Julia Caesars söndagskrönika


Detta govänner är något av det bästa jag någonsin läst. Ack vad jag föraktar den skattefinansierade hatmedian och den politiska eliten som spelar goda när det enda dom egentligen tänker på är sig själva. Läs Julias krönika, tydligare kan det inte sägas, hatmeda hatar Sverige. Och det Är väldigt roligt att medieeliten läser Petterssons, fortsätt med det 🙂

”En viktig del av känslotsunamins propaganda är demoniseringen av invandringskritiker och andra oliktänkande. De pekas ut som det stora hotet mot det öppna, mångkulturella lyckosamhälle som nu byggs utifrån en obefläckad tro på humanitet och medmänsklighet. Det slitna rasistkortet putsas tills det blänker som guld i septembersolen. Bara att ifrågasätta ett okontrollerat insläpp av tiotusentals migranter per månad utlöser hatiska anklagelser om rasism……

….I Sverige tilltar paniken i det politiska lägret och på politiserade medias redaktioner. Det är ingen tvekan längre: det officiella Sverige har gått in i en masspsykos. Bilden på Alan Kurdi blir utlösningen. Kraften sveper med sig stora delar av en allmänhet som dagligen sondmatas med indignationsreportage.

Ljudnivån skruvas upp till ohörbarhet. Alla skriker. Utrikesminister Margot Wallström (s) gråter i SVT Aktuellt, och Expressen publicerar närbilder på tårarna. Alla försök att belysa invandringspolitik ur andra aspekter än den hysteri som råder för tillfället möts med rasistnazistbeskyllningar.

MÄNNISKOR FLYR FÖR SINA LIV!

Alla springer på samma boll. De som försöker sätta bilden på Alan Kurdi i ett sammanhang utnämns till känslokalla fascister. Media utövar sitt indignationsmonopol – nu jävlar gäller det att visa vilka som har öppna hjärtan. Sortera agnarna från vetet. ….”

Läs Julia Caesars söndagskrönika…..HÄR


17 responses to “Julia Caesars söndagskrönika

 • BH

  Aylan blev en rekvisita, jag råkade titta på Sky News då de första bilderna kablades ut. Då fans det lilla barnaliket bland några klippor, den turkiska polisen höl fotograferna på avstånd då man ansåg det alldeles för farligt att klättra omkring där. Vem som bärgade liket till sandstranden finns det gott om bildbevis på. At ingen har reagerat på detta är en gåta. Ungefärr samtidigt kom den ökända interview med den i Canada boende systern. Under dagen blev inslaget kraftigt redigerat, och på eftermiddagen försvann allt om den stundande tandbehandlingen.
  Folk vill bedras!

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Den svenska ”staken” började ”monteras ned” redan 1986 då Palme mördades. Efter det har folk blivit mer och mer fjåniga och fjantiga.

  Gilla

 • Sverige älskare

  Malignt islam PARIA upphöjt till 100%

  TA DOM NU!!..

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Intressant och bra sammanställd krönika av Julia Caesar.

  Jag tar ett citat från Lars Bern ur krönikan.

  Som sammanfattar det hela på ett mycket bra sätt.

  …..“de som tror sig själva om att vara goda i själva verket är de som orsakar mest ondska i vår värld, utan att de förstår vad de ställer till.“

  Brukar själv citera filosofen och sociologen Ernest Gellner.

  Som påpekade en gång att ”solidaritet står i omvänd proportion till rationalitet. Ju mer vi vill visa oss solidariska med en idé, desto mindre utrymme har vi för ett kritiskt förhållningssätt till samma idé.”

  Gilla

 • Synonymen

  Dessa satans muslimska svin skall ut ur Europa.

  Med VÅLD!

  ”Britain First carries out Christian Patrol in Islamist hotspot Bury Park, Luton”

  Gilla

 • Lena

  Vilken imponerande polisinsats från vårt grannland Danmark, skicka svenska polisen starta med den i Malmö det är nära, norr om åsen ….jag tvekar men kanske.
  Det har alltid varit en ”ocean” mellan våra länder, nu är det dags att Sverige lär av de med bättre förstånd.
  http://vladtepesblog.com/2016/01/24/pegida-denmark-march-anti-fa-and-exemplary-police-work/#comments

  Gilla

 • Synonymen

  LÄS!

  ”Min uppfattning är att den situation som Sverige befinner sig i dag är den allvarligaste sedan andra världskriget och till skillnad från då saknar vi en politisk ledning som är kapabel att fatta nödvändiga och sannolikt drastiska beslut.

  När folk börjar på allvar inse att det är slut med det svenska välfärdssamhället och allt vad detta innebär kommer de att vakna upp på riktigt. Dagens välfärdssamhälle är ingenting annat än deras livförsäkring som de har betalat till under hela sitt arbetsliv.

  När de fullt ut inser att detta nu mer eller mindre planlöst håller på att fördelas till en global befolkning så att det inte ens räcker till livets nödtorft då är enligt min uppfattning loppet kört för dagens politiker.”

  http://anthropocene.live/2016/01/23/vagen-till-helvetet-ar-kantad-av-goda-foresatser/#comment-199

  Dag Öhrlund

  ”Vi är illa ute nu och det räcker inte med att knyta handen i fickan längre”

  http://www.ohrlund.se/blogg/?p=2687

  Giljotinerna MÅSTE fram och huvuden rulla! 😦

  Gilla

  • Luntan

   Beväpna oss skriver du. Men var skall man få tag i vapen? TIPS! Det finns fullt med vapen i de militära förråden. Men var ligger de? OBS! Glöm inte ammunitionen.

   Gilla

 • Involuntarium.se

  Julia Caesars krönika vilken verklighetsbaserad fantastiskt målande beskrivning av händelserna i september 2015!

  I backspegeln ser jag tydligt masspsykosen som uppstod, jag ser också hur impulsivt och vansinnigt Löfven uttalade sig och agerade! Jag blir också påmind om Löfvens uttalande utomlands med världsstjärnor utlovades ””sanitet och hygien utrymmen till sextiomiljoner så kallade flyktingar””!

  Julia har helt rätt i sitt uttalande,

  ””Politiker som styr utifrån en masspsykos och som samvetslöst utnyttjar bilden på ett dött barn för egna politiska syften har inte omdöme nog att styra ett land.””

  Det är så sant som det är sagt!

  Den krönikan lämnar ingen oberörd! Många av delar av hennes krönika påminner mig om hur viktigt det är att kämpa emot och inte låta PK media få sista ordet!

  Krönikan visar klart och tydligt att det vi ser just nu med S sjunkande stöd i opinionsundersökningen är inget annat än en uppseglande regeringskris!

  Masspsykosen börjar släppa sitt grepp och stor del av Sverigesbefolkning börjar förstå att vansinnet måste stoppas nu!

  Gilla

 • FINSPÅNG

  Å vem fan är Allan Kurdi,är det ett namn som jag som Svensk bör känna till ?

  Gilla

  • Synonymen

   Allan Kurdi mördades av sin far.

   Muslimen nöjde sig inte med att mörda sonen utan frun och resten av barnen skulle också dödas.

   Typiskt muslimer alltså!

   Gilla

  • Lofas

   Som en sann muslim område han sonen för den goda sakens skull. Och Allah förstås.

   Gilla

 • eri

  Aylan Kurdi ,,ja Aylan ,,inte Allan det namn som slasken döpte honom till
  Allan är mera bekant typ svenskt och väcker mera känslosörja,,så fula är slaskmedian ,ja dom går över lik (barna lik)

  Jag tycker att sanningen om Abdhullas tandproblem ,,Dvs att det var huvudanledning till denna tragiska händelse ,,inte kan nämnas ofta nog
  jag tror att en stor del av Svenska befolkningen inte vet sanningen ,utan går på Monas linje ,,att det var jimmies fel alltihop,,,Det sägs att han , papan alttå skulle vara en av flyktingsmugglarna själv ,,men det går inte att, bevisa ,,men det som däremot går att bevisa är att pappan offrade hela sin familj genom att sätta dom i en sjunkfärdig jolle,,,jag kallar det för överlagt mord på sin familj ,,,endast för att ta sig till sverige för att få gratis (vi skatte betalare betalar)tandimplantat och det är en förmån för alla jävla blattar som tar sig till sverige ,,flykting eller inte spelar ingen roll ,enda kravet är att blatten skall vara papperslös dvs kastat sina id handlingar (alla kastar sin id handlingar)och det är en förmån som svenska skattebetalande pensionärer bara kan drömma om

  Gilla

 • eri

  Caesar är en klippa

  Gilla

 • Lena

  Tack Eva-Marie för att du ger den här krönikan från Julia Caesar ett eget inlägg, den är som du skriver suverän !

  Gilla

  • Eva-Marie

   Hej 🙂 Det är nästan så att man vill säga AMEN. Så ska en krönika skrivas, Julia är helt suverän, man blir salig. Ve alla som fördärvar vårt land.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: