ner i havet. De kommer inte att ha ett skit betydelse, för du attackerar inte grundidéerna.

Norell vill också se ett stöd till reforminriktade muslimer, både i Mellanöstern och i Sverige. – Oavsett om de är troende eller om de tycker att religion är piss. Stöd dem som tar den interna kampen, men ge fan i att försöka att tala om att du istället ska lyssna på honom, honom och honom för att de har rätt sorts islam. Det finns ingen rätt sorts islam. IS är rätt sorts islam, vi tycker inte om det, men det är inte vårt problem. Lägg pengarna där de gör nytta istället för där de inte gör nytta.

– Muslimska organisationer i Sverige är ofta islamistiska. De har fått bli islams röst i Sverige, de som är högerextrema galningar och skulle åka i fängelse om de var i något annat land. Här får de statsbidrag. Men de representerar inte islam, de representerar sig själva och sina polare. På goda grunder skulle jag tro att det ser likadant ut i Borås som det gör på andra håll i Sverige.

Själv är Norell övertygad om att islamismen kan debatteras utan att det drabbar alla muslimer. – Det är ett väldigt krystat argument för att försöka tysta en debatt som vi behöver föra i Sverige.

Men han ser också hopp. – Vi har en konstitution i det här landet. Den är sekulär. Håll i den.

-Pettersson ser att terroristforskaren Magnus Norell säger samma sak som vi på alternativa medel sagt i åratal. Det finns ingen bra islam, moskéerna i Sverige är terrorcentraler, Mona Sahlin snackar skit osv.

Skoleleverna i Borås kanske är kloka nog att lyssna men tyvärr så lyssnar inte vuxna politiker och journalister för det kan ju gynna SD, bättre att förstöra landet….

BT.se

Det tredje världskrigets utbredning

 


10 responses to “Pengarna vi ödlsar på Mona Sahlin och andra, det är pengar rakt ner i havet

 • Ideologiskt drivna extremister – inget annat | Petterssons gör skillnad!

  […] Pengarna vi ödlsar på Mona Sahlin och andra, det är pengar rakt ner i havet […]

  Gilla

 • age

  Men — min fråga står obesvarad:
  Hur ska vi kunna veta vilka muslimer som är muslimer?

  Om muslim är ett hot mot Svenska samhället och staten,
  är då muslim inte något hot mot Svenska samhället och staten?

  Någonstans där stämmer inte logiken!

  Var finns, och vem kan ge svaret?

  Gilla

 • Kommendanten

  Bra där Magnus!
  Fortsätt föreläsa därom, sanningen behöver höras på alla fronter.

  Gilla

 • eri

  Mona kunde inte längre på ett förtroendevist sätt sköta sina politiska uppdrag (det har hon aldrig kunnat) så hon lade av i politiken och väntade
  på exklusiva högt betalda jobberbjudanden från det privata näringslivet (alla andra hennes avdankade sosse kompisar fick det i det privata näringslivet),,,åren gick och de bidde så många att fingrarna inte räckte till ,,men ingen hörde av sig, dvs ingen ville ha avskrädet ,, det gick så långt att även hennes politiska fiender började tycka synd om henne ,till slut tar en av hennes rödvins drickande ”tjejkompisar” tag i saken och bildar ett nytt skattefinansierat”departement”där hon blir boss och hela hennes dagar går nu åt att fixa jobb ,lägenheter bidrag och diverse förmåner till återvändande krigsförbrytare .m.a.o
  Mona Stalin Toblerone , är så jävla usel att ingen vettig person ville ha henne i närheten ,,

  Några flera upplopp på HVB hem ,,ett par våldtäkter till ,,och lite negermord,och ett terrordåd ,,och det blir maktskifte ,hennes department läggs ner och då får M Stalin Toblerone återvända till rödvinspavan
  Och det är vid rödvinspavan som hon gör sig bäst ,,,,
  BYYYYT REGERNG NUUUUU

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Islamistiskaförbund och föreningar måste totalföbjudas i Sverige för Sverige och svenskafolkets bästa!

  Religionsfrihet inom hemmets fyra väggar och ingen annanstans för religioner som inte bygger kristendomens kärleksbudskap!

  Dessutom ska inga islamister tillåtas i riksdag och regering!

  Tre mycket enkla förändringar i svensk grundlag för att skydda Sverige och den svenska befolkningen!

  Ovanstående borde mota Olle i grind!

  Om det inte görs idag kommer ettablissemanget att var av nöden tvungen att göra det inom några år!

  Gilla

 • Fjodor

  Det är inte märkligt alls att väst togs på sängen. Hade vi inte varit så historielösa så hade vi kunnat dra lärdomar av historien. I synnerhet vad gäller Islam som lever kvar på 600-talet.

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Jag tror tiderna förändras i o m uppvaknandet. Norell slipper nog gatloppet men tjära och fjädrar kommer nog som brev på posten. Strongt gjort av honom

  Gilla

 • Argus

  Eventuella reaktioner kommer att bli intressanta. Norell är inte vem som helst som du kan sopa under mattan eller rasiststämpla. Detta, mina vänner, är eldgivning med 15,5 cm haubits.

  Gilla

 • Trynbald

  Man skulle börja med att stänga alla moskéer, be kan dom göra hemma.
  Dra in alla bidrag till alla muselmanska organisationer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: