Stäng

Sveriges största asylboende med handikappanpassning står snart redo

Och nu lite samhällsinformation…….

”Om ett par månader öppnar Migrationsverket i Spenshult. Det blir en unik anläggning, med bland annat ett handikappanpassat asylboende.

Arbetet är i full gång med att förvandla det gamla reumatikersjukhuset till ett flyktingboende, med 700 platser och en handläggningscentral för asylutredningar. Anläggningen ska hyras och drivas av Migrationsverket självt………”

Ladorna är tomma och nationens hjärta är fortfarande öppet och blödande, den politiska eliten fortsätter att fläska på, vad sägs om detta? ” Förutom bostäder och kontor görs också lokaler för hälsovård, kök, matsalar och utrymmen för frivilligorganisationer som erbjuds ha verksamhet på plats. En öppen förskola är på gång, oklart om den ska vara på området.

Utomhus ska det bli lekplats, boulebana, en naturhinderbana och bortanför stora parkeringen ska det bli en fotbollsplan med konstgräs……”

I vårt land råder felprioritering, den styrande eliten har inte mandat av folket att byta ut sitt eget folk mot andra länders medborgare. Alla minns vi väl Åsa Romson (Mp) när hon inför öppen ridå stod och bölade för att vår nation såg sig tvingad att gör något i flyktingkrisen……..Åsa och Stefan har som gemensamt mål att byta ut oss och denna artikel är väl ett bevis om något!

 

Läs mer på Hallandsposten HÄR och tidigare på Petterssons HÄR

31 thoughts on “Sveriges största asylboende med handikappanpassning står snart redo

  1. Eva-Marie…Tack för informationen, heder åt dig och Petterssonsblogg….Jo, du POLITIKERFRÄLSET vill vara VÄRLDSMÄSTARE OCH STORMAKT ATT TA HAND OM ANDRA MEDBORGARES S K I T!!
    NOTAN får skattebetalarna stå för och egentligen våra barn och barnbarn som får ärva frälsets feta skulder!
    MYCKET MÖRKA FRAMTIDSUTSIKTER!!!

  2. Och våra gamla få känna sig blåst på äldreboenden. Det bli klarare dag för dag att våra styrande bör låsas in på psykets slutna avdelning.
    Hoppas bara att några ha modet att tända på bygget i tid.

  3. En lyx-semesteranläggning, gratis all-inclusive med extra allt plus fickpengar till handikappade araber… medan svenska sjuka och pensionärer får snåla och ingenting… efter att ha slitit sig halvt ihjäl under sitt yrkesliv för att bekosta lyx-snyltpalatset…

    Folk som läser det i lokaltidningen måtte koka av ilska; har inte SD snart 60% av rösterna?

  4. Inom både äldreomsorgen och sjukvården försvinner just nu fler och fler både sjuksköterskor och undersköterskor till boende för asylsökande och ensamkommande barn. Kan förstå att löneökning på ca 6000:- i månaden är lockande för annars lågavlönade arbeten. Vissa kommuner tycks numera anställa okvalificerad personal till hemtjänst och äldreboende då det inte finns tillräckligt utbildade sökande till vakanserna om ens några sökande alls… Kan nämna att jag som outbildad timvikarie inom hemtjänsten tjänar 109,57 kr/tim, (ökar med 20:-/tim om utbildad, för 20 år sedan jobbade jag inom industrin och hade då 104:-/tim) dottern har en ingångslön på 160:-/tim idag också industri… och så undrar man varför ingen vill bli undersköterska …

      • haha, har aldrig haft något förtroende för Kommunal, de har alltid nöjt sig med smulor till sina medlemmar. Kommer aldrig bli medlem så som det ser ut nu…

  5. I Klippan i Skåne finns/fanns ETT hotel. Ny görs det om till flyktingförläggning. Så nu står Klippan utan hotel…

    Fast det är de ju inte ensamma om.

    • Och 300 araber som dräller runt sysslolösa hela dan på byn eftersom snyltplatsen ligger mitt i centrum. Smällfeta kärringar i sopsäckar som vaggar fram i sakta mak… horder av svartskäggiga gubbar som går i bredd och inte flöttar sig, inte ens när de går på gågatan och bussen kommer… sicket jävla land de har gett svenskarna.

      Ps kan nån förklara varför arabkvinnorna går så märkligt? Deras gångstil är ju som en ankas. Genetiskt fel? Sandaler?

  6. ”handikappanpassning”

    Då får vi hoppas att det är anpassat för förståndshandikappade.

  7. Inte så långt ifrån Spenshult finns Halmstad, en betydligt mer underhållande person kommer just därifrån, han har dessutom helkoll på både ziggarna och invandrarna med humor, finns snart inget annat kvar än att skratta åt eländet.
    https://www.youtube.com/watch?v=peM2Vo_GMjs
    (kort jätteroligt klipp under 2 minuter)

    • Vad är det för roligt med Peter Wahlbeck? En landsförrädare som för blodspengar hyr ut till Migrationsverket och tycker:
      Det är en skam hur de beter sig mot de ensamkommande flyktingbarnen, säger Peter Wahlbeck.

      • Visste jag inte, då är han väl troligtvis som alla de andra, vill tjäna snabba lätta pengar. Trist att han säger så, de är många nu det här klippet gissar jag på är före att asylboenden upprättades.
        Han har andra klipp där han driver med ”respektblattar”, det är väl också före.

    • Lena…Hahahaha….rolig kille…..man måste kunna skratta även om det ligger kritik i botten av Sveriges vansinniga massinvandringspolitik av slödder…..STORKAKTEN vill vara VÄRLDSMÄSTARE i SKITIMPORT….

  8. Förräderiet har inga gränser, man kablar ut på tv hur jävligt våra äldre har det idag, nu förstår jag ännu bättre varför….

  9. Folkförrädarna föraktar och diskriminerar handikappade i Sverige.De gör livet för funktionshindrade till ett värre helvete.För varje år försämras levnadsvillkoren för hundratusentals svenskar med funktionshinder av olika slag.Folkförrädarna i sjukklövern tar från de som har stora behov och ger till främlingar som till 97 % inte har asylskäl.Sverige är handikappsfientligt och totalt olämpligt att ta in asylsökanden med handikapp då man inte hjälper sin egen befolkning utan sparkar på dem som redan ligger.

  10. Nu var det lite öppet mål med betänklighet vad gäller kusingiften.

    Det är tungt att våra politiker sviker landet när de är satta att representera sitt land.
    (Inte för att jag röstat på 7-klövern)
    EU har medfört en ny sorts korruption hos våra politiker.
    Man säljer ut sitt land för sin egen girighet i Bryssel.
    Hur länge ska de upprätthålla denna teater?
    Kasta omkull välfärden och återinför ättestupan så är vi där.

  11. ”– Vi ska vara här mer än sex år. Sen blir det förlängningar på tre år i taget, säger Pia Johansson.” Landsförrädaren!

    Det ska ni så fan heller! 2018 är det val och sen ska skiten bort!
    Då måste väl alla svenskar ha vaknat!

  12. Med tanke på den STORE musiker som idag dött….
    Vill jag bara säga att det är en ” Hole in the World” ….
    Lyssna på denna av Eagles….

  13. Ja men, är det inte bättre att fördela en hel del pengar på våra gamla och vår välfärd först innan vi ska hjälpa andra.

  14. Det blir att låna pengar av Londons banker, ja man blir alldeles knäsvag.
    Det fanns inte pengar till att driva verksamheten för behövande svenskar, nu finns det inget tak för kostnaderna !
    Att ställa grupp mot grupp har numera blivit ett måste och alla kommer att bli förlorare, utom den riktigt förmögna klicken på en procent.

    • Nej inte behöver Magdalena göra det hon har ju alla pensionspengar och ATP fonden att ta av ……….. SUCK

      • Hon får väl göra Göran Persson trixande, han vet !
        GP är väl konsult med en bra timpeng, det kan bli många timpengar. Några skrupler är det ju inte i det partiet !

      • Dessutom var Spenshult världsledande inom reumatisk värk, forskare och doktorer från hela världen arbetade där, forskningspengar strömmade in. Nu är allt av detta borta, kvar finns bara hottentotter, vi förlorar i alla ändar!

Kommentera

Back to top