Sverige: ”Har talibanerna kommit till stan?”

En månads islam och mångkultur i Sverige: december 2015

av Ingrid Carlqvist • 10 januari, 2016

En tredjedel av bränderna på asylboenden har startats av asylsökarna själva. — Sveriges Radio.

”En starkt bidragande orsak till denna utveckling [flyktingkatastrofen] ligger i den djupt egocentriska svenska uppfattningen av det egna landet som en moralisk stormakt. Vi har med stor glädje uppträtt som världssamvete. Vi har gjort en moralisk dygd av att vi höll oss utanför Andra världskriget, vilket andra upplevde som ren feghet. Och vi har gjort oss dryga över att stå utanför militäralliansen Nato, samtidigt som vi kallt räknat med att andra trots detta skall komma till vår hjälp i händelse av krig.” — Stefan Hedlund, professor i öststatsforskning.

2016-01-11_1427

1 december: Trots att det är förbjudet att ha samlag med barn under 15 år (det räknas som våldtäkt) så har en man från Mellanöstern gjort sin 14-åriga fru med barn i Sverige. I stället för fängelse i minst två år har såväl maken som flickans föräldrar och alla deras barn belönats med permanent uppehållstillstånd. Detta avslöjades av bloggaren Merit Wager som ofta publicerar berättelser från anställda på Migrationsverket. Mejlaren skrev:

”Detta betyder alltså att åklagaren, polisen och Migrationsverket har bortsett från att ”maken” gjort sig skyldig till ett brott vars straffvärde vid fällande dom är minst två års fängelse! Det är alltså OK att vuxna män ligger med trettonåringar i Sverige utan någon som helst rättslig påföljd? Likhet inför lagen? Icke. Vilka signaler ger detta till andra personer som är i liknande situation eller som planerar att hämta en barnbrud från sitt hemland? Jo, att svensk lag gäller bara för svenskar.”

Läs vidare

5 thoughts on “Sverige: ”Har talibanerna kommit till stan?”

  1. Tyvärr är det så att dessa människor inta begriper vara sig argument eller tillrättavisningar. Man skriker och gapar så högt att man till slut får rätt, och kanske till och med ett saftigt skadestånd. Helt fel signaler, det riktiga är däremot att vi tar de ansvar som handlingsförlamade myndigheter inte vill ta. Altså, att söka upp, röka ut delinkventerna, och medelst fysiskt våld förpassa dom ut av landet. Rena medelåldern, med det är ju den tidsålder de lever i, – så fram med blyrören, slå dom ner och transporter dom omgående till gränsen.

  2. vad ska vi med sexualbrottslagstiftning till, den skyddar varken barn eller vuxna som det var tänkt?

    En fjortonåring är en fjortonåring och skulle normalt ha slutat leka med dockor för bara något år sedan, för att i tonåren och i puberteten utvecklas till kvinna och därefter gjort sitt val av partner och startat sitt sexliv!

    Den som inte ser felet i det här och dessutom låter det passera utan åtgärd måste vara fullständigt förståndshandikappad!

    Myndighetspersoner ska självklart med omedelbar verkan skiljas från sina arbetsuppgifter!

  3. Lika inför lagen? Tror inte det!

    Helt uppenbart har vi svenskar ett betydligt sämre utgångsläge än vilken medeltida våldsverkare som helst!

    Att göra en fjortonåring med barn kan aldrig rubriceras på annat sätt än som våldtäkt mot barn! Konsekvensen är ju katastrofal för barnet, hela livet förstört!

    När ska etablissemanget vakna ur sin törnrosa sömn?

    • Ligger felet kanske djupare än i detaljer?
      Att födas som muslimsk kvinna är kanske början på ett förstört liv?
      Gör vi rätt som öppet tillåter att en grupp människor tyranniserar kvinnor?
      Gör vi rätt som tillåter muslimer/islam/koranens lagar att gälla i vårt fosterland?
      Gör vi rätt som tillåter andra lagar än Svenska att gälla i Sverige?
      Gör vi rätt när vi stillatigande ser på när denna grupp tar över vårt fosterland med sina egna lagar?
      Varje muslim ska ha som livsmål att ta över världen (och Sverige) enligt krav i koranen.
      Är vi på väg att bli vita slavar under islam?
      Vilka muslimer är muslimer?

  4. Svenska politiker anses som förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv. Man kan höra i hela Asien om de dumma idiot Svenskarna. Jag tror man avser sju klöver. sju klövern vill importera folk från Somalia som har IQ på långt under 60 och ändå är de mer smarta än de som sitter i Svensk riksdag och kallar sig sju klöver politikerna.

Kommentera