Vi måste acceptera ”invandrarnas” högre brottslighet


FjärranÖsternRedaktörens kommentar: Så enastående korkat så man kan undra om hon inte är Miljöpartist?


18 responses to “Vi måste acceptera ”invandrarnas” högre brottslighet

 • Kvinnoövergreppen: frontalangrepp mot civilisation och anständighet | Tommy Hanssons Blogg

  […] Skall vi i vår del av världen behöva acceptera detta kriminella beteende? Ja, det måste vi göra, svarar Tysklands förbundskansler Angela Merkel: ”Deutsche müssen die gewalt der Ausländer akzeptieren.” Se kort video med Merkels anmärkningsvärda budskap här på Petterssons blogg:https://petterssonsblogg.se/2016/01/06/vi-maste-acceptera-invandrarnas-hogre-brottslighet/ […]

  Gilla

 • JoB

  Det kan vara värt att veta att textaren har tagit sig viss frihet med vad hon säger: ”aber wir müssen akzeptieren, dass die Zahl der Straftaten bei jugendlichen Immigranten besonders hoch ist” = ”men vi måste acceptera att ANTALET brott bland unga invandrare är särskilt hög”. Därtill kommer att ”akzeptieren” inte bara betyder, som på svenska, ”acceptera, tycka att det är OK” utan lika gärna ”ta till sig, inse, begripa”.

  Gilla

 • micke liiw

  Inte accepterat överhuvudtaget med brottslighet hur fan tänker dom😈 och ställ frågan, varför har vi denna situation!? Många har börjat tala om lösa problemet själva o d skapar en våldsspiral o vi importerar kurders shiamuslimer, sunnimuslimer o va d nu kan va de tar kriget hit o fortsätter att kriga här ….hur lösa deras problem????vi måste landa i verkligheten// o vi ska inte behöva lösa deras oegentligheter som påminner om barnslig o lågbegåvad o religiöst revir inpissande

  Gilla

 • bjornwiklund

  Reblogga detta på bjornwiklund och kommenterade:
  Misstanken finns ju där. . .

  Gilla

 • jockfall

  Så borde det vara. En invandrare som begår ett brott, vilket som helst, skall utvisas tillsammans med hela sin familj. Då kanske de slutar vara brottslingar.

  Gilla

 • Suzie

  Frau Merkel och alla andra folk och landsförrädare i Sverige borde tvingas att själva få smaka på det helvete de tvingar på det Tyska och Svenska folket och särskilt då den kvinnliga befolkningen som ständigt utsätts för våldtäkter,rån och sexuella ofredanden av allehanda slag.
  Självklart ligger Bilderbergarna och deras medlöpare bakom denna menainvasion som pågår i Europa.Läs Daniel Estulins bok ;Den sanna historien om Bilderberggruppen,där får man en del svar på vissa frågor om vad som planerats och pågår i Europa.Läs även Peter Krabbes blogg,När spåren i sanden slätas ut del 1 – 4 skrämmande men viktig information om vad för avtal Sverige mfl länder i Europa ingått med arabvärlden redan för över 40 år sen,allt bakom ryggen på folket.
  Ju mer fakta som kommer upp på bordet om vad som pågår så inser man hur ensamma,förrådda och totalt utelämnade vi är åt oss själva,då våra politiker sedan decennier inklusive mainstreammedia undanhållit oss viktiga fakta,ljugit,mörkat förskönat allt som har med massinvandring från mena att göra och det ger en förklaring till varför dem gjort på detta viset.
  Hade vi folket blivit tillfrågade hade vi givetvis sagt nej för länge sen och förmodligen gjort uppror och motstånd.Svenska folket måste inse och förstå att det bara är vi själva som kan stoppa detta helvete som pågår,folket måste sätta stopp och ställa folk och landsförrädarna till svars för allt ondskefullt och kriminellt de utsatt svenska folket för.
  Ingen skall inbilla mig att (O)ansvariga politiker och deras allierade msm
  kommer stoppa helvetet som pågår och enbart kommer eskalera.De har ingått avtal med djävulen själv och sålt ut Sveriges land och folk.

  https://peterkrabbe.wordpress.com/

  Gilla

 • Tom Basinger

  Merkel have a daring economic agenda. She will create a bigger devision between economical classes in Germany. Laws was changed some years ago allowing minimum wages to drop down to extrem low levels. The refugees shall be this new underclass, helping propelling Germanys economy. The only God this people have is money.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Kärringen är fullständigt dum i huvudet! Accepterar vi att våra egna medborgare beter sig kriminellt? NEJ!!!!

  Om det nu ska accepteras att invandrare är mer kriminella då ska vi självklart bejaka och acceptera att det egna folket också blir mer kriminella!

  Lagstiftningar som brottsbalken och övrig lagstiftning skrivs om och blir mer tolerant!

  Frau Merkel vill tydligen mildra vad som ska rubriceras som sexualbrott!

  Tafsande acceptabelt?

  Våldtäkt utan skador acceptabelt?

  Kvinnovåld acceptabelt?

  Lättare misshandel acceptabelt?

  Lura samhället på bidragshjälp acceptabelt?

  Stjäla lite acceptabelt?

  Kärringen måste ju själv förstå att avgå omgående, på precis samma sätt som Löfven och resten av PK patrasket!

  Gilla

 • TheMinimizer

  Kan någon nämna någon sovjetisk, kinesisk, kubansk, arabisk eller venezuleansk kvinnlig politiker av rang?

  Gilla

 • TheMinimizer

  Varför är så många kvinnor idioter?

  Saknar Thatcher och Meir. Dom hade stake.

  Gilla

 • Kommendanten

  Hycklerskan bör avgå med omedelbar verkan. Att sära på benen för muhammedanerna förefaller gå före allt annat.

  Idioti och naivitet. Jävla pk-ister!!!

  Gilla

 • jockfall

  Råna äldre damer skall vara utvisning direkt. Kanske Merkel skall permittera alla sina livvakter?

  Gilla

 • grune

  Det verkar närmare vara så att hon är muhammedan.

  Gilla

 • Urinvånare

  I Sverige så är det förbjudet att vara kriminell säger Annie Lööf.

  Gilla

 • rannug

  Det måste vara mentalt sjuka personer som röstar på kärringen.

  Gilla

  • SD2014

   Tja, som här då, 87% väldigt förvirrade sjuka människor som röstar/de på 7an, fast några verkar nu att ha blivit friskare, nu är det bara ca 67% förvirrade som inte vaknat ännu 😀

   Gilla

  • Argus

   Snarare falsk marknadsföring. Man trodde man skulle få en Adenauer eller en Kohl och fick en Honecker. Samma sak hände i Sverige, man röstade på vad man trodde var en Bohman och fick en Quisling.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: