Häpnadsväckande att hatmedia skyller på polisen


HATMEDIA. Stockholmspolisen kände till att killgäng ofredade flickor på en ungdomsfestival i Stockholm två år i rad. Utåt beskrevs festivalen ändå som ganska lugn. ”Häpnadsväckande, för att inte säga enfaldigt”, skriver Aftonbladets rättskrönikör Oisin Cantwell.

”Polisen tystade ner sexuella ofredanden mot flickor av rädsla för att det skulle gynna Sverigedemokraterna”, fortsätter han och hänvisar till polischefen Peter Ågrens uttalande i DN:
– Det här är en öm punkt, vi vågar ibland inte säga som det är för att vi tror att det spelar Sverigedemokraterna i händerna.

”Vilket fullständigt hejdlöst sätt att missuppfatta och missköta sitt jobb. Polisens uppgift är inte att föra polemik för eller emot SD. De ska förhindra brott, ta fast brottslingar, utreda brott, se till att brottsoffer får sina rättigheter tillgodosedda. Det är väl helt självklart” skriver Britta Svensson krönikör i Expressen.

-Pettersson tycker detta är häpnadsväckande, både att polisen döljer verkligheten men minst lika illa är att hatmedia skyller på polisen. Hatmedias roll i detta är minst lika allvarlig, DN, Expressen, Aftonbladet och andra har i detta fall känt till händelserna men avstått från att rapportera på grund av att gärningsmännen är invandrare och att de nu, när verkligheten kryper fram uppträder som skitstövlar och skyller på andra…

Ännu en gång visar det sig att Sverigedemokraterna och fria alternativa medier har rätt så när kommer ursäkten?

90 araber och afghaner omhändertogs av polisen för sextrakasserier i Stockholm, media mörkar

Polisen mörkar medvetet för att inte gynna SD

Titta på nedanstående bilder, upprinnelsen var en gruppvåldtäkt på Finlandsfärjan Amorella i januari 2015. De misstänkta männen är somalier är somalier som är somaliska medborgare.

Det är bara en av många gånger då de båda slasktidningar på ett uselt, häpnadsväckande och hejdlöst sätt missuppfattat sitt uppdrag och att nu skylla på polisen är otroligt, samma polis som de brukar hänga ut varenda gång de försökt säga sanningen om invandrares brottslighet.

2016-01-11_0606_001 2016-01-11_0606

2015-02-01_1318

Aftonbladet

2015-02-01_1613

Finska media kallade helt riktigt ”svenskarna” för män boende i Sverige

2015-02-01_1600


19 responses to “Häpnadsväckande att hatmedia skyller på polisen

 • Jonte

  Viktigast av allt är väl att ta reda på VEM som krävt denna mörkläggning av kriminella flyktingar. Någon måste ju ha krävt denna attityd hos samtliga myndigheter och media. VEM? Hoppas denne personen hängs ut då varken media eller myndigheter vill vara den skyldige i folkets ögen. VEM?

  Är det politikers rådgivare så lär väl denne personen få sparken illa kvickt. r det inte brottsligt att skydd brottslingar?

  Gilla

 • Jonte

  VIKTIGT! Hela flyktingpolitiken är ett misstag som politikerna försöker dölja. Brotten har eskalderat och media är TYST! MEDIA TYSTNAR när det är flyktingar som begår brott. Media skyller ifrån sig på polisen, vem trodde att media skulle stå för sina övergrepp mot svenska flickor och övriga drabbade. Media har i många år känt stolthet över att staten och politikerna arbetar ihop med dem som ett team. HOPPAS MEDIA KÄNNER SIG RIKTIGT STOLTA ÖVER SIG SJÄLVA NÄR UNGDOMARS LIV HAR FÖRSTÖRTS. HOPPAS ALLA JOURNALISTER SOM STÄLLT UPP PÅ DENNA TORTYR MOT OFFREN ÄR NÖJDA IDAG. GRATTIS MEDIA TILL DENNA PSYKISKA MISSHANDEL MOT FOLKET.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  I Sverige har vi en väl befäst skyllkultur! Alla skyller på alla och allting är ingens fel!

  Det är som när en släkting skrapat höger framskärm och sido backspeglarna på bilen ett flertal gånger i garageöppningen! När bilen skulle säljas och släktingen frågade en anhörig om prisbild och anhörig säger ja du vet med skrapmärkena på skärm och backspeglar blir nog priset ca 8 – 10 000 lägre än vad marknaden betalar för en felfri bil! Vadå skrapade, jag har aldrig skrapat i nånting, måste vara någon annan som skrapat sönder bilen, trots att ingen annan kört bilen!

  Precis så här fungerar samhället i stort!

  Gilla

 • Lars.

  Är killjäng nytt ord för ”ensamkommande barn”.

  Gilla

 • Eri

  Det enda för den flegmatiske Anders lindberg och hans feta fula äckliga bihang Lena Melin kan göra nu är att, ställa sig upp och be hela det svenska folket om ursäkt för att dom i tio års tid ljugit folk rätt upp i ansiktet.och sedan packa ihop och aldrig mera visa sina fula trynen igen ,Aftonblodet har gått i spetsen för en av de största bedrägerier i historien ,man har helt enkelt rånat det svenska folket på sin framtid ,,stackars alla barn som nu blir tvungna att växa upp bland dessa ”evigt unga ”ludna skäggbebisarna som man lurat svenska folket att ta emot med sina förvanskade snyft snyft historier och lögner i flera 100 000 tals och fortfarande invällandes i enorma antal per dag till astronomiska kostnader
  Är man fortfarande NAZIST om man vill utvisa kriminella blattejävlar
  dom som i grupp står och gnuggar sina kön på offentliga platser mot våra helt försvarslösa tonårs döttrar ,som vill gå ut och lyssna på musik .för att seds råna dom ,utan att polisen vågar ingripa (pga rädsla för att bli uthängda som NAZISTER av bla Aftonskittablån)
  Uppror NU

  Gilla

  • Jonte

   Verkligen BE FOLKET OM URSÄKT, alla ni journalister som är delaktiga i dessa brott mot folket och främst småflickorna. Just delaktig blir en person som inte står upp och skriker ifrån. DET HAR INTE MEDIA GJORT UTAN DELTAGIT I MISSHANDELN AV SMÅFLICKORNA. SKÄÄÄÄMMMSSSSS!!!!!!!

   Gilla

 • Martin

  Media är roten till det onda. Det är ju de som har mobbat polisen så att de inte vågar rapportera sånt här. Och det var media som har gynnat kommunister i politiken så att de tillsätter kommunistiska polischefer som spelar med.

  Gilla

 • ossie

  Svenska lögn och hatmedia är minst lika skyldiga som polisen för mörkning och pixlande av utländska grova brottslingar. ”Bagdad Bob” Cantwell inte minst den mannen är ju en parodi på riktig journalist.

  Gilla

 • BJ

  Vår media rapportering för osökt tankarna till diktaturstater där staten censurerar innehållet i artiklarna innan publicering. Det har pågått länge och är inget nytt. Även när det finns bevisa att invandrare är inblandade in olika brott försöker media att förvränga sanningen och påskina att det är s.k. svenskar som är förövarna. Lever vi i en diktatur eller en demokrati, i min mening liknar det mer en diktatur. Nu skriker våra politiker om inskränkningar för media i Polen men vad har vi i Sverige

  Gilla

 • Trynbald

  Det stora problemet i Sverige är att kyrkan och myndigheter i första hand sysslar med politik. Deras egentliga uppdrag kommer i andra hand, vilket är en gigantiskt missuppfattning.

  Gilla

 • Hjultomten

  Storlögnaren anklagar polis-lögnaren för lögn…

  Gilla

 • jgarn

  Först och främst så skall det rensas på SVT/SR, sedan skall presstödet dras in för ljugande och mörkande media. Den så kallade journalist utbildningen på Södertörns ”högskola” skall stängas. Polisen skall få klara direktiv om att politiken inte är deras bord. Inga politiskt tillsatta chefer inom poliskåren, alla skall vara polisutbildade och gedigen erfarenhet av yrket. All kvotering till samhällstjänster skall förbjudas.

  Gilla

  • Argus

   Eftersom det är staten, det vill säga vi, som genom Jernhusen, Swedavia eller Trafikverket äger eller förvaltar fastigheter runt de viktiga kommunikationscentrerna vore det lätt att villkora att hyresgästerna där inte får sälja ljugmedia. Bye, bye, Bonnier och Schipsted.

   Gilla

 • Mary Agnes

  Ojsan kan inte läsa, eller så läser han inte Dagens Dumheter… Psykologens vittnesmål säger ju att media VALDE att inte tro på henne alt. VALDE att inte offentliggöra info alt. VALDE att inte efterforsna tipset, detta av media som ständigt skrevslickar sin egen ‘grävande journalistik’. Tre val… Ojsan. Men det är klart att fingerpekandet nu är totalt i VALET av syndabock.

  Gilla

 • Varg i Veum

  OM det nu stämmer att gammelmedia fick besked om att det var lugnt så kan vi ju konstatera att de trots insiderinformation valde att inte gräva djupare av rädsla för SD.

  Det är faktiskt inte helt otroligt att polisen inte vågar säga som det är. Dan Eliasson är faktiskt den som är rikspolischef, och alla insatta vet ju vad det är för en sorts typ.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Pettersson, du får bygga ut din hamn så att alla roddare får kajplats…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: