Sjöstedt har mycket att svara på

Jonas Sjöstedt (V), kan komma att sitta i Sveriges regering till hösten och detta tillsammans med andra kommun…förlåt, vänsterpartister.

Innan detta hemska sker, eller om detta hemska sker, bör Jonas Sjöstedt räta ut många av de frågetecken som kännetecknar hans parti.

Vi vet idag att Ung Vänster, ungdomar som valt att engagera sig politiskt, är högts delaktiga i de mötesstörningar, hot och sabotage som drabbar främst Sverigedemokraterna, men också borgerliga partier. Sjöstedt har i media tagit avstånd från dessa odemokratiska krafter, men uppenbart inte tillräckligt tydligt eftersom de odemokratiska krafterna verkar även idag, valdagen den 25:e maj. Julia Caesar

Vi vet också att Ung Vänster har starka band med odemokratiska våldbejakande grupperingar som AFA, Revolutionära Fronten m.fl. Detta har Sjöstedt och partistyrelsen valt att beivra genom att helt enkelt utesluta ett antal av de ungdomar som sympatiserar med våldsbejakande krafter. Dock inte tillräckligt tydligt eftersom både AFA och RF har synts i de senaste veckornas odemokratiska kampanjer. Realisten

Bara i fredags och lördags, greps en av Vänsterpartiets toppkandidater till EU, Dror Feiler, när han försökte störa SD:s torgmöten i Farsta och på Norrmalmstorg. Sjöstedt har ännu inte fått frågan och ännu inte reagerat på detta. Kan Dror Feiler bjudas in till finrummen i Bryssel med en sådan agenda i ryggen? Vad säger Sjöstedt och partitoppen? Avpixlat

Idag kan vi läsa hur en Vänsterpartist skapat en fejk-kampanj, riktad mot Moderaterna. Med en loggor, tröjor och andra attiraljer som liknar Moderaternas, har man försökt påverka förbipasserande med information som istället talar emot partiets linje. Ansvariga är Nationalscen, där bl.a. andranamnet på Vänsterpartiets valsedel till kommunalvalet i Ekerö kommun finns med. Expressen

Helt uppenbart är att Vänsterpartiet väljer andra alternativ än hederliga debatter för att föra fram sitt budskap. Detta parti kan med Stefan Löfvens hjälp sitta i Sverige regering under fyra år och hur mycket hinner de förstöra under den tiden?

Jimmy Åkesson skriver idag på Newsmill och uppmanar Jonas Sjöstedt att tygla sitt ungdomsförbund och andra anti-demokratiska krafter i partiet. Nu är det upp till Sjöstedt och Vänsterpartiets styrelse att visa var de egentligen står och vad de egentligen tycker om den nyss avslutade valrörelsen. Newsmill

Lite om Jonas Sjöstedts vanor HÄR

8 thoughts on “Sjöstedt har mycket att svara på

  1. @Ruben
    Roligt för Malmöborna att han beslutat fortsätta…Mannen vet ju hur man spenderar,(från övriga landets skattebetalare) gåvan om minst 4,4 miljarder per/år.
    Rosengårdens invånare lär stå i spaliè för honom på valdagen ! 😉

  2. Han har en räv bakom varje öra den där vänsternissen, hela hans utstrålning består av illmarighet.

  3. I höst blir det röd-grön röra och det är inte mycket att göra åt saken. Det man kan känna oro inför är hur svenska småföretag kommer att reagera på maktskiftet? Själv tappar jag totalt lusten att göra nåt överhuvudtaget med kommunister och miljöpartister vid rodret.

    • Du behöver nog inte bekymra dig speciellt mycket för de ” förståndiga ” och demokratiska personerna i vänsterpartiet, ”Crilla”.

      Vänsterpartiets småföretagarpolitik håller betydligt högre ”klass” än de flesta andra partiernas, då inklusive Alliansens partier. Detta är ju bara ett faktum . Som även småföretagarna erkänner i olika undersökningar. Att detta sen inte kommer fram i den politiska debatten är bara synd.

      Däremot så delar jag din oro över vad våra storstads-miljöpartister ska ställa till med. Dessa människor långt ifrån det naturliga är en stor ”trygghetsrisk”, för många människor, i detta land.

Kommentera