Besinningslöst och bestialiskt när ensamkommande araber mördade bög


INVANDRARVÅLD. I dag skulle domen mot en 16-åring som åtalats för ett hatbrottsmord i Bergsjön i Göteborg falla. En 54-årig man hade dödats på ett sätt som beskrivs som ”Besinningslöst” och bestialiskt”. Offret, som var homosexuell, hade även misshandlats grovt.

Enligt åklagaren Lotta Nielsen var motivet att kränka mannen på grund av hans sexuella läggning som homosexuell och på grund av att han var transvestit.

Nu blev det inte mycket till dom. Sextonåringen som misstänks för mordet ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning. En medåtalad – vars ålder man inte lyckats fastställa – dömdes idag till tre månaders sluten ungdomsvård samt utvisning för bland annat olaga intrång och våld mot tjänsteman.

Huvudförhandlingen mot 16-åringen återupptas den 16 februari.

-Pettersson häpnar inte, men tre månaders sluten ungdomsvård, ja läs själva nedan. Dessutom undrar jag om de vet den riktiga identiteten på någon av de stackars ”barnen” så kanske lika bra att skicka tillbaka dem till Marocko så får myndigheterna där bestämma ett lämpligt straff…

TIDIGARE 2015-12-15. Ensamkommande araber mördade bög i Göteborg

Den homosexuelle mannen hittades mördad, bunden och klädd i kvinnokläder, i sin lägenhet i Bergsjön. Om hans hals låg en död orm och nu åtalas en 16-årig pojke för mordet som bedöms som hatbrott. Enligt åklagaren har ett motiv till mordet varit att kränka den mördade på grund av hans sexuella läggning.

Det rör sig om två ensamkommande ”barn” från Nordafrika som tog sig hem till den homosexuelle mannens lägenhet i Bergsjön i juni. 16-åringens blod och därmed DNA finns på den döda ormen.

2015-12-16_1817

Huvudbevisningen är en film från mordplatsen som hittades i en av de åtalade ”barnens” mobiltelefoner. Filmen var raderad men kunde återskapas av polisens tekniker och visar den misshandlade, bundna och förnedrade mannen liggande på golvet i sin egen lägenhet.

På filmen syns också hur de två tonårskillarna lägger ner den mördade mannens tillhörigheter i väskor. En ung röst, som enligt åklagaren tillhör 16-åringen, hörs på filmen skrikandes svordomar och skällsord över offret. Bland annat nämns offrets sexuella läggning.

– Han har misshandlat honom och bragt honom om livet just för att han var homosexuell och utklädd till kvinna, säger åklagaren Lotta Nielsen och fortsätter: – Utöver att det rör sig om ett hatbrott är det en besinningslös misshandel och ett bestialiskt mord.

Ormen har, enligt åklagaren, lagts på den döde mannens kropp, om eller på hans hals efter att han dött. Åklagarens skriver i stämningsansökan att 16-åringen, efter att mannen dött, bundit en tröja runt hans hals och handleder, virat en sladd runt hans handleder och virat en filt över hans huvud och ansikte.2015-12-16_1820 2015-12-16_1818 2015-12-16_1815 2015-12-16_1808
-Pettersson säger att det är ännu ett politiskt mord där medansvariga är de politiker och de som röstat på dem…

***

TIDIGARE 2015-08-15. Två asylsökande med osäker identitet och okänd ålder häktade för mord

Två pojkar, 16 och 19 år gamla, sitter häktade för ett mord på en 54-årig man som hittades i en lägenhet i Bergsjön den 25 juni. Polisen anser sig vara nära att kunna klara upp brottet som sannolikt rör sig om ett rånmord.

Den yngre av de två misstänkta häktades i slutet på juni men omhändertogs senare enligt lagen om vård av unga på grund av sin ålder. Den andra mannen häktades i slutet på förra veckan.
Pojkarnas faktiska åldrar är dock osäkra och baseras bland annat på deras asylansökningar.
– Vi är inte säkra på deras identitet. De har uppgivit flera olika, säger utredaren Peter Kron på polisens grova brottsrotel och statsministern är tyst…

GP


11 responses to “Besinningslöst och bestialiskt när ensamkommande araber mördade bög

 • janne

  Aset ser enarmad ut, kan ingen ta den andra armjäveln också

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Drömmen om den kåte invandrarkillen som finns hos vissa personer har säkert fått sig en törn. Se, men inte röra är bögars göra!

  Gilla

 • Den heliga bluffen

  Bögen trodde väl iofs att han kunde ragga på 2 unga araber och fylla med sprit och förlusta sig på, men fick tji minst sagt. Men med tanke på den minst sagt löjliga domen för ett bestialiskt mord kanske folk börjar mörda domare och ”rätt”systemets lakejer som straff? Jag tror att dessa systemlakejer, domare, advokater och åklagare börjar ligga pyrt till. Kanske finns en lista med hemadresser på dessa frimurar-as på flashback?

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  Viktigt att bögar informeras om fall av det här slaget! Tyst från Mark och Jonas och de andra i bögeliten om detta fall och fall där Turkiets bundsförvant Islamiska Staten mördar homosexuella.

  Gilla

  • Benny

   Jodå, det var helt annan fart på böglobbyn när man kritiserade Ryssland för att införa lagar mot sexuell propaganda till minderåriga för några år sedan. ( Lagen förbjöd även propaganda för andra sexuella avvikelser som pedofili, nekrofili och andra avarter men det var bara det med homosex som lyftes fram i propagandan mot Ryssland från böglobbyns sida ) I det ljuset framstår ju tystnaden i det här fallet som än mer märklig men det är ofarligt att anklaga det kristna Ryssland jämfört med islam som ju har svängdörrar in i Sverige för terrorister som kan ta hand om de som kritiserar. Fegheten är påfallande från böglobbyn och feministerna.

   Gilla

 • Eri

  Nej ni har feeelll ,,,Det finns ett massivtstort folkligt stöd i sverige enl slaskmedia

  Gilla

 • jockfall

  Röfven utfärdar säkert fullt medborgarskap och ersättning.

  Gilla

 • Ståfräs

  Jonas Gardell, Mona, Ernman o Gudrun älskar dessa baaarn och vill gärna leva tillsammans med dem, dom har flytt för SINA LIV.

  Gilla

  • eva

   Skall mördaren få en egen hyllningsvagn på Pridefestivalen? Han har ju rätt kulör och rätt härkomst!

   Gilla

 • ÅMÅL

  Majoriteten av svenskarna har aldrig velat ha sådana i vårt land!

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Kan inte se att förövarna överhuvudtaget identifierats! Märkligt att vi i en nationalstat accepterar dylika förhållanden!

  Stäng gränsen nu, utred och identifiera varenda asylsökande nu!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: