Nordafrikaner – vi kommer för pengarnas skull


INVANDRING. Tusentals migranter från Nordafrika samlas i dessa dagar i Österrike nära gränsen till Tyskland. De är på väg norrut för att pröva lyckan i Danmark, Sverige eller Norge, men Tyskland har infört strängare gränskontroller som svar på att Danmark och Sverige har gjort samma sak.

Flera bedömare tror att upptrappningen av gränskontrollerna är ett svar på sexövergreppen i Köln och andra städer på nyårsafton, som nordafrikanska araber misstänks ligga bakom, men det är inte officiellt bekräftat från den tyska sidan.

Innan årsskiftet avvisades dagligen ca 60 unga män av tyskarna, nu har antalet stigit till mellan 160 och 260 araber från främst Marocko och Algeriet.

Därför är ett stort antal i huvudsak marockaner och algerier samlats i ett stort tältläger i varje dag i Schärding, Österike.

Danska Ekstra Bladet har besökt lägret i hjärtat av Europa och det är ett exempel på att EU:s gränser har kollapsat.

Några av de tillfrågade hävdar att maffiagäng i deras hemländer försöker skära halsen av dem, men de flesta medger att de flyttar till ett nytt och rikare liv i Västeuropa.

– Vi kommer att få ett bättre liv med pengar i Danmark, där vi har släkt, säger 21-åriga Jamin Mohamed från Marocko.

Samma budskap kommer från hans vänner, som skrattar glada när en tunisier och en pakistanier ryker ihop så en Röda Kors-anställd måste skilja dem åt.

Hundratusentals flyktingar och migranter som reser genom Österrike, kommer för att söka asyl i EU. Det kommer runt 1000-2000 per dag, men eftersom fler avvisas från Tyskland, är österrikiska politiker oroliga att Österrike kommer att få problem med dem.

De österrikiska myndigheterna har bekräftat att nordafrikaner ofta vill de skandinaviska länderna. Men de flyr inte för sina liv från krig som Sveriges statsministern Stefan Löfven sade. De flyttar till länder med mer välstånd.

Exakt samma skäl har många andra invandrare från Balkan och Nordafrika avslöjar Ekstra Bladet som den senaste veckan har besökt ett antal tyska städer, där lokalbefolkningen upplever konsekvenserna av att 1,1 miljoner nya invandrare kom till landet endast 2015.

Muhbemn Khlefa är en tolk för Röda Korset och socialarbetare i lägret. Han påstår att en del av de unga män från Algeriet och Marocko kommer till Europa för att tjäna sitt uppehälle på kriminalitet.

-Pettersson undrar varför inte svenska hatmedier gör sådana här reportage i stället för att försöka lura i oss att alla kommer från kriget Syrien? Hatmedias rapporter försämrar för riktiga flyktingar och gynnar de kriminella…

Ekstrabladet med film


15 responses to “Nordafrikaner – vi kommer för pengarnas skull

 • Mängder med araber har falska id-papper | Petterssons gör skillnad!

  […] Nordafrikaner – vi kommer för pengarnas skull […]

  Gilla

 • Marocko ligger inte i Syrien | Petterssons gör skillnad!

  […] Ekstrabladet kunde tidigare berätta om nordafrikaner som öppet berättar att de vill till Danmark för för pengarnas skull. Men flera av dem är också medvetna om att det i princip bara är syriska flyktingar som klarar av att få asyl i Danmark. […]

  Gilla

 • Observator X

  Har sagt det förr, säger det igen: De är ett befolkningsöverskott på marsch.
  Nu tillåts de komma till nordeuropa och är för många här.

  Det finns endast en lösning men den är tydligen för magstark för Svenne feministblöting: De ska vara i sitt födelseområde och försvara sin jordlott. Om det är tvunget att kriga för att försvara den, då får det bli krig.
  Det är ju krig som är raka motsatsen till för höga födelsetal, antalet människobiomassa minskar. Krig har varit helt naturligt i många tusen år.

  Har afrikaner/araber inte vett att begränsa sig, har vi inte vett att begränsa den vansinniga invasionen, begriper inte Västeuropa…till slut går det åt helvete. Det har historien visat.

  Väldigt enkelt att räkna ut. Fred på jorden är vilsna drömmar.

  Gilla

 • Stenbock

  När det gäller att få bukt med de ökande antalet asylsökande i Schweiz, har nu beslutats, (liksom delvis i Danmark) att de vid inresan måste överlämna allt,över ett värde av 1000 CHF (drygt 8.000 SEK) till myndigheten.Detta för att täcka de kostnader som uppstår för mottagandet.
  Skulle man inom 7 månader ångra sig och åka ur Schweiz,erhåller man allt tillbaka !
  Konstigt att det enbart är ekonomiskt fördelaktigt,att importera sådana i Absurdistan !

  Gilla

  • Stenbock

   För att ytterligare bredda informationen kring dessa ”nordafrikaner” har nu Kölns polisdirektion tvingats avslöja,att av alla kriminella undersökningar,utgör dessa hela 40 %,huvuddelen tjuvar från Marocko…Enbart under gångna året var det 1,800 av denna kategori,som polisen tog hand om i olika delikter enbart i Köln !

   Gilla

 • Joy

  Enligt den uppgörelsen som Reinfeldt och Miljöpartiet gjorde spelade det ingen roll av vilka skäl menaländernas folk kom hit, de skulle få livstidsförsörjning iallafall. Jimmie Åkesson försökte införa det gamla systemet att de fick låna pengar av Sverige och betala tillbaka, men hysteriska andragenerationens invandrare vrålade rakt i ansiktet på honom. De ska bita sig fast i Sverige till varje pris, medan den svenska befolkningen ska försörja dem och släkten. Det är rent slaveri, men det kallas humanism och att vara en stormakt.

  Gilla

 • Kommendanten

  Enligt mitt förmenande så gäller nedanstående:

  1. De är ekonomiska lyckosökare

  2. Sprida islam

  3. Ett Muhammedistan, glöm EU.

  Gilla

 • Luntan

  Varför Instiftar man inte och följer upp! som villkor för invandring för muslimska ”grabbars” del, att deras ”gottpåsar” avlägsnas med syfte att hjälpa dem att bättre kunna hantera sina primitiva impulser?

  Gilla

 • Involuntarium.se

  ”Flyr för ett ekonomiskt bättre liv” inte var det väl så Stefan Löfven skrek åt Jimmie Åkesson i debatten? Var det inte ”de flyr för sina liv”!

  Tydligen har den tidigare fackpampen och övremedelklassen människan Stefan Löfven glömt att fråga asylinvandrarna om vad asylskälet är!

  Nu hoppas vi på att Stefan Löfvens dagar vid makten snart är räknade!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Befriande att någon tar upp det. Det är svårt för svensk press att hävda sig i en internationell kontext när skillnaden mellan vad som filtreras i rapporteringen skiljer sig åt.
  Om Sverige på samma sätt kunde få alla kriminella unga män att utvandra i den omfattning som länderna i Nordafrika lyckas med så skulle vi spara mycket av vår tid till annan kreativa verksamhet än att agera extrahjärna åt dem. Det är inte förvånande att de länder de kommer ifrån gör sällsynt lite för att förhindra manfallet. Det säger en del om den kvalitet som de bedömer att deras resurs förlust består i. Hade för landet viktiga personer flytt hade vi sett dem agera aktivare och det hade också rapporterats annorlunda eftersom vi också hade sett avgörande skillnader i ländernas officiella agerande. Men det verkar inte som det uppfattar det som en förlust att avstå från dessa arga unga män.

  Vi behöver markera att vi inte är intresserade av att fylls vårt samhälle med den kvalitet de önskar tillföra. Deras marknadsföring verkar inte i längden gynna deras avsikter. Givet att regeringen inte har som avsikt att agera naivare än vår befolkning.

  Gilla

 • Argus

  Houari Boumédiènne: ”Un jour, des millions d’hommes quitteront l’hémisphère Sud pour aller dans l’hémisphère Nord. Et ils n’iront pas là-bas en tant qu’amis. Parce qu’ils iront là-bas pour le conquérir. Et ils le conquerront avec leurs fils. Le ventre de nos femmes nous donnera la victoire.” (Fritt översatt: En dag kommer miljontals män att lämna södra halvklotet för att gå till norra halvklotet. Och de kommer inte som vänner utan för att erövra genom sina söner. Våra kvinnors magar kommer att ge oss segern.)

  Vi är där nu!

  Enda civiliserade motmedlet är stängda gränser och repatriering eljest kommer krig att utbryta i detta århundrade.

  Gilla

  • age

   Stackars Löven, han tänker så sakta och fattar ännu långsammare.
   Om några år säger han nog; (när han inte har tillgång till makten längre) ”Vi ska nog starta en utredning”.

   Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  87% vill ha dem hit. De har visst råd. Sveriges framtid. Kyss mig.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Inte ”…de kommer hit…” det är en INVASION.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: