Sverige ska skicka tillbaka kriminella gatubarn till Marocko


INVANDRING. Marocko och Sverige ska nu samarbeta om att kunna skicka tillbaka de gatubarn som befinner sig i Sverige utan asylskäl. Det säger inrikesminister Anders Ygeman (S). 

– Vi är överens om att vi har ett gemensamt problem att lösa och att vi måste hitta former för att identifiera de här människorna och klara ett återvändande, säger Ygeman efter att ha träffat talmannen för Marockos parlament.

-Pettersson säger att uppgörelsen kan vara bra om de kriminella ”barnen” kommer iväg men vi ser att politik är smutsigt. Ingen kommer väl att erkänna att det har ett samband med regeringens beslut att inte erkänna Västsahara, men de c:a 800 kriminella marockanerna blev helt enkelt för dyra för Sverige med sin våldsbrott och då blev det tyst om ”barnens rätt” och andra principer.

TIDIGARE 2016-01-15. Bra förslag – regeringen erkänner inte Västsahara

Regeringen med Socialdemokraterna i spetsen har ändrat sig i frågan om Västsahara och kommer inte att erkänna landet. Det rapporterar både TV4 och SVT.

Västsahara är sedan 1970-talet till stora delar ockuperat av Marocko, ett land som under hösten satt press på Sverige i frågan. Bland annat har landet hotat att försvåra etableringen av ett Ikeavaruhus. De har också vägrat att ta emot marockanska barn som lever på gatorna i Sverige. Utrikesminister Margot Wallström väntas tillkännage beslutet på måndag, en dag innan Marockos talman kommer på besök till Sverige.

-Pettersson tycker det är ett klokt beslut att inte erkänna Sahariska arabiska demokratiska republiken, läs nedan, även om det är demokratiskt tveksamt eftersom Sveriges riksdag sagt att vi ska erkänna området.

Kanhända har utrikesblondinen och regeringen äntligen fattat ett klokt beslut och kanske har hon läst tidigare inlägg på Petterssons som så många andra myndigheter och medier gör regelbundet.

TIDIGARE 2015-10-02. Marocko hotar med bojkott mot svenska företag

Den marockanska regeringen hotar med total bojkott mot alla svenska företag och produkter om Sverige inte överger sina planer på att erkänna Västsahara.

– Vårt budskap är tydligt. Ser inte Sverige över sin politik så kommer vi att inleda en bojkott av alla svenska företag och produkter, sa regeringens talesperson vid en presskonferens, rapporterar Ekot.

Den svenska riksdagen beslutade redan 2012 att Sverige ska erkänna Västsahara och det finns ett socialdemokratiskt kongressbeslut på ett erkännande. Ändå säger utrikesblondinen Margot Wallström att frågan inte är aktuell till SR.

-Pettersson säger att Marocko är ett av få muslimska länder som håller islamisterna kort. Sverige och EU borde samarbeta med Marocko och inte motarbeta landet. 

Vänstern i Sverige vurmar för ”befrielserörelsen” Polisario utan att veta eller strunta i att om Västsahara blev en självständig stat skulle det inte dröja länge innan muslimska terrorgrupper tagit över landet. Hotet mot Europa skulle då öka.

Men korkade beslut har tagits förut, minns allt stöd till befrielserörelsen som Mugabe ledde och hur det gått med det landet och många fler.

Marocko stoppade nyligen IKEA från att etablera sig i landet. Sverige borde backa och samtidigt be Marocko ta hand om alla så kallade ”ensamkommande” unga marockaner som befinner sig i vårt land och försörjer sig på kriminalitet.

Kungen av Marocko – det går inte att integrera araber

Gatubarn misstänks för tusentals brott

Läs gärna Bengt Nilsson på Ethnopress, han kan en hel del om vad som pågår i Marocko och övriga Afrika.

2015-10-02_0910


11 responses to “Sverige ska skicka tillbaka kriminella gatubarn till Marocko

 • Marockanska ”gatubarn” knäcker polisen | Petterssons gör skillnad!

  […] Sverige ska skicka tillbaka kriminella gatubarn till Marocko […]

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  STORMAKTENS frälse borde gå i taket och vad säger BRIS….Hur kan STORMAKTEN som är VÄRLDSMÄSTARE i att ta hand om andra staters paria skicka tillbaka BAAAARN….?!

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Vi får väl säga som den sympatiske drinkaren på parkbänken i filmen ”morrhår och ärtor”!

  ”Jag säger bara det lycka till”!

  Gilla

 • Lena

  Marockos kungahus är säkert nöjda, de har blivit av med ett stort problem aldrig att de tar tillbaka problemet. De längtar inte efter ”utmaningar” !

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Frågan är väl bara hur många hundra miljoner kr Sverige tvingas att betala Marocko för varje ungjävel de skickar tillbaka.

  Gilla

 • kalle

  Jaha där försvinner våra pension räddare, nu blir det kärvt för oss.
  Dom har ju ingen id så dom blir nog kvar här länge till.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Polisen har inte tid med avisning.

  Gilla

  • kalle

   Ja deras tid har försvunnit på mycket annat, samt att poliser kommer att sluta för dom har för dålig lön och dåligt med tid.
   Försvinner det för mycket av våra poliser, vad kommer hända när vi behöver dom som mest.

   Gilla

 • BJ

  Jag tror vi skall vänta med att ropa hej innan våra media har skrivit sina tårdrypande sagor om dessa stackars barn. Det började redan idag i AB. Nej sätt dessa kriminella på första bästa färdbiljett hem till Marocko. Ett råd, ta fingeravtryck så vi slipper se patrasket om några veckor vid gränsen igen.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Det är ju baaarn….VÄRLDSMÄSTARNA – STORMAKTEN i att ta hand om andra staters paria, vilket är Sveriges viktigaste uppgift enligt POLITIKERFRÄLSET borde gå i taket nu….Detta är ju baaarn….

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: