Två tonårsflickor gruppvåldtagna av fyra syrier

INVANDRARVÅLD. Tre syrier har gripits i södra Tyskland misstänkta för gruppvåldtäkt av två tonårsflickor på nyårsafton, detta sker samtidigt som landet svämmar över av rapporter om sexuella övergrepp mot kvinnor över hela landet.

En 21-årig man och två 14-åriga pojkar har gripits i Weil am Rhein, en liten stad nära den schweiziska och tyska gränsen, för en påstådd våldtäkt av två flickor i åldern 14 och 15 år.

Åklagare hävdar att de två flickorna hölls i flera timmar och gruppvåldtogs efter att ha gått ett nyårsfirande hemma hos den 21-årige mannen i den närliggande byn Friedlingen.

De misstänkta har suttit häktade i flera dagar, nyheten om gripandena kom fram först i torsdags. Åklagare sade att gripande hållits hemliga för att skydda offrens identitet

Polisen söker efter en fjärde misstänkt som tros vara den 21-årige mannens 15-årige bror. Inget av namnen släpps enligt tyska sekretesslagar.

De misstänkta är inte de asylsökande. Den 21-årige man och hans bror är bor sedan länge i Tyskland, medan de två 14-åringarna bor i Schweiz och Nederländerna.

-Pettersson läser att alla fyra är syriska medborgare och hoppas om de är skyldiga får avtjäna sina straff där…

Läs mer på The Telegraph

 

10 thoughts on “Två tonårsflickor gruppvåldtagna av fyra syrier

  1. Intressant hur tonåringar kan röra sig så fritt runt om i Europa, trodde att det behövdes tillåtelse och sällskap av förmyndare för att kunna resa runt så….

  2. Vem hade kunnat tro att detta skulle hända när bilder och filmer av de flyende männen visades i somras?

    Alla utom de som inte ens förstår nu.

  3. Ännu mera mörkläggning av DN Hanne Kjöler skyddar våldtäktsmän
    för att dom har en politiskt obekväm härkomst DVS ensamkommande bebisar från finkultur och rätt tro
    Avpixlat

    Nya uppgifter om “ensamkommandes” sexuella massofredanden mot svenska tjejer under konsert 2015

  4. OT: ”Sexövergrepp på festival tystades ned” -DN

    Nu lade ljug-djävlarna på locket igen alltså?

    Förbannade djävla skitmedia !!!!!!!!!

  5. Är man så korkad att man som tonårsflicka åker hem till en flock araber på fest då förtjänar man det man får.

    • Tonåringars hjärnor är inte mogna. Det tar till års ålder. Det är därför vuxna ska ta sitt ansvar även för dem.
      Vi har tyvärr inte sett ansvariga politiker ta sitt ansvar – de unga omogna tjejerna offras och deras liv kan förstöras relativt snabbt.

      De män som nu går fria och inte har för avsikt att respektera regler i vårt samhälle behöver bevakas. De är som små krypande barn som smakar på allt som kommer i deras väg och är inte lämpliga att blanda med övriga i samhället innan de lärt sig vad som förväntas av dem. Tvivlar dock på att dom bryr sig. Är ganska övertygad om att en majoritet av svenskarna vill att de ska finnas i vårt samhälle.

Kommentera