Asylsökande onanerar, skiter i poolen och sextrakasserar på badhus


INVANDRING. Ett tysk badhus har förbjudit migranter från att komma in i lokalerna efter det att en grupp män uppträtt obscent, skrattat personalen i ansiktet vid tillsägelse om deras groteska beteende.

Gruppen av invandrare har onanerat i jacuzzin, bajsat i barnpoolen och sextrakasserat kvinnor i omklädningsrummen. Bevisen finns på övervakningsfilm. De har dessutom drivit alla andra besökare i badhuset på flykt. Efter händelsen har badhuset tillsvidare portat alla asylsökare.

Rainer Kallweit, på Zwickaus stadshus, beskriver den ofattbara händelsen som inträffade på badhuset. — En asylsökare onanerade i bubbelpoolen och ejakulerade i handfatet. Detta är även inspelat på övervakningskameran, skriver han.

Vidare berättar Kallweit att det redan dagen innan hade inträffat obehagliga händelser med en grupp asylsökare. Han skriver att runt åtta invandrare satt i bastun och trakasserade andra besökare, vilket ledde till att personalen var tvungna att ljuga om att bastun inte var tillgänglig när asylsökarna ville använda bastun. Detta för att de kvinnor som var i bastun inte skulle behöva bli trakasserade.

Händelserna har lett till att ett flertal anmälningar har kommit till polisen från kvinnor och flickor om att de blivit sexuellt trakasserade när de besökt badhuset.

Johannisbad kommer att tillåta asylsökare som gäster igen när de lärt sig hur man ”beter sig mot kvinnor och flickor i badkläder” och när de har lärt sig vilka ”regler som gäller på badhuset”.

-Pettersson tror knappt att det är sant men det är bara att konstatera att många asylsökande inte kan uppföra sig civiliserat…

Den tyska tidningen Bild.de återger en del av händelserna, andra som rapporterar om svinerierna är Breitbart.com. Dock kommer inte svenska medier att skriva om detta, trots att Johannisbad inte är ett enstaka undantag…


32 responses to “Asylsökande onanerar, skiter i poolen och sextrakasserar på badhus

 • Mia-Jonas från Henvetet

  Dom är bara traumatiserade. mvh/Mona Sahlin

  Vi måste prata om alla människors lika värde. mvh/Jan Helin

  Ursvenskt är rena barbariet. mvh/Fredrik Reinfeldt

  Gilla

 • Hillevi Ekman

  Hur är det fatt egentligen när man kan få för sig att göra sådana saker?
  Det är ju så äckligt så man tror knappt det är sant 😷 😷 😷

  Gilla

 • Eva Blomkvist

  Detta har redan börjat hända i Pajala badhus ,
  Att flickor ,kvinnor inte vill gå och bada .
  För dom blir ofredade och känner sig kränkta.

  Gilla

  • Involuntarium.se

   Inte ens vår hund skulle komma på tanken!!!!

   Gilla

  • Hillevi Ekman

   Jag dör!
   De brukar väl göra så i sina hemländer!
   Man blir mållös 😶
   Vi kan inte ha dem här när de beter sig så ⚠
   Vi som har hundar vet att man alltid ska ha 💩 påsar med sig…..
   Verkar som migrationsverket får dela ut sådana 😱

   Gilla

 • J. Peter Gustafsson

  Det här säger ganska mycket om dessa invandrare. Likartade problem med sexuell karaktär tilltar även i Sverige med polisens och medias goda minne men som ska döljas i möjligaste mån. Frågan är, om de asylsökande i det här fallen och på liknande sätt i Sverige, överhuvudtaget kan eller ens tillåts göra liknande saker i hemländerna. Förmodligen är dessa beteenden förbjudna inom islam. När det gäller kristna och otrogna gäller andra förhållningssätt. Är dessa problem en frukt av islams människosyn?

  Det är dags för svenska politiker att vakna upp ur den tjocka flummiga dimman och ta på sig verklighetens glasögon. Om politikers och medias hållning kring de problem som uppstått kring massinvandringen fortsätter står vi inför en samhällsomdaning som går överstyr. Är det så konstigt att cirka 30 procent idag stöder SD.

  I den svenska skolan är värdegrunden central och av stor betydelse. Eleverna får lära sig att i det svenska samhället råder ett demokratiskt förhållningssätt. Det gäller överallt och genomsyrar samhället. En aspekt av demokratin är att mobbing, vare sig på skolor eller arbetsplatser, inte är förenligt med demokrati och skolans värdegrund. Men ett det finns ju förstås ett undantag, eller? Ja, för i den svenska riksdagen tycks den lysa med sin frånvaro. Där är det legitimt att inför öppen ridå mobba sverigedemokraterna. Mycket märkligt! Samma anda sprider sig tragiskt nog som en löpeld genom vårt samhälle. Vad är det för krafter som rör sig och vad får det för konsekvenser över snar tid?

  / En som inte längre kan hålla tyst!

  Gilla

 • jockfall

  Bara lugn gott folk. Röfven kommer säkert starta en utredning så det ordnar nog upp sig om några år när landets är kapitalt förstört. Statsminister´n gillar ansvar. Det sade han i TV förra året.

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Addera tiggarnas toalettvanor så kan inte Sverige bli annat än skitrikt.

  Gilla

 • Suzie

  Nu kommer nog folkförrädaren Löfven bli upprörd och gå ut i nyheterna i DDR Sweden TV och bestämt hävda att det inte var de asylinvandrade högutbildade raketforskarna och läkarna från från mena som betett sig så grovt barbariskt illa i ett badhus i Tyskland,detta har inget med asylinvandrare att göra säger han nog utan det är svenska unga män som beter sig så illa när de turistar Tyskland för svenska unga män har aldrig kunnat uppföra sig civiliserat.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Stackars de som blir tvingade att städa efter dessa slödder.

  Gilla

 • Stig Bernhardsson

  Inte nog med att vi försörjer parasiterna , så ska dom bära sig åt så här. Ut med packet med omedelbar verkan.

  Gilla

 • Gnurduff Von Vinkelstjärt

  Ingen kan vara så korkad att man bajsar i badvattnet , det handlar givetvis om attityder mot sveriges vita ursprungsbefolkning som ursprunger från islams hat mot ickemuslimer eller kanske även ren rasism mot oss vita !?

  Jag tycker att dylikt beteenda ska vägas in och personen då måste tydligt bevisa att denne har ett helt äkta skyddsbehov .

  De absolut flesta har inga id-handlingar och kan därmed skickas till ett arabland med relativ fred ( ev. kan arablandet få en ersättning för mottagandet ?)

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Stefan Löfven får det svårare, svårare och svårare för varje sekund som går att hålla fast vid mantrat, ”det är inte invandrarna som sexuelltofredar barn, flickor och kvinnor!”

  Herrar, damer statsmän i Davos’ håller just nu på att skratta ihjäl sig åt pajasen från Sverige!

  Den ena grodan efter den andra far ut och för varje groda blir det självklart svårare att tillstå att de direkt vansinniga uttalandena och agerandet beror på en sådan fruktansvärd inkompetens att den inte står att finna bland normalt fungerande människor!

  Gilla

 • eri

  Dom beter sig likadant i svenska badhus ,,med vi har lite olika koder för det
  ,,,kan det vara kod 666 eller ? Som gör det nästintill straffbart att ens tänka tanken ,,dvs att skäggebarnen sitter och runkar i bubbelpolerna landet runt.
  Stackars alla småbarns föräldrar som tvingas se sina barn växa upp i detta skit land

  Gilla

 • Olle

  Hela tiden får vi bekräftat att det är sinnessjuka avarter som deserterat från sina hemländer.
  Tro inte att det går att lära dessa avarter hur man betér sig normalt.
  Det går inte att göra guld av svinskitar.
  Skjut dom eller skicka hem dom, men inte ens deras hemländer vill ha tillbaka fanskapen.

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  fy sjutton.Stackars mig som får skäll hemma om jag missar med strålen lite.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat

   Man kan bada på privata bad, Centralbadet eller det vid Östermalmstorg, tror det är 1500kronor i intrång, dyrt som fan, då slipper man se Stefan Lövens kriminella avskum!

   Gillad av 1 person

 • Jamten

  Va e de för fel på menaiterna? Måste va inaveln som slår igenom hela tiden! Dom gör ju för fan inte ett rätt!

  Gilla

 • Guran

  Precis som här med andra ord. Jag (och många med mig) slutade besöka vår lokala badinrättning när skäggbarnen började välla in. De kommer in och luktar svett, drar badbyxorna över kalsongerna och går raka vägen till bubbelpoolen utan att duscha. Väl där så sitter de i timmar och spanar på tjejer. Det var faktiskt bättre förr…….

  Gilla

 • Kommendanten

  De beter sig på ett muhmmedanskt vis, så inga konstigheter med det.

  Har man massimporterat sådana vedervärdiga människor så får man räkna med sådana ”muhammedanska ageranden”.

  En kurs avseende vett och etikett för badhus lär nog komma när som helst för muhammedanerna.

  Gilla

 • Kallle7

  Ah.. jag trodde ju det var övervakningsfilmerna

  Gilla

 • Cattiz

  Jag kommer bojkotta badhus en tid framöver, hoppas det inte behöver bli till 2018 då SD förhoppningsvis tagit makten.
  Låt menapacket bada på natten, det är ju då dom är som mest aktiva.

  Gilla

  • Ruth Magnusson

   Vill du bada i samma vatten?

   Gilla

   • Cattiz

    Nä, det vill jag inte men vad ska man göra när ens barn vill bada?
    Men bada samtidigt är inte aktuellt, jagblir så äcklad av att de inte duschar innan de kliver i och sen att man ska bli utsatt för deras kroppsvätskor, det är för mycket för mig.
    Så det blir tyvärr inga fler bad för mig och min familj, får spara ihop till en egen pool.

    Gilla

 • Vigor

  Bara lite kulturkrock. Inget stt bry sig om. I mena bajsas det friskt i poolerna och runkas hejvilt på stränderna. De är ju vaaana att bete sig så!

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Dom är välkomna till Sverige enligt sju klövern, sju klövern tåler inte sådana rasister som tyskar inte låter flyktingar skita i poolen och onanera sig i handfat mm. Fy vilka rasister tyskarna är – nej låt dem komma hem till stefan röfen eller fredrik reinfeldt privata hem.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat

   Trevliga människor Ruinfeldt och mongot Stefan Löven välkomnat till Sverige….-De lämnar en springnota på kostnaderna till oss andra….Tinos blogg om kostnader och sjunkande skatteintäkter….http://www.tino.us/

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: