Idag häktas Youssafi Nuur Khalif från Somalia för mordet på Alexandra


INVANDRARVÅLD. Under onsdagen förhördes den somaliske pojke/man som greps direkt efter mordet på Alexandra Mezher och idag kommer det att hållas häkningsförhandlingar enligt kammaråklagare Linda Wiking. 

 

På tisdagen genomgick 15-åringen en så kallad mindre rättspsykiatrisk undersökning och då förhördes också sju andra pojkar som fanns på HVB-hemmet i Mölndal när den 22-åriga kvinnan knivskars till döds i måndags morse. De misstänks inte för brott.

I handlingar om 15-åringen som lämnats till Göteborgs tingsrätt finns inget fullständigt personnummer.

– Enligt de siffror vi har fyllde han 15 år under senhösten. Hundraprocentiga uppgifter om hans identitet har jag inte för närvarande, sade polisens presstalesman Hans Lippens.

Åldern har avgörande betydelse. Personer under 15 år kan inte åtalas och för unga som döms för brott och uppnått den åldern spelar födelseår viktig roll när påföljd fastställs. För att häkta någon under 18 år krävs så kallades synnerliga skäl.

-Pettersson ser att somaliern heter Yuassafi Nuur Khalif men om det är hans rätta namn eller hans ålder stämmer har vi ingen aning om, vi kan inte ens vara säkra på att han är från Somalia…

Alexandras mördare

 

 


17 responses to “Idag häktas Youssafi Nuur Khalif från Somalia för mordet på Alexandra

 • sanning2010

  15 år…..????

  närmare 23

  Gilla

  • Involuntarium.se

   Konstaterar att då är jag 40 år och mina barn är 15! Asylturisten driver friskt med det svenska rättsväsendet!

   Vakna för hlevete!

   Åklagaren måste ha svårt att hålla sig för skratt! 15 år??? Näääää du!

   Gilla

  • Mr Q

   Löjeväckande att tro denne mördaren skulle vara 15 år !! I och för sig,ser niggrar äldre ut än de är.Skulle i detta fall tippa att GM är 20 årsåldern…

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  En stat som släpper in de här individerna, i huvudsak unga araber/muslimer i 10,000 tal UTAN PASS OCH ID ÄR INTE EN RÄTTSSTAT – DVS SVERIGE ÄR INTE EN RÄTTSSTAT, POLITIKERFRÄLSET SKITER I SITT EGET FOLK SOM DRABBAS HÅRT AV VANSINNET!!
  Det finns mycket som Jimmy Åkesson måste ta tag i när han blir statsminister, främst att stoppa detta, stifta många nya hårda lagar för att säkra Sveriges gränser och skydda befolkningen.
  Tyvärr kommer många fler mord, de har ju för fan släppt in Islamiska Statens terrorister i stort antal!!

  Gilla

 • Göran

  Blir lätt så här när man släpper in gravt förståndshandikkappade negrer med en snitt IQ om svindlande 68.

  Gilla

  • Hans Nilsson

   Tänk om 7Klöverpartiernas företrädare hade nått denna svindlande siffra gällande sitt IQ. Sverige styrs av en flock förståndshandikappade, handlingsförlamade och verklighetsfrånvända blådarar.

   Gilla

  • eri

   Nu e du taskig Negrer har faktiskt 70 i IQ

   Gilla

 • Malmöbo

  Jag förstår inte varför ni vill slänga ut en mördare som har dödat en oskyldig människa? Det svinet ska straffas ordentligt, överlever han straffet då kan vi fundera på om vi ska slänga ut honom eller använda honom till nåt annat vettigt.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Straffet blir inte i proportion, det kan det inte bli eftersom han tillhör en skyddsgrupp.
  Han är inte den första och långt ifrån den sista mördaren som ”VI” släpper in i landet. Men 87% har valt det här och DÖ gäller fortfarande, så håll till godo. Själv kan jag bara skratta åt eländet.

  Gilla

 • KurtFolke

  Kemisk kastration, sedan iväg med honom

  Gilla

 • Frank

  Ut mä packet

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Identifierad???? Knappast! Troligen felaktig identitet, de ha ju så många, fast det är ju klart det gäller ju att få så lågt straff som möjligt och då väljer man som gärningsman en ID handling med låg ålder!

  Vi får väl se om åklagaren kräver fullständigt fastställande av identiteten på gärningsmannen!

  Tidigare fall visar på några månader på en ungdomsanstalt som straff för att ha tagit livet av en annan människa, dessutom med berått mod!

  Fängelse och livstidsutvisning! Egentligen för lindrigt, något Sharia straff hade varit mer lämpligt! Avrättning medelst halshuggning, vore väl melodin för dylika gärningar!

  Gilla

 • Kommendanten

  Denne avart tillika muhammedan förtjänar livstidsfängelse, gärna i en jävla fängelsehåla någonstans i Somalia där han får ruttna livet ut.

  Här i Sverige är han bara en börda som kommer att innebära stora kostnader.

  Ut med fanskapet!!!

  Gilla

 • angelicaplacet

  Undra om dom nöjer sig med en muntlig personidentifikation som är godkänd hos Migrationsverket av gärningsmannen själv?

  Gilla

 • ossie

  Skicka hem aset till aporna i djungeln där han hör hemma. Han kan ta kommunalrådet och Eliasson med sin så de kan hålla varann i handen och gråta ut.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: