Janne Josefsson summerar invandringen – Journalisterna svek och stämplade rasist i pannan på de som protesterade…


HATMEDIA. I dagarna har media visat en fräckhet utan dess like när de beskyller polisen för att mörka invandrarbrottslighet av politiska skäl. Sanningen är den att det är media som mörkat och den polis som försökt berätta sanningen har fått löpa gatlopp när drevet gått.  

Nedanstående gjorde Janne Josefsson år 2007 och sveket fortsätter… 

– ”…Flykting och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet. Vi har inte på ett seriöst och trovärdigt sätt beskrivit vilka oerhörda problem som finns i ett mångkulturellt samhälle. Jag tillhör dem som försvarar det mångkulturella samhället. Men vi som försvarat det har ju förskönat det…”

– ”…Det är otroliga saker som har hänt i arbetarförorterna, där en trappuppgång på några år kunde förvandlas, medan vi stämplade rasist i pannan på de som protesterade och sedan själva förskansar oss i områden långt bort från flyktingar och invandrare…”

– ”…Jag jobbade på Sveriges Radio från mitten av 70-talet och det var fantastiskt. Men jag var med om att man svartlistade folk. De som ville föra ett resonemang om flyktingmottagning var rasister. Var man emot dagis var man en fascist. Det var skrämmande…”

– ”…Journalistskolan kallades för Kommunistskolan på den tiden. 68-andan var levande och studenterna hade inte sällan politiska bevekelsegrunder för sitt yrkesval. Det fanns något otäckt i det…”

HD.se

Här läxar Janne Josefsson upp PK 

Här är Josefsson med dold kamera i svenska moskéer


21 responses to “Janne Josefsson summerar invandringen – Journalisterna svek och stämplade rasist i pannan på de som protesterade…

 • ”Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna” | Petterssons gör skillnad!

  […] Den här om och med Janne Josefsson är speciellt tydlig, märkligt att det fortfarande pågår […]

  Gilla

 • Extremt oroväckande | Petterssons gör skillnad!

  […] i invandringsfrågor och det är ju något en av Sveriges bästa och mest lovordade journalister, Janne Josefsson, påtalade redan […]

  Gilla

 • Goran

  Vad är motivet för den här muslimska asylimporten ?
  De flesta är lågutbildade och många kan varken läsa eller skriva på sitt eget språk, därför att få jobb i Sverige kan ses som obefintligt.
  Några flyktingar är de inte, sådana finns i flyktinglägren och är mest kvinnor och barn samt gamlingar. De har ingen möjlighet att betala människosmugglarna stora pengar, som de här asylinvandrarna gör.
  Det kan väl inte finnas någon anledning att öka folkmängden som nu sker när det inte finns jobb eller bostäder, det finns inte behov på arbetsmarknaden för nytt folk till landet.
  Det som kommer att ske är att det blir ett klassamhälle med en hög brottslighet som finns i sådana samhällsstrukturer.
  Ett motiv för den här asylinvandringen kunde vara att det är ett sätt att få in vänsterröster och det är också de grupperna som stöder den här asylinvandringen, som exempelvis journalister.
  Kvinnor stöder också asylinvandringen, även de blir utsatta direkt med våldtäkter m.m.

  Gilla

  • Ruth Magnusson

   Motivet är att föra ett heligt krig och införa kalifatet över hela jorden. Därför börjar man där det är lättast, där politikerna är syltryggar, i Sverige.

   Gilla

 • angelicaplacet

  Det journalister har gjort går aldrig att göra ogjort.Dom får leva med att dom inte skötte sitt arbete.En journalist främsta uppgift är ju att ge oss samhällsmedborgare så korrekta uppgifter som det överhuvudtaget är möjlig.

  Gilla

 • Claes H

  ”Så mörkade Dagens Nyheter omfattande sexövergrepp i centrala Stockholm.” Nyheter Idag (9/1) har talat med en psykolog inom polisen, som i augusti kontaktade DN om övergreppen i Kungsan. Men när han talade om att det var afghaner osv som var i farten försvann intresset.
  http://nyheteridag.se/sa-morkade-dagens-nyheter-omfattande-sexovergrepp-i-centrala-stockholm/

  Gilla

 • Ateisten

  Hur kan han försvara nåt som måste förskönas så vanligt folk inte får rätt uppfattning?

  Gilla

 • Kommendanten

  Polisens ”pkistiska” agerande är en skandal och en spottloska i ansiktet på svenska folket.

  7-klövern, pk-median, myndigheter och övriga pk-ister fortsätter alltjämt med ”bensärandet” för muhammedanerna.

  De nyssnämnda bedriver fanskap, orättvisor och diskriminering mot sanningssägare.

  Sverige behöver en förändring.

  SD säger jag bara!

  Gilla

 • eva

  Jag minns en tidningsartikel från början av 90-talet(kan ha varit tidningen Invandrare och minoriteter) när invandringen från Jugoslavien var som värst och det var oroligt på asylboenden. Många vanliga invånare drabbades, cykelstölder, nedskräpning, stulen tvätt, tvättstugeproblem. Alla vardagsproblem av irriterande slag. Vilka drabbades? Ja, sk vanligt folk, de som bodde i hyreshus, hade lägre inkomster och inte den ekonomiska buffert som småstölder kräver. Nu var det flyktingar som var förövarna, alltså de som enligt PK-folket på grund av sin flyktingstatus var oskyldiga offer oavsett vad de företog sig och oavsett hur omgivningen drabbades.
  Ett par journalister skrev en artikel om problemen. Upplägget var hårresande. Alla problem för de boende bagatelliserades, ”barn är barn”, det var de infödda som skulle anpassa sig, det var synd om flyktingarna, ”det är alltid problem med hyreshus och tvättstugor” osv. Ingen försvarade och ställde upp för de boendes vardagsirritation och hur deras vardag påverkades. De infödda utmålades som rasister och oförmögna att inse glädjen med mångkultur.
  Journalisterna var helt oförmögna att sätta sig in i hur de tidigare boende kunde uppleva situationen, artikeln var inte ens ett försök till opartisk och neutral framställning. Artikeln skulle tysta kritiker och de som tyckte annorlunda än journalisterna eller hade andra erfarenheter.
  Journalisterna har i mer än 30 år haft en obehaglig makt och vi har böjt oss undan dem.

  Gilla

 • Suzie

  De här falska låtsasbarnen sänker Sverige

  Gilla

 • eri

  Ja vart tog Janne vägen ,,blev även han hotad till tystnad ??eller är han också hatisk emot ca 30% av svenska folket,,nu om någonsin så borde Janne gräva runt i det ”Blå skåpet”men den är väl så sprängfull att man riskerar allmänfarlig ödeläggelse .
  Jag lysande på Gudrun Scymans bortförklaringar om de massiva i antal
  sexuellaofredanden som förekommit på senaste tid,,känner mig fruktansvärt kränkt av det hon säger DVS att alla svenska och europeiska män har uf samma uppfattning om kvinnofrid som dom muslimska invällarna ,,jag tar det som en personlig förolämpning ,,vilken JÄVLA kärring det är ,,o jag som en gång i tiden tyckt väldigt bra om henne ,,
  fy faaan jag äcklas

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Det här är inte svårt bara att ta till sig!

  Anmälda våldtäkter, grov och andra sexualbrott

  Anmälda 1975 = 768 stycken

  Anmälda 2014 = 6697 stycken

  ATTENTION!!!! Det är av största vikt att påtala att ur brottstatistiken för de senaste åren går det inte att utskilja etnicitetiskt ursprung på förövarna!
  Den enda filtrering som går att göra är man, kvinna och åldersspann!

  Förstår varför etablissemanget valt att ta bort något så viktigt som ”etnicitet” ur brottsstatistiken!

  Det är nu andra, tredje och till och med fjärde generationens invandrare som skulle drabbas av statistik registreringen! Statistiken skulle säkert mot all PK förmodan, visa att de med utländskbakgrund är överrepresenterade i flera olika typer av brott!

  Självklart ska det faktumet undanhållas, förvanskas och censureras innan det når svenska folket! Statistiken säger bara ”svenskar och åter svenskar” fast verkligheten säger något annat!

  Anser att det här talar emot bildandet av mångkulturella samhällen!

  Tycker att förespråkarna för mångkultur tar sitt ansvar och återställer samhället till dess utgångspunkt!

  Börja med att stänga Sveriges gränser!

  Gilla

  • Fjodor

   Jag såg fettot GW Persson på SVT idag. Han nämnde att polisens uppklarningsprocent börjar närma sig noll och då kommer ingen har förtroende för rättsväsendet längre. Att man under lång tid struntat i stölder och inbrott är ju vida känt men nu läggs även vålds- och sexualbrott ner på löpande band. Knappt 10% av grova brott leder till domstol. Resterande fall läggs ner pga att polisen helt enkelt struntar i att utreda brotten. tex såna klarskrivningar i ärendet som att ”ingen polis har besökt brottsplatsen”. Nerläggning av ärenden har blivit ett självspelande piano.

   Gilla

 • Joy

  Sverige är en svag stat på väg att falla ihop. Det har våra politiker glatt sett till, och som alla andra despoter har de inget samvete. Att svika den egna befolkningen för andra länders befolkning borde vara straffbart, inte en politisk godhetstävlan. Den svenska humanitära stormakten bygger på resterna av svensk välfärd, där ursprungsbefokningen får ta hand om sig själv bäst det går. Politikerna och andra ledare har viktigare saker för sig, drivna av girighet och sjuka ideal!

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Politikerna har inte sett till någonting, det har dom som röstat på dom gjort! Försök att lära er det! Varför skulle politikerna ha dåligt samvete eller straffas för något, när dom bara har gett folket vad folket ville ha?

   Vi måste komma bort från det här tramset att skylla på politikerna!

   Gilla

 • ossie

  Polisen har ju i flera år systematiskt mörkat signalement på grova brottslingar pg av att signalementet inte lämpar sig för publicering.

  Gilla

  • Tony

   Själv tror jag att polisen har order från politikerna
   att mörka så mycket som möjligt så fort invandrare
   är inblandade, jag skulle gärna vilja höra enskilda
   polismän berätta om sina upplevelser om brottsligheten
   och vilka det är som mest begår denna brottslighet.
   Jag tror att regeringen ger höga polischefer order om
   att mörka om invandrad brottslighet, sen ska vi heller
   inte glömma media?? Det sägs att vi har en fri press,
   fan troet, vi har bara några fåtal Mediehus som äger
   alla tidningar, och jag kan inte slå mig fri från tanken
   att staten betalat fantastiska summor för att hålla
   politiska beslut om ryggen. Kanske dom 258 miljarder
   som staten stal från pensionsfonderna gick till att
   köpa medias tystnad om politiska beslut. Detta är
   givetvis spekulationer från min sida, men jag hoppas
   att någon någon gång börjar rota i det märkliga
   beteende som Media i Sverige tagit, för normalt
   fungerar inte en fri och obunden press så som
   den gör i Sverige, och politikerna hade aldrig kunnat
   betett sig så nonchalant mot befolkningen som
   dom gjort i minst tio års tid ifall vi haft en riktig granskande
   Media!

   Gilla

   • age

    Enligt uppgift är det inte tillåtet att föra register över etnisitet hos intagna på fängelser och anstalter.
    Men inofficiella uppgifter talar ett tydligt språk.

    Gilla

   • eri

    Dom där 258 miljarderna har blattarna käkat upp för länge sedan och nu måste nya miljarder in och nu räcker det inte med att man stjäl 258 miljarder till av pensionärerna ,,nu kostar det minst tre gånger så mycket ,,det är därför vi svenskar blir tvingade att jobba tills vi dör,, punkt slut,,ingen pension alls
    du dör jobbandes ,det ger störst avkastning till ””blattarna””
    förlåt jag menar dom stackars barnen (ludna håriga skäggbebisar)som kräver dygnet runt service och uppassning
    på sina hotell rum,det räcker inte med sproitans nya Iphones
    iPads fri internet fria simkort gymkort busskort fina märkeskläder och så förstås Hala slaktad mat och försörjning hela jävla livet ut,,förlåt ,,jag glömde fria våldtäkter,,om vi skulle ha pensionerna kvar så räcker ju inte pengarna …och då är det självklart att vi inte längre kan kräva att få pension
    men huvudsaken är trots allt att svetsloppan och hans anhang kan tredubbla sina pensioner

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: