Brand på asylboende – en gripen


INVANDRARBROTT. Strax efter tio fick räddningstjänsten ett larm om en brand på ett asylboendet Tallmogården i Sunnansjö i Ludvika kommun.

– En man på boendet blev stökig under förmiddagen och det slutade med att han tände eld på några kläder i en garderob. Den branden släcktes av en annan boende innan de kom fram, men rummet var fortfarande rökfyllt, säger Jöran Lindblom, vakthavande befäl.

När räddningstjänsten kom fram till platsen var branden släckt, enligt räddningstjänsten. En person har gripits efter händelsen. – När polisen kom till platsen var mannen fortfarande aggressiv och polisen grep honom misstänkt för försök till mordbrand eller mordbrand, säger Jöran Lindblom, vakthavande befäl. Ingen person fördes till sjukhus efter händelsen, enligt räddningstjänsten.

-Pettersson undrar varför hatmedia har slutat att ha mordbränderna på asylboendena runt om i landet som första nyheter. Gör de skillnad på mordbrännare och mordbrännare?

SvD


3 responses to “Brand på asylboende – en gripen

 • JEX

  Ja då hade vi en KOD 291 igen och igen ………..

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  Hatmedia rapporterar ingenting som ar negativt for massinvandringsvansinnet.

  Gilla

  • Gun-Britt

   Varför inte är enkelt. Svensken vill bli lurad. Han/hon vill inte lyssna på tråkigheter efter en lång dag på jobbet, vill inte höra om det verkliga eländet i landet. Därför stänger svensken öronen och låtsas som inget. Hör man inget så finns det inte.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: