Skola får polisskydd mot tafsande muslimer

Första skolan i Tyskland under polisbeskydd

Studenter i yrkesskola W4 på Dratelnstraße, Hamburg där ca 2000 mestadels kvinnliga studenter utbildas för medicinskt, dentalt eller veterinär yrkesverksamhet.

.Studenter utsätts för sexuella trakasserier av män på vägen till och från en närbelägen tunnelbanestation.  Vägen till och från skolan beskrivs som en pina för de unga kvinnorna.

Beskrivningen av förövarna är väldigt tydlig. De talar lite eller ingen tyska, de kommer uppenbarligen från Mellanöstern eller Nordafrika och de bor på ett närbeläget center för ”nyanlända” där cirka 1.400 ”flyktingar” är inhysta.

Polisen har aviserat en förstärkt närvaro. Man planerar att använda kravallpolis.

LÄNK

6 thoughts on “Skola får polisskydd mot tafsande muslimer

  1. Var är alla kvinnor, var är våra röster? Vi borde stå på gator och torg, skrika till världen hör oss, ser oss, ser vad som händer med våra rättigheter. Vi förminskas och snart hörs inte våra röster mer. Jag känner mig så fruktansvärt uppgiven.

    • Kvinnorörelsen har kidnappats av rabiata flator som tycker det viktigaste är att de själva blir inkvoterade i ett styrelserum.

  2. Helt fullständigt vansinnigt. Men NU går det upp för tyskarna och övriga inhemska europeer vad det är för några typer som regeringarna har släppt in i landet.

Kommentera