15-åring knivmördad på skola i Skåne


Polisen

2016-01-11 12:44, Mord/dråp, försök, Östra Göinge
Pojke till sjukhus efter misshandel på skola, Broby.

Polis skickas till en skola i Broby med anledning av ett bråk där en 15-årig elev blivit misshandlad av en annan elev. Den skadade pojken förs med ambulans till sjukhus och den misstänkte 14-åringen omhändertas av polis.

Uppdatering: Den 15-årige pojken uppges ha blivit knivhuggen alternativt knivskuren och ska vara allvarligt skadad. Ärendet rubriceras inledningsvis som försök till mord. Polis har under eftermiddagen varit på skolan för att förhöra vittnen och skolpersonal.

Den 15-årige pojken har avlidit på sjukhus. Anhöriga är underrättade.

Polisen

UPPDATERING: Enligt flera källor är mördaren ett ”ensamkommande flyktingbarn” från Syrien. Mot detta står att han har en pappa i Sverige, som påstår att sonen mobbades men inte fick någon hjälp. 

Pappan säger att pojken hade fått uppsöka sjukhus före jullovet efter att han blivit misshandlad. En mobilfilm som visade misshandeln ska ha spridits på Snapchat.
Enligt pappan blev pojken så illa slagen att han fick köras till sjukhus.
– Jag ringde till skolan och berättade att han mådde dåligt, men de gjorde inget, säger pappan. 

Enligt pappan ska den nu döde 15-åringen ha varit delaktig. – Skolan gjorde inget för att hjälpa honom och upprätta hans heder. I stället var min son tvungen att träffa 15-åringen varje dag i skolan. Det gjorde honom väldigt upprörd. Men jag kunde aldrig i mitt liv föreställa mig att han skulle försöka döda någon.

Det börjar märkas en klar skillnad i jämförelse med morden i Trollhättan. Där hängdes mördaren Anton Lundin-Pettersson ut direkt i media och ingen letade efter anledningar eller försökte försvara Anton. Han var högerextremist och terrorist. Punkt.

Skolan är Göingeskolan i Broby. Göingeskolan är en 7-9 skola och har c:a 230 elever fördelade på elva klasser.

Göingeskolan kännetecknas av ett gott arbetsklimat. Skolan har en uttalad hälsoprofil med målsättningen att vara en hälsosam skola. I detta arbete lägger vi stor vikt vid ett öppet och trivsamt klimat på skolan, trygga och självständiga elever, friska och aktiva elever och reflekterande och förstående elever. Detta tillsammans med en hög ambition i arbetet med de nationella kunskapskraven.

Östra Göinge har ofta varit med på bloggen av mindre smickrande anledningar.

Kommunen skriver på sin hemsida att incidenten bedöms vara en personlig uppgörelse mellan de två inblandade pojkarna. Deras föräldrar underrättades omedelbart och var snabbt på plats på skolan. Gärningsmannen är omhändertagen av myndigheter.

Expressen skriver att offret var kritvik i ansiktet!!!

2016-01-11_1728_001

Den mördade

arminas

Det är väldigt tyst i hatmedia så vi kan misstänka vem eller vad mördaren är för en och då blir det inte tal om någon kärleksbombning av skolan eller tal om hatbrott antar jag…

2016-01-11_1847

Östra Göinge har 14 000 invånare. Just nu finns det 764 asylsökande i Östra Göinge som väntar på ett besked om de får stanna. De flesta bor i anläggningar som Migrationsverket öppnat. Några hundra i kommunens lägenheter.

Till de asylsökande ska läggas de som fått uppehållstillstånd och bor kvar i kommunen. Förra året fick Östra Göinge 255 sådana invånare.

Enligt Migrationsverkets rankning placerar det kommunen i topp bland skånska kommuner (nr 14 av 290 i hela Sverige) räknat i antal flyktingar per invånare.


82 responses to “15-åring knivmördad på skola i Skåne

 • Åke

  Lars Johansson hoppas du förstår att det blir en svensk till slut oavsett att du blandar in andra länder. Eftersom Sverige ägde massa länder tillbaka i tiden runt skandinavien och övriga europa, så bidde det en svensk av en svensk av en svensk. Kul va! Se bara då sverige ägde Finland i 700 år så bidde en Finsk same en svensk same, he he så jättesvenskt allt blir. .

  Gilla

 • Lennart

  Nu fick iallafall Östra Göinge Kommun lite plåster på såren. Myndigheterna tvingar oss att ta emot fler sk. ”Ensamkommande”

  Gilla

  • Lena

   Är du samma Lennart som i den här tråden har kallat oss för att ”vi gör rasistiska uttalanden” och att ”vi gör korkade uttalande” om svaret är ja…….då hoppas jag att ni får många ,många , många fler av samma galningar till er lilla samhälle !

   Gilla

 • Lars johansson

  Om vi slänger ut alla invandrare som kommit de senaste 400 åren så blir det 3 samer kvar i norr och de kom från Finland,skärp er nu,Sverige är ett invandrarland och har alltid varit ,allt ni tror är genuint svenskt är taget från invandrargrupper,finns idioter här som tror pizzan är svensk eller kåldolmar,julgranar ,midsommarstänger,ni vet att ni har fel men är så jävla korkade att det går inte att föra en debatt med många av er som bara hatar!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat

   Du är ute och cyklar Lars….-Lars, passande namn på en riktig indoktrinerad moron/retarded!

   Gilla

   • Lars johansson

    Se,alla som inte tycker som du är efterblivna,det är därför du är så ensam.
    Det går inte att föra en debatt med folk som hatar så intensivt,har du gått ut grundskolan?

    Gilla

   • F.d. Socialen-demokrat

    Lars….Du är ute och cyklar…, förstår du vad jag menar med , det ordspråket ? Det finns ett annat passande också, du är ute på ogjort vatten….- du vet med andra ord inte vad du pratar om….HAT är detsamma som ONDSKA och det är något ni politiskt korrekta är bra på, kanske försvarar du massinvandringen av EGENINTRESSE, DVS DU FÖRSÖRJS GENOM UPPDRAG AV INVÄLLARVEKET, KANSKE ÄR DU EN AV 7000 ANSTÄLLDA ?
    Petterssonsblogg kan man läsa om man är intresserad av samhällsinformation, det är jag, det borde flera vara LARS….Av ÄRLIG, KORREKT, AVPIXLAD information….HATA tycker jag är rimligt att göra om det leder till ett bättre samhälle, till förändring, en POSITIV sådan för Sverige och Sveriges befolkning.
    Ett annat ämne, det handlar om 9/11: Explosive Evidence – Expert speaks out. (free hours version.)
    Se det alla intresserade, det finns på YOUTUBE!

    Gilla

   • Lars johansson

    Jo ,men när du börjar en ordväxling med att påstå att jag är efterbliven så fattar jag att nivån inte blir så hög.
    Jobbar på ett transportföretag där 75 procent av chaffisarna är hårt arbetande invandrare.

    Gilla

   • Petter (SD senast 2018)

    Ute och cyklar, passande förklaring faktiskt!
    Hans logikfunktion verkar också vara totalhavererad.
    FÖR
    ”Om vi slänger ut alla invandrare som kommit de senaste 400 åren så blir det 3 samer kvar i norr och de kom från Finland”
    Alltså 0% svenskar kvar då enligt Lars.
    ”Jobbar på ett transportföretag där 75 procent av chaffisarna är hårt arbetande invandrare.”
    Om 75% är invandrare och det inte finns svenskar kvar i Sverige idag, vad anser Lars då de resterande 25% vara?

    Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat

   Lars Johansson! 75% av chaffisarna på ditt transportföretag är hårt arbetande ”invandrare”. Okey! Petterssonsblogg håller en extremt hög nivå och levererar samhällsinformation till skillnad mot SVT och hatmedia som döljer, mörkar, förvränger fakta. För att få veta sanningen finns Petterssonsblogg, Avpixlat, utländska informationskanaler m.m. Onekligen finns det hat, det finns inom alla, det är bra att erkänna och HAT SKA VARJE INDIVID KONTROLLERA, det är att ta ansvar, att visa omdöme och ha ett etiskt beteende. Det blir fel att blanda in dina chaffisar i debatten om asylinvandrarna och islam.
   Sverige borde ha en kontrollerad invandring av samma typ som Australien, INTE ta emot människor som INTE efterfrågas på arbetsmarknaden, unga muslimska män som borde vara i de länder de kommer ifrån och hjälpa kvinnor och barn och strida för sitt land. Mycket av det som sker handlar om strävan efter makt och pengar, exempelvis makt över gas och olja.
   Filmen på YOUTUBE tror jag i grunden handlar om PENGAR OCH MAKT ÖVER OLJAN!
   9/11 : Explosive Evidence – Expert speaks out. (Free hour version.)

   Gilla

   • Involuntarium.se

    Lars nu blev det intressant, finns kollektivavtal? Har chaufförerna månadslön? Har chaufförerna företagshälsovård?

    Berätta gärna lite mer om företaget.

    Gilla

   • Lena

    Bra frågor, hoppas på svar !

    Gilla

   • Lars johansson

    Förtroendet bland svenskar för tex avpixlat är väldigt litet enligt en nyss genomförd undersökning,alla ni rasister,att ni orkar hata så mycket,Gick ni bara på dagis? Ni verkar bo på landet allihopa,ni skulle inte klara en dag i stan,stanna kvar på åkern och korvkiosken i byn,vi har ju lurat er bönder så länge nu,ha ha

    Gilla

  • Åke

   Tycker du att ditt försvar gör en mördares handling mindre kriminell? Absolut ingen grov brottsling har rätten att stanna i detta land det är också vad samtliga politiker ställer upp på. Tror du är väldigt ensam i din åsikt idag förutom din kompis Romson.

   Gilla

  • Åke

   Lars, så hjärntvättad av alla disse egotrippade journalister som inte bryr sig ett dugg om ett människoliv . Känner du igen dig själv lars i en flyktings utsatta situation, iaf tror du att flyktingen känner som du gjort? Ensam, utstött, oälskad. Det kallas att blanda ihop sig med andra, tyvärr är det sällan andra känner som du tror. Dags att bli vuxen kanske om inte annat så ta tag i din låga självkänsla och låt andra ha sin stolthet?

   Själv är jag en otroooligt stolt svensk och jag älskar äkta Italiensk pizza, de hårt arbetande Italienarna som jobbat skiten ur sig i detta land, ingen räkmacka där inte, skillnad på folk och folk tydligen. Älskar midsommar med den underbara svenska midsommarstången som vi har firat ihop med fem generationer, det du lars. och jag ääällskar mitt underbara Sverige. Är jättestolt och tror min mormors mormors mormors mor också var stolt över sitt sverige. Svenskarna kan gå tillbaka till 1500 talet med sin släkthistoria eftersom vi har fört anteckningar i detta land. De flesta har rötterna i Sverige och runt skandinavien, så så ser det ut. De som påstår något annat är bara rappakalja. Aj, det där gjorde ont va, lars?

   Gilla

   • Åke

    Tilläggas ska att de samer som du påstår kommer från Finland….nääää, Lars, de kom från Sverige eftersom Sverige ägde Finland i 700 år före ryssarna. Så hur du än vänder och vrider att Svenska inte är svenska så slutar det med att vi faktum är svenskar iaf. sååå tråkigt för dig Lars att vi kan kalla oss svenskar och att landet har varit svenskarnas ändå. Samma visa med andra europeiska länder efter som Sverige ägde massa massa länder i skandinavien och övriga europa, så bidde de en svensk iallafall, trevlig helg Lars!

    Gilla

   • vetteljus

    Samerna bodde i hela Skandinavien i skogs- och bergsområden. Man kallade samer ”finnar” förr i tiden. Men de har bott här, likväl som i Finland och Norge, så länge man minns. Fanns ju inte direkt ”kyrkoböcker” för 3000 år sedan när Goterna dök upp med sin nya kultur. Fast… Nu blev de knepigt. Goterna är samma folkslag som kelter, slaver, om man kollar hur de såg ut, deras konst och var de kommer hit ifrån. Olika namn på i stort sett samma ras. Och Ryssland var fullt av både dessa folk OCH samiska folk, och än idag bor båda där borta – precis som här – och blandar sig. Tanken – måhända kom samerna hit via Finland en gång? Kan vara så, men det måtte varit länge sen då vi haft Finnmarker hela vägen ner till Småländska höglandet.

    Goterna (även en tid kallade ”vikingar”) delar ju ett liknande alfabete med Fenicierna, och deras skepp är kusligt lika. Liksom vikingarna seglade till Amerikat, gjorde Fenicierna det. Fenicierna beskrivs utseendemässigt som Goter, med inslag av några svarthyade och så en del tartarer, turkar eller vad de ska kallas idag. Precis som på Lars jobb alltså, lite blandat. Och så sysslade de med transport också. Vet inte om det sysslade med mord också, men det hoppas jag inte. Ja, det fanns t o m någon enstaka svart svensk adelsman på den gamla tiden. Dock målades sådana tavlor om senare för att ”mörka” detta – originalen stoppades undan i något ”mörkt” hörn.

    Nåväl, dessa adelsmän var förstås svenskar till sättet ändå. Vilket är sakfrågan – att man som invandrare ska följa LAGAR och hålla sig till svenska seder och inte försöka ta över med idiotiska ”hederslagar”. Gör man det så är man ju inte invandrare, utan invaderare. Som när britterna tog över Amerikat och slogs mot de som bodde där. Utrotade de flesta och skrev sen deras historia. Det fanns svarta, bruna och vita människor i Amerikat. Miljontals. Tror det var 100 miljoner. Så lär och se vad som händer om man godtroget ”välkomnar” vem som helst. De i Amerikat hade ju först varit mycket glada över besökarna. Sen blev det lite annorlunda, kan man minst säga.

    Idag har dock de flesta som bor där förfäder som tillhört någon indianstam. Så nu går det ju inte följa Lars råd. Ska någon kastas ut ska det ju ske tidigt och definitivt om de inte sköter sig.

    Gilla

   • Lars

    Bonde?

    Gilla

   • vetteljus

    Vad menar du? Goterna var bönder, ja. Och de var sjöfarare också. Eller, vad syftar du på?

    Gilla

  • vetteljus

   Fy fasiken vad sjuk kommentar!!! Goterna kom hit för 3000 år sedan. Det finns väl inte en svensk idag som inte har samiskt blod – så hur i helskotta ska du kunna ”utvisa alla som kommit hit de senaste 400 åren”. Hela Sibirien bestod av Gotiska (vita ljusa människor) människotyper, som levde intill Sibirianer (samma som samer) i tusentals och åter tusentals år. Så sjukt dålig historiekunskap rasister som du har gör mig illamående.

   En FEG mördare är en FEG mördare OAVSETT varifrån han kommer. Alla ursäktare av fega överfall är så äckliga att jag spyr. Att det sen är en nyhitkommen främling och media gullar sönder historien just för att den mördade varit här några år längre gör saken ännu mer hemsk. Alla ska behandlas med lika värde, somliga ska inte få misshandla och mörda folk och sen gullas med. Folk som du som ursäktar sånt genom att håna de som upprörs genom att tillskriva dem dumma åsikter är produkten av den här samhällssjukan. Pojken höggs fegt rakt i hjärtat av en YNKRYGG.

   Kanske du kommer ihåg även att det fanns en tid när Ottomanerna invaderade halva Europa och mördade sig fram? Som tur var stoppade Österikarna dem, trots numerärt UNDERLÄGE. Något att tänka på – att man trots färre mannar har ett känslomässigt övertag när man skyddar sina FAMILJER. Vilket hela den här artikeln handlar om – att skydda sina nära och kära från mördare och kriminella våldsverkare. Ja, sexförbrytare också är ju ett enormt problem, med grova massvåldtäkter och övergrepp på offentliga platser, på badhus.

   Men visst, du gillar väl sånt, för alla svenskar är inte heller normala i skallen. Finns väl 5% psykopater här som saknar begrepp om rätt och fel och måste hållas på mattan. Kort sagt, vi har redan fullt upp av EGNA psykopater, så varför ska vi importera andras? Det synes ju vara betydligt fler än 5% psykopater som kommer nu. Det synes vara en trend att dumpa psykopaterna på Europa.

   Gilla

 • En tacksam medborgare.

  Tyvärr här är det effekten av ansvarslösa politiken som tillåtit
  Komma så många osivilliserat folk till
  Vår vackra land. Man ska vara noll tolerans mot sådana folk & skicka tillbaka de innan det blir riktig kaos!!!

  Gilla

 • Lennart

  Vila i frid, Arminas

  Gilla

 • Lennart

  Detta handlar om barn, Har Ni inte fattat detta ännu.

  Gilla

  • Mr Q

   Jo det har nog allah förstått…Det märkliga är att majoriteten av alla lyckosökande ”barn” ,tycks vara just ”15 år” !

   Gilla

   • Lennart

    Hur orkar Ni kasta ur Er alla dessa rasistiska uttalande. Är det någon av Er som besökt skolan idag?. Troligen inte. Känns bara så jävla konstigt att hade det varit en svensk person som varit Gm hade Ni jublat. Våldet blir nog inte mindre med alla dessa korkade uttalande, och jo jag är svensk som har barn på Göingeskolan

    Gilla

   • Mr Q

    Kastar inte ur mig något rasistiskt..Konstaterar att GM i detta fall var en syrier… Att sedan Broby blivit känt sedan längre tillbaka,för att tvingas mottaga dessa ”barn” ,bidrager kanske till det nu skedda ? Kan inte minnas,att man under min skoltid gick omkring knivar i skolorna !

    Gilla

  • vetteljus

   Sk Stockholms-syndromet. Detta handlar INTE om barn som är barn. Brukade du och dina kompisar har knivar i skolan? Inte när jag gick på Snappaneskolan hörde vi talas om något så dumt. Någonsin. Den ende pojke jag känner som knivmördades där hade ställt sig FRAMFÖR någon annan och av misstag knivhuggits så illa han dog av sin egen kompis. Det var en känd buse, från en känd busig familj – dvs svenska psykopater. Vill du verkligen att dina barn ska växa upp rädda för att få en kniv i ryggen, om de gjort det minsta ”fel” enligt någon märklig ”hederskod” någon annan kultur har? Ok… Jag vet redan svaret. Du är rasist om du inte accepterar en kniv genom hjärtat då och då. LOL

   Gilla

 • Jan Jörnrud

  Varför har inte den aktuella skolan i Broby gjort något avseende mobbing innan det blir försent att ingripa? Personalen på skolan kan väl inte vara ovetande om vad som pågår? Varför vågar inte personalen ingripa på ett tidigare stadium? Detta är bara en skola där allt gått överstyr, tänker på alla andra skolor…
  Anser att personalen på skolan bär hela ansvaret för vad som hänt i detta fall. Vi kan inte hela tiden lämna över ansvaret till någon annan!
  Våga ingripa tidigare, med verksamma åtgärder!

  Gilla

  • vetteljus

   Vilken ”mobbning” pratar du om? Den mördarens pappa pratade om? Eller den när flickorna blir antastade? Eller den när de som säger ifrån angående tafsandet får en kniv i ryggen?

   Gilla

 • Nostradamus_i_norr

  Läs artikeln ”Liten kommun tar stort flyktingansvar” i Sydsvenskan http://www.sydsvenskan.se/sverige/kommunen-som-tog-ansvar—men-fick-nog-nar-andra-svek-1/

  Den ger en inblick i situationen med så kallade flyktingar och om situaionen i skolan i Östra Göinge kommun. Artikeln redovisar delar av ett meddelande som en orolig pappa har skrivit till kommunalrådet Patric Åberg (m) efter dubbelmordet i Västerås.

  Pappan skriver om sitt missnöje med att klasserna blivit så stora och högljudda. ”De svenska barnens betyg kommer att rasa när lärarna tvingas lägga all tid på de icke svensktalande.” Vidare skriver han ”Vakna nu innan det är för sent … Nej, Patrik. Detta håller inte längre. Vill du ha några röster till nästa val så får det hända nåt drastiskt, annars så kör SD över hela bunten.”

  Av detta kan man dra slutsatsen att pappan har insett det som de flesta andra har insett, d v s att många av de problem som skolan brottas med beror på den fullständigt vanvettiga invandringspolitiken. Vidare, att han röstar på moderaterna men har insett att invandringspolitiken i ”Den Humanitära Stormakten” helt har gått över styr.

  Gilla

  • vetteljus

   Så sant. Samma sak säger min 15-åring här i Växjö. De duktiga barnen blir uttråkade av allt bråk och stök och ”somligas” olust att lära sig någonting. Tydligen stort problem med pojkarna, medan flickorna är duktigare på att sköta sig och verkar vilja studera.

   Gilla

 • Luntan

  Dags att sänka åldersgränsen för straff till 12 år?

  Gilla

  • Lennart

   Håller med om detta fullständigt. Anser även att man ska inför livstidsstraff som är livet ut, men även dödsstraff.

   Gilla

   • Lars johansson

    blir så beklämd när dödsstraff ses som en lösning,har du inget lärt?
    Vad är det för fel på dig,sök hjälp!

    Gilla

   • Lennart

    Ska jag söka hjälp hos dig?
    Min åsikt är att har man tagit en annans liv så har man förverkat sitt, men du anser kanske att ge dom fängelse ett par år så att dom kan komma ut igen

    Gilla

 • br

  Någon som vet om löfven har landat med sitt plan än i Göinge!?
  Imorgon måste han ju gå ut i media och fördöma det fruktansvärda mordet. Varför säger inte media vem som har mördat!? I Trollhättan gick man ju ut med både bild och namn på svensken som mördade.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Var är Löfven?

  Gilla

 • Nostradamus_i_norr

  Enligt Flashback heter mördaren Ahmad Ahlajli och är ett så kallat ensamkommande flyktingbarn. Enligt samma källa lär detta utgöra en bild på pensionsräddaren https://www.facebook.com/photo.php?fbid=197444067256861&set=a.101534960181106.1073741826.100009738060738&type=3&theater

  Gilla

 • Nostradamus_i_norr

  Enligt Flashback heter den dödade pojken Arminas Pileckas och härstammar från Litauen. Stackars föräldrar och eventuella syskon som fått sin modige son slaktad i ”Den Humanitära Stormakten”.

  Det som nu återigen har inträffat är ett resultat av att politiker som i sin hybris och avgrundsdjupa enfald, trots det som världshistorien förtäljer, trots vad forskningen visar, ja t om i strid med sunt förnuft, anser att multikultur är så bra att de har skrivit in den i Grundlagen.

  Det spekuleras om gärningsmannen och en riktig lågoddsare lär vara att han härstammar från pedofilprofetens och halalslaktens förlovade länder. Straffet för gärningsmannen lär bli ett halvt år på någon ungdomsvårdsanstalt. Därefter är han fri och har kvalificerat sig bland ”de stora grabbarna”.

  Gilla

 • Lena

  Hoppas att alla föräldrar håller sina barn hemma, de ska inte acceptera detta, svenskar måste reagera och AGERA ! ( Såg en bild på rektorn……….jaha)

  (De som jobbar på asylboenden borde ALLA strejka, asylbaronerna kan jobba där själv tillsammans med sina anhöriga och det NU !)

  Gilla

 • 🐷

  Så jävla onödigt..

  Få se hur mycket de folkvalda öppnar sina hjärtan nu!

  Eller den fega mutade PK pressen!

  Som sagt välj sida nu.

  Vila i frid grabben

  Gilla

 • Kommendanten

  Tippar på att gärningsmannen är en ”berikare”.

  Gilla

  • Olli Rein

   kanske ett skäggebarn. De är ju hjärntvättade och har låg IQ. Då kan man göra så här för att få respekt. Fy faan vad dumt! Respekt får man när man gjort något bra, men det tror inte dessa dessa dumdryga dårar.Häng Morgan, det har han förtjänat.

   Gilla

 • Lena

  GM skulle alltså vara 14 år, bevis för det ? Knivbeväpnad i skolan, det har ju helt spårat ur och går troligtvis inte att ändra på förrän de åker ut ur landet.
  Och fler väller in, knäppland !

  Gilla

  • Olli Rein

   En fjortonåring som kanske är 15 år och uppåt och kan mörda, ska inte slippa undan med det han har gjort. Långt mycket yngre än den här idioten vet ju att man inte mördar någon. Så här tycker jag att rätt ska gå före nåd.

   Gilla

 • Lena

  Blir så genomledsen dessa som är importerade från Mena länder är en gigantisk plåga för europeer. Mord, dråp, våldtäkter, hat , hot och misshandel det mesta står på deras konton.
  Hela det politiskt korrekta etablerade etablissemanget är skyldiga !
  Det finns INGA ursäkter !

  Gilla

 • Dan Karlsson

  Röven låter meddela!Det blir inget fackeltåg pga gärningsmannens etnicitet

  Gilla

 • grune

  Inte ett ord om detta i SVT:s eller TV-4:s nyheter. Där sades att en pojke blivit knivskuren men inte att han avled.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Saxat från Flashback
  ——–
  Kort sammanfattning som är baserad utifrån samtal med personer på facebook boende i broby samt gåendes på skolan. Det vill säga säkra källor och inte något riksfetto som sitter upp i Luleå och gissar sig fram.

  BO (vars namn nämnts flertalet gånger redan) uppfattar hur en tjejkompis till honom blir slagen av GM, varpå BO bestämmer sig för att gå emellan och markera. Detta leder till att BO blir knivhuggen. Mer exakt information har jag dessvärre inte lyckats luska fram då de flesta inte är så pratsamma.

  GM sägs komma från Syrien då en av de personerna jag samtalat med påpekar att han vet vem GM är samt att han pratar en arabisk dialekt som kan kopplas till Syrien.

  Gilla

 • Jocke

  Enligt Tajukangas, skulle offret vara från Litauen flickan i fråga svensk och förövaren arab.

  Gilla

 • HARRY

  Vi behöver vakter på skolorna som lärarna kan hämta vid bråk både i klassrummen och övriga utrymmen inom skolan. Pesonalen ska inte behöva gå i konfrontation med våldsamma elever. USA har det på samtliga kommunala skolor och det är dags att Sverige inför detsamma.

  Gilla

  • Pettersson

   …och i USA mördas det inte på skolorna Harry.

   Gilla

   • Jöken

    Det kanske snarare har mer med dom liberala vapenlagarna att göra, tror du inte det?

    Gilla

   • Jöken

    Det kanske snarare har mer med dom liberala vapenlagarna att göra, tror du inte det? Va?

    Gilla

  • Argus

   Nej, vi behöver inte vakter om vi håller våldsverkarna utanför vanliga klassrum. Flyktingar ska ges ett tillfälligt skydd och sedan återvända när situationen så medger. Därför ska de hållas avskilda och utbildas på sitt eget modersmål.

   Gilla

   • Olli Rein

    De ska dessutom vara hänvisade till läger, som de får bygga själva. Lägret ska vara allt de får se av värdlandet. De som försöker ta sig ut ska straffas efter muslimska Sharialagar. Så ska muslimerna hanteras efter vad de hade fått för straff hemma. Man ska inte tro att man kan komma undan med något skitstraff, Nej Sharialagarna ska gälla, precis som hemma.

    Gilla

  • vetteljus

   Ja, det hade ju varit normalt om han varit en svensk ungdom, eller invandrad ifrån något land i Europa. Men nu är han ju en stackars ”krigstraumatiserad liten unge”, så det bidde ingenting har jag hört. Jag undrar om de flyttade honom till en annan skola eller vad som sen hände? Kanske fick han ny identitet så han skulle slippa problem? Hade varit intressant och veta. :((

   Gilla

 • ossie

  Mångkulturen har troligen slagit till igen eller …

  Gilla

 • Ståfräs

  Regeringens kompetens eller PKs har ingen aning om vad konsekvensanalys eller riskbedömning är heller, Arnstad kliar sig ngnstans i underlivet eller naveln och undrar också vad det är.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Hög tid att stänga Sveriges gränser! Vill inte att mina barnbarn ska växa upp i ett mångkulturellt samhälle! Har redan vid spädålder börjat förklara skillnaden mellan oss och dom!

  Skolan ska var en plats där personal, barn och föräldrar känner sig trygga!

  Det ska inte vara en plats för diverse våldsverkare och våldtäktsmän huserar fritt vilket vara fallet i dag!

  Barn mördas!
  Barn våldtas!

  Var är regeringen och alliansen?

  Varken regering eller riksdag har gjort relevanta konsekvensanalyser och riskbedömningar av den vansinniga asylinvandringen! De har inte gjort någonting för att säkerställa att svenska folket ska känna sig trygga och säkra ute i samhället! I stället har de med alla medel försökt mörka, undanhålla och censurera information om händelser som har inverkat negativt och fortfarande inverkar negativt på och för svenska flickor och kvinnor!

  Dags att genomföra konsekvensanalyser av asylinvandringen negativa konsekvenser för den svenska befolkningen! I konsekvensanalysen ska självklart alla negativa och kriminella faktorer som invällarna har med sig i bagaget från modersmjölken och framåt!

  Gilla

 • Synonymen

  2016 inleder med rejäl motvind för de hycklande mångkulturivrarna.

  Hoppas vi att kräket eliasson kastas ut från myndigheten med sin grisskalle före också.

  2016 kan bli ett bra år för oss.

  Gilla

 • CarinaFina

  Om en invandrad dödar en invandrad så är det per automatik aldrig hatbrott.

  Gilla

  • Sven-Erik

   @CarinaFina, roligt att se dig här. Läser dina bloggar med glädje och jag delar dina värdering och dina upplevelser uppe i det blå.
   Dock ska vi vara försiktiga att uttala oss om gärningsmannens identitet och motiv till dess offrets ursprung är fastställt. Carpe Diem

   Gilla

  • Jöken

   Fel! Om offret härstammar från närbesläktat grannland och mördaren från ett stenåldersland i Mellanöstern är det ett hatbrott

   Gilla

  • vetteljus

   Konstig logik du har. Skiter i PK maffians orwelliska här. Men ditt uttalande strider mot sunt förnuft. Det är väl klart att någon som MÖRDAR gör det utifrån HAT. Fy fasiken vad trött jag är på nonsenspladdret i det här landet. Din kommentar faller under detta.

   Gilla

 • Mary Agnes

  Enl Flashback ska BO enligt obekräftade uppgifter komma från Litauen.

  Gilla

 • Joy

  Vad är det som händer i vårt land!?

  Gilla

  • Jöken

   Undergången

   Gilla

   • vetteljus

    Den planerade undergången. Skönt att se att somliga fattar detta. Fick just svar från Lars ovan Johansson ”du mår rätt dåligt va”. Ja, vem som helst som FATTAR borde göra det, men själsdöda tycks inte se vad som pågår rätt framför deras ansikten. De ser inte skogen för alla träd. Han försvarade ju mördaren – hur själsdöd är man inte då?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: