Täppas talar antisemitism med pro-israelisk arab och tappar fattningen (Ring P1)

Från Facebook

-Pettersson vill tala om att sedan 1948 när Israel bildades har c:a 11 miljoner muslimer dött en våldsam död i Mellanöstern.

Israel beskylls ofta för att vara det mest hotfulla landet på jorden, även av normalt kloka människor, och utan en lösning på konflikten mellan Israel och araber blir det ingen fred i Mellanöstern.

Av dessa elva miljoner döda muslimer har 35 000 (0,3 %) dött i strider med Israel och 10 000 000 (90 %) dött i strider med andra muslimer.

Täppas på bloggen

8 thoughts on “Täppas talar antisemitism med pro-israelisk arab och tappar fattningen (Ring P1)

 1. Det lät som en psykopat som skrek. Han var inte arab o hade svensk-iransk brytning. Fjanten pratade om att rapportera om båda sidorna. O visst. gärna. Berätta gärna för svenskarna hur många israelska barn som dog under israels senaste krig mot Gaza. jag minns att det var 1 eller noll barn. Vad löjlig han var. Vill han skicka sin värdelösa 100-lapp till israelska barn får han göra det.ingen som hindrar honom.

  Han får gärna också rapportera att inga israelska barn har levt under en sjuk blockad medan de palestinska barnen i gaza har levt under en sjuk blockad i snart 10 år. Kanske den här ömsesidiga rapporteringen hjälper honom att fatta. Eller så menar han att alla som påstår att israelska barn inte lever under en brutal belägring är antisemiter.

 2. Han hade chansen att tala med en (arab) som hade större kunskap om Israel/Palestina än han själv men tar den inte. Täppas verkar vara helt fastlåst i sitt tyckande. Han har inga argument som förklarar hans ståndpunkt utan väljer att köra över.

  • Dessa araber/muslimer som visas i filmen borde deporteras för landsförräderi från Storbritannien till en öde Ö någonstans eller alternativt spärras in och lobotomeras ev. bara termineras till evigheten med en giftspruta, STÄLLER UPP FIVILLIGT UTAN LÖN!!!

 3. Judendomen är svaret på varför Israel är en sådan fredlig stat, de sätter upp höga mål och tror att varje människa har betydelse och en viktig uppgift och att vi alla måste göra vårt bästa, att vi bär upp mänskligheten, framtiden är beroende av att vi lever ETISKT OCH BEHANDLAR VÅRA MEDMÄNNISKOR SÅSOM DE VILL BLI BEHANDLADE.
  Motsatsen är MOTMÄNNISKORNA, muslimerna som anser sig ha rätt att mörda alla icke muslimer enligt koranen/sharia, att de mördar flest ligger i linje med deras IDEOLOGI ISLAM.
  Att vi tar emot dem och välkomnar dessa antisociala individer i Sverige är ren och skär galenskap, ingenting annat.

  • Hamas avfyrar raketer från skolor mot Israel och tvingar civilbefolkningen att stanna kvar, muslimer/araber är odjur och rovdjur, mördar dem som vägrar. Allah Akbar är det bara att skrika när man mördar, snacka om mot-människor!

 4. Täppas fullständigt vilse i pannkakan! Borde fått sparken för länge sen, sitter i radion dag efter dag och har absolut inget vettigt att säga! Bara ordbajseri!

Kommentera