Kommunisten från New York flyttar till andrahandslägenhet


INRIKES. Vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt och hans fru har nyligen lämnat sitt boende på Östermalm i Stockholm och flyttat till en andrahandslägenhet i stadsdelen Midsommarkransen.Det skriver DN och konstaterar att vänsterledaren i olika sammanhang fått ta emot hånfulla kommentarer om att han bott i en stadsdel med huvudsakligen höginkomsttagare.

– Min fru har haft tjänstebostad, men tjänstebostad har man en viss tid. Sedan får man hitta någonting annat, säger Sjöstedt.

-Pettersson är en av dem som gett Sjöstedt hånfulla kommentarer, inte bara, för val av bostad på Östermalm utan framför allt för att han under drygt två år gick runt i New York och softade för knappt 40 000 i månaden som han som fullt frisk 40-åring fick av skattebetalarna, detta utan att arbeta och dessutom blåljög om denna ersättning.

Kommunisten i New York bor nu på Östermalm

Sjöstedt har mycket att svara på

Jonas Sjöstedt tycker det är tråkigt på Östermalm

Sjöstedt mörkar

Herr Sjöstedt är en av dem som tycker dubbelmoral är dubbelt så bra, bland annat anklagar han Sverigedemokraterna för deras förflutna och har tydligen glömt att Vänstern stödde Hitler


7 responses to “Kommunisten från New York flyttar till andrahandslägenhet

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: