Övervikt av manliga invandrare skadar vårt samhälle


INVANDRING. Övervikten av manliga invandrare kan förstöra våra jämlika samhällen varnar professor Valerio M. Hudson vid Texas A & M University, USA, som har undersökt följderna av den bristande balans mellan könen i samhället i mer än 20 år.

– Världen ser upp till de nordiska länderna som jämlikhetens fästen. Därför är det obegripligt att de nordiska politikerna inte förstår den enorma förändringen i könsfördelningen som invandringspolitiken orsakar. Dessa förändringar kommer att påverka kvinnorna samhället negativt, och kan utplåna mer än hundra år av hårt arbete för jämställdhet, säger professor Hudson.

– I samhällen med mycket högre andel män än kvinnor, ser vi fler fall av våldsamma brott, stölder, brott mot kvinnor och människohandel med kvinnor. Vi ser också att kvinnor i dessa samhällen upplever sin förmåga att röra sig i det offentliga rummet som begränsad eftersom det utövas fler brott riktade mot dem, berättar hon.

– När du byter jämn könsfördelning dramatiskt, så till exempel titta på Sverige, kommer vi att se en ökad brott mot kvinnor. Det kommer också att finnas en tendens för den här typen av brott är ofta utförs av marginaliserade män som är överlägsna kvinnor i antal, och tillsammans skapar kriminella gäng.

 

Det är inte antalet män i sig som är problemet, men att risken för våld och brottslighet ökar med unga, ensamstående män som har möjligheter att hitta varandra i grupper.

Professor Hudson är särskilt frågande till Sverige, som har en uttalad feministisk politik. Hon har studerat specifika siffror för hur invandring av män har skapat snedvridningar.

– I åldersgruppen 16-17 år är nu könsskillnaderna i Sverige större än i Kina, säger professorn, som leder avdelningen för kvinnor, fred och säkerhet vid University of Texas.

Det finns många anledningar till jämn könsfördelning, men i ett nötskal handlar det om en nations stabilitet och säkerheten för kvinnorna i nationen. Det kan inte finnas någon meningsfull jämställdhet i ett samhälle där kvinnor inte kan röra sig fritt i det offentliga rummet, där kvinnor får höra att de måste använda särskilda tågstationer eller att festivaler inte är några områden för dem. För de av oss som trodde att de nordiska länderna var ett levande bevis på att jämställdhet var möjlig, är detta en tragisk, och oersättlig förlust, säger professor Hudson om den som nu sker.

Märk väl att intervjun gjordes innan händelserna i Köln och på andra ställen var kända för professor Hudson.

Läs ner på VG.no 

-Pettersson som inte är feminist har till leda hört statsminister Stefan Löfven, utrikesminister Margot Wallström och många fler ljuga om att de för en feministisk politk när de i själva verket agerar precis tvärt om. Det stora antalet män blir ju inte direkt bättre av att de flesta är muslimer med den kvinnosyn som islam lär ut.

Inte ens Sveriges Feministiska parti, Fi, med Gudrun Schyman i spetsen reagerar med kvinnoförtrycket som de nya svenskarna för med sig.

 


15 responses to “Övervikt av manliga invandrare skadar vårt samhälle

 • rannug

  Övervikt av mördare och våldtäktsmän skadar samhället…

  Gilla

 • TheMinimizer

  De här männen kommer att ta hit vardera fyra fruar och få åtta barn med var och en av dem. På hundra år blir det 117.000 individer per ensamkommande farbroder. De gifter sig vid 18,20,22 o 24 års ålder och barnen trillar ut med två års mellanrum i min simulering.

  Imamerna uppmuntrar detta beteende och det finns inget som hindrar detta eftersom de får massor av bidrag.

  Förhoppningsvis spricker denna muslimbubbla innan det går så illa.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Berättar nu en historia som jag hörde berättas för många år sedan!

  Slavhandlaren hade en väldigt arogant och uppstudsig slav som aldrig gjorde som slavhandlaren sa! Till sist orkade inte slavhandlaren med att ha slaven rännande runt fötterna. Vid ett tillfälle ifrågasatte slaven varför det inte fanns några svarta slavhandlare, nu tröttnade slavhandlaren fullständigt och förklarade att det berodde på slavarnas IQ! Slaven förstod inte hur slavhandlaren menade och ville ha något praktiskt exempel, slavhandlaren funderade en stund och kom fram till att nu gällde det att på något ytterst smärtsamt sätt visa slaven vad som avsågs med IQ!

  Slavhandlaren tog med slaven fram till ett hus byggt av timmer! Självklart undrar slaven vad timmerhus har med IQ att göra? Varvid slavhandlaren säger nu ska du få chansen att slå mig rakt i ansiktet, ta i så mycket du kan! Slavhandlaren ställer sig tätt mot husväggen och slaven laddar för kung och fosterland och så drämmer han till! Precis innan slaget träffar slavhandlaren drar han ner huvudet genom att ducka! Slaven slår knytnäven rätt i timmerväggen så flisorna yr! Slaven tittar på sin fullständigt demolerade blödande hand, hoppar runt och vrålar ut sin fruktansvärda smärta! Efter en stund har det hoppats och vrålats klart, saker återgår till det normala! Slaven kan inte förstå vad som egentligen hände, han gjorde ju precis som slavhandlaren sagt! Slaven frågar slavhandlaren vad som gjorde att slavhandlaren först säger att han får slå i ansiktet och sedan drar bort ansiktet så negern slår sig fullständigt fördärvad? Slavhandlaren pekar på sitt huvud och säger, beror helt och hållet på IQ!

  Tiden går och slaven funderar vidare på det ogripbara begreppet IQ! Vad var IQ egentligen?

  Ytterligare en tid förflyter och det är dags för slavhandlaren att göra lite affärer! Tar med slaven till slavmarknaden och där finns några riktiga bamse slavar de har enorma muskler, slavhandlaren säger till sin slav, de där slavarna har till och med mindre IQ, än dig! Jasså säger slaven och börjar fundera på hur han ska överbevisa bamse slavarna om att han minsann har mer IQ än vad dom har!

  Sagt och gjort slaven går fram till den största av bamse slavarna och säger! Min slavhandlare säger att jag har mer IQ än Er! Bamse slavarna undrar, vad IQ är för nått! Kan det var nått man har användning av? Jo svarar slavhandlarens slav! Då undrar de andra vad man använder det till! Vänta ett slag ska jag visa säger slavhandlarens slav.!

  Han tittar sig om efter något att ställa sig mot men på torget finns inget att ställa upp sig mot! Ja, ja säger slaven så här gör vi. Den störste av Er ska få chansen att slå på min hand så hårt det bara går! Okay säger de och funderar över vem som ska få slå, de kommer fram till vem som är störst och starkast!

  Slavhandlarens slav ställer sig på torget och sätter upp handen framför ansiktet och säger, nu går det bra att klippa till! Bamse slaven som ska slå laddar för kung och fosterland och klipper till, samtidigt som bamse slaven slår drar slaven bort handen från sitt ansikte, bamse slaven som slår känner hur det krasar när han slår men känner inget motstånd! Slavhandlarens slav ligger fullständigt utslagen och blödande på marken med knäckt näsben och inte en tand kvar i käften!

  Han ligger utslagen i i en halvtimma, därefter reser han sig upp lätt leende! Bamse slavarna var helt säkra på att han var stendöd! De står bara och gapar, då pekar slavhandlarens slav på sitt huvud och säger allt beror på på mitt IQ!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Margot Wallström är fullständigt okunnig om islam och trodde hon skulle kunna läxa upp Saudi Arabia i det tal hon tänkte hålla inför Arabförbundet, hon blev stoppad. Hon är lika korkad som Stefan Löven som inte heller förstår någonting om islam, dessa muslimer kommer från DIKTATURER och de har de varit sedan Muhammeds tid år 600. Socialdemokraterna erkände Palestina och skänkte 1500miljoner till Abbas som vill upprätta en muslimsk diktatur vid sidan av Israel.
  De flesta av oss är helt okunniga om dessa staters förhållanden, att Sverige vill vara STORMAKT och VÄRLDSAMVETE är en djup tragedi för Sveriges befolkning.
  Landet ligger illa till och tillståndet kan liknas vid ett krigstillstånd där allmänheten utsätts för grova brott, vilka mörkas av myndigheterna. Sverige måste omedelbart stänga gränserna och ett nyval måste hållas under 2016, nu är det allvar, vi kan fortfarande rädda landet och våra barn och barnbarns framtidsutsikter om vi inser allvaret!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Professor Hudson har självklar rätt till 100% att det är negativt för jämställdheten med ojämn könsfördelning i samhället, speciellt när det handlar om unga, aggressiva, muslimska män som bara kommer att ställa till jävelskap i Sverige och varav många är terrorister, det finns redan minst 300 enligt SÄPO som reser mellan Sverige och Syrien och mördar för IS!
   SOCIALDEMOKRATERNA ÄR INTE KLOKA!

   Gilla

 • Joy

  Detta är den typen av feminism jag står bakom som feminist och som arbetat med våld och studerat våld på universitetet. Däremot saknar jag just här i deras analys, att vissa kulturer oavsett en jämn könsfördelning, är extremt våldsamma! Och där män har kvinnor att förtrycka och utnyttja, inte att vara jämbördiga med!

  Gilla

 • age

  Vissa människor har förmåga att spela ett högt spel.
  En gång i tiden trodde jag på fredrik reinfeldt.
  Det var enkelt att ändra uppfattning (”öppna era hjärtan”).

  Gilla

 • eri

  Jag tittade på slasktablån expressens tre huvudrubriker

  JUST NU Larmet: IS planerar stor attack

  Barn våldtogs på bad – bevakningen ökar

  Ung kvinna död efter knivattack

  Allt är direkt kopplat till muslimer
  Det är dessa rubriker vi kommer att få se dagligen i framtiden om vi inte agerar NU!!!

  Gilla

  • age

   ”eri”!
   Sorgligt bara att vi är ett begränsat antal som förstår att vi är på väg att förlora vårt fina fosterland.
   Petterssons blog gör nog den största nyttan av alla för att rädda vad som finns kvar.

   Gilla

 • Suzie

  Folkförrädaren och lögnaren Stefan Löfven med sin anti-feministiska regering måste bort från makten.Avgå NU!!

  Gilla

 • sverige älskaren

  Hur var det med IQ hos politikerna.
  Vad sa ni ursäkta.
  Deras politik bygger på vem betalar mest i mutor och förmåner till politikerna inte vad som är bra för folket eller landet i sig.

  Med betänklighet o lite eftertanke kan vilken mäniska som helst från gatan fatta förnuftigare beslut än den nuvarande sittande regeringen samt sjukölövern.
  Dom saknar all verklighetsförankring inge närvaro alls bara makten att förstöra.

  Gilla

 • Blodsven

  Behövs det en professor för att begripa denna självklarhet????

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  fredrik renefäldt säger på you tube att Svenska folket är förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv. Denna grovt kriminella Landsförrädare avser just sju klövern och deras väljare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: