Tolvåring misshandlad i Oxelösund


INVANDRARVÅLD. Två gärningsmän försökte råna en tolvårig pojke och hans kompis vid busstationen i centrala Oxelösund i fredagskväll. 

12-åringen blev både hotad och slagen av gärningsmännen, som enligt anmälan försökte tvinga till sig hans värdesaker. Pojkarna lyckades fly till biblioteket och larma polisen.

En patrull sökte efter gärningsmännen på fredagskvällen, men utan resultat. Polisen bedömer ändå utredningsläget som gott.

Båda pojkarna fick behålla sina värdesaker och händelsen rubriceras som försök till rån.

-Pettersson noterar att lokalmedia som vanligt inte säger något och att polisen inte vill uppge något signalement och det har säkert sina skäl men enligt andra uppgifter var männen vuxna, av icke-Oxelösundsetnicitet och talade ett språk som är vanligt i Mellanöstern och numera även i Oxelösund…


6 responses to “Tolvåring misshandlad i Oxelösund

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: