Två asylsökande döms till fängelse för brandförsök på asylboende

INVANDRING. Två män, 24 respektive 34 år, har vid Luleå tingsrätt dömts till fängelse i två år för försök till mordbrand på ett asylboende i Boden. Händelsen inträffade i november, rapporterar Norrbottens-Kuriren.

Männen hällde ut bensin på flera platser och försökte tända på, men hindrades av personer som bodde på boendet vid den aktuella tiden, skriver tidningen.

-Pettersson vet att 24-åringen bodde på det aktuella asylboende och 34-åringen var en asylsökande på besök, fast det glömmer hatmedia och TT att nämna. Varför brottet anses vara grovt beror på att det bor ett flertal personer i boendet och att en eventuell spridning skulle vara livsfarlig.

9 thoughts on “Två asylsökande döms till fängelse för brandförsök på asylboende

  1. SD;are söker asyl i Sverige! Måste var århundradets nyhet! Det kan väl ändå inte vara så att skitungarna bränner ner det enda boende de har, fast det är ju klart inte första gången skitungarna skiter i eget bo!

    Det är till att visa tacksamhet, nej just ja det är Allah som betalar och inte vi skattebetalare! Glömde det i brådskan!

  2. Va har SD are flyttat in på asylboenden! De var som F-n…. Så vi har en massa rasister boende i hemlighet på asylboenden! Annars kan det väl inte brinna.
    Oj vad ”knulla i Bangkok” polischefen alltså, måste kräkas nu när det är så mycket SD are i farten. Han har mycket att göra nu när de omhuldade ”barnen” har fullt sjå att föröka sig runt om i bygderna, att det inte är ok för svenska män att sextrakassera småflickor det vet vi som ÄR svenska och av börd ALLTID kommer att vara svenskar. Men Reinfeldts moderater samt de övriga i bandit ligan verkar inte veta HUR skall de skall bli av med problemet.
    TA BORT ALLA BIDRAG , då löser det sig per automatik samt upprätta medborgargarden innan vi har ett försvar igen

    • Nej TACK, det vet jag att norrlänningarna inte vill.
      Men nu så ska dom höja skatten i Norrlands inland med ca 18:- jag
      hade ju hoppats eftersom vi fått så många SKATTERÄDDARE hit att dom skulle hjälpa till !!!
      Sanningen börjar komma upp till YTAN nu.

    • Så fan heller att vi norrläningar är!! Vi kan betala dom med snö säg att de är värdefullt om dessa tar med sig de hem och säljer
      !!

Kommentera