Sju anhållna efter storbråk utanför ICA


INVANDRING. I går eftermiddag/kväll rapporterades att polis och ambulans skickats till Storebro, på grund av ett bråk vid utanför ICA-butiken vid Torgrundan.

När polisen kom till platsen anträffade de en man med skärsår i benet. Den mannen fördes snabbt till sjukhus med ambulans. Polispatrullen påträffade kort därpå ytterligare två personer med skador som krävde vård. Även de fördes till sjukhus.

Totalt sitter nu sju män anhållna efter bråket. Alla är misstänkta för grov misshandel. Enligt uppgifter från polisen är de mellan 25 och 50 år.

Vad vi ni om upprinnelsen till bråket? – Det har varit ett stort bråk, absolut. Jag vågar inte spekulera i vad personerna kan ha för relation till varandra. Men det kom in som bråk utanför ICA-butiken i vårt system. Vi kan väl säga som så att de har en relation till varandra, säger polisens presstalesman Kim Hild.

-Pettersson antar att det är revirstrider i flocken som inte hör hemma i vår fauna…

Vimmerby Tidning


5 responses to “Sju anhållna efter storbråk utanför ICA

 • Involuntarium.se

  Måste ha varit en fembarnsfamilj ute på veckohandling om PK patrasket får välja att säga det själv!

  Gilla

 • Mimi N

  Tror ni fortfarande att det är Rumänien som låter zigenarna vistas i det fantastiska Sverige? Är det Rumänien som hetsar upp tiggarna att slås med varandra? Stackars naiva Sverige och godtrogna, lättlurade svenskar ….

  Gilla

 • ossie

  Tiggare som slåss om platserna ?

  Gilla

 • Trynbald

  Det vore intressant om någon nationalekonom eller motsvarande kunde räkna ut, vad parasiterna bara genom sin brottslighet kostar samhället.
  Socialdemokraterna rövarpartiet och folkföraktarna tänker jag på varje gång jag tankar nu efter skattehöjningen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: