Projektdags…igen, del fyra

Man kan inte alltid gå och vara positiv, tillåt mig att vara skeptisk och till och med negativ. Vi som, host host varit med förr skakar våra huvuden, ännu ett projekt i staden. Vart ska det leda, kommer våra malmöitiska ungdomar att sluta med att radikalisera sig och slipper vi se de extrema skrika på våra gator och torg, inte ens Mona Sahlin vet.
Jag skrev till projektägaren till projketet ”Våra liv” med lite frågor då jag vill ha ordning på torpet och trevliga vänliga människor runt om mig. Jag vill inte bo bland huvudavskärare och jag vill inte ens en gång sitta och fika med dom så som Mona (S) vill. Islamiska Statens krigare måste bli färre, och inte fler. 
Detta är offentliga handlingar då projketledaren arbetar vid Sociala Resursförvaltningen i Malmö. Och eftersom hatmedia är så ofta dom bara kan här inne på Petterssons vänskapsblogg så finns chansen att Ni får ett uppslag genom min artikelserie och kan hjälpa till lite, för allas vårt bästa 🙂
————————————-
Läs del tre HÄR 

Hej Eva-Marie!

Ursäkta att jag dröjt med svaret. Jag inväntar det slutliga versionen av budget, och återkommer till dig därefter. Min förhoppning är att jag har den till slutet av veckan.

Mvh Aida

————-

Hej Aida!

Tack ska du ha för beskedet.
Den slutliga versionen av budgeten är det den som ni olika aktörer inom projektet kommer överrens om hur ni fördelar pengarna sinsemellan?
Sedan undrar jag ifall du vet om imamen i detta projekt är i tjänst eller inte då jag har skrivit en fråga till honom för två veckor sedan men han har ännu inte svarat.
Vänliga hälsningar Eva-Marie
————–
Hej igen!
Det slutliga versionen är den som kommer från Allmänna Arvsfonden. I den finns fördelningen samt vad som beviljats.
Jag kan tyvärr inte svara på din andra fråga.
Med vänlig hälsning,

Aida Music Omahic

Skickat från min iPhone

—————

Hej Aida!

Tack för ditt mejl.
Du som är ledaren i detta projekt vet antagligen med all säkerhet hur har man gått tillväga för att få de allra bästa att leda ett sådant viktigt projekt som detta? Föreningarna och ledargestalterna i dessa, vet man att dessa är lämpade?
Mina funderingar har jag om detta då det visat sig både vad det gäller ”Lugna Gatan” som rekryterade till kriminalitet och så tänker jag även på Arbetsförmedlingens etableringslotsar som visade sig rekrytera och radikalisera för Islamiska Staten. Hur kan vi malmöbor bli garanterade att sådant inte sker med detta projekt?
Jo jag är orolig
Vänliga hälsningar
Eva-Marie Olsson
Malmö Eriksfält
———————————-
Nix,sedan kom där inte fler ”svar”, så jag kände mig nödgad att kontakta Allmänna Arvsfonden……..fortsättning följer.projektgrupp

8 thoughts on “Projektdags…igen, del fyra

  1. […] Jag skriver till er av anledning av att Allmänna arvsfonden enligt uppgift beviljat 4,2 miljoner kronor till Malmö stads projekt  ”Våra liv” ska förebygga radikalisering. Som vi vet har en del projekt visat sig inte alls gå den väg det var tänkt, jag tänker då på ”Lugna Gatan” som rekryterade till kriminalitet, Arbetsförmedlingens etableringslotsar som rekryterade till Islamiska Staten…osv osv Med detta vill jag ha sagt att jag hoppas att er kontroll av detta malmöprojekt med dess olika föreningar fungerar och även att det är under uppsikt och inte lämnas därhän. Med ert godkännande kommer dessa föreningar att få stora ekonomiska bidrag utbetalda av Allmänna Arvsfonden, hur ser er kontroll ut? Jag har försökt att få en fråga besvarad av imamen i projektet, men utan att lyckas. Vänliga hälsningar Eva-Marie Olsson Malmö ————— Del fyra HÄR […]

  2. Fråga till Mona Sahlin: Varför blir de terrorister? Du påstår att det är för arbetslöshet, bostadsbrist, utanförskap, skolutbildning m.m. . Men varför är inte zigenare terrorister? Inte heller DET kan Du förklara, eller?

  3. Utan frågor …ingen fungerande demokrati. Inga svar…detsamma.

    Bra jobbat Eva-Marie.

  4. Snälla Mona kan Du inte vara nöjd med att vi skattebetalare står för din nuvarande pension trots att du har pension långt före arbetande Svenskar hitta inte på något mer jävulskap som vi skattebetalare måste ersätta dig ytterligare…………

    • Menaiter gjorde samma i Kalmar. Samordnat?

      Om man vet att kanske så många som en och en halv miljon tagit sig till Europa och att minst 72% av dessa är män så blir nog dessa överfall allt vanligare. Lägg därtill att de anser sig ha rätten att ta för sig av smörgårsbordet av unga kvinnor.

      Det finns ett flertal imamer som har predikat att Europas kvinnor ropar efter muslimska män för deras egna män blivit impotenta och de kräver ”riktiga” män. Även flyktingsmugglarna har ju förutom villa, bil och pengar lovat dem en ung blond flicka. Nu är ju inte deras IQ den högsta men någon borde upplysa dem vid ankomst att de blivit lurade.

      Nu skärper allt fler länder sina gränskontroller och kommer att ställa större krav på försörjning och språkkunskaper för att få ta hit sin familj eller importera en fru så de får ställa in sig på att leva i celibat.

  5. Alltså en sak som retar mig till vansinne är att Allmänna
    arvsfondens medel används till alla suspekta projekt.
    Dom som är utan arvingar har ju skänkt sina tillgångar
    till A.A i tron att pengarna ska gå till nyttiga ändamål och
    fan inte till en massa Arabiska föreningar av tvivelaktig
    karaktär, som verkar att vara dom största bidragstagarna
    från A.A Vi har hjärtfonden som för dyr reklam får tigga
    pengar till sin viktiga verksamhet, det finns Cancerfonden,
    Barncancerfonden , dom Neurologiskt handikappades förbund
    med flera som får tigga pengar, samtidigt som det öses ut
    pengar från A.A till tvivelaktig verksamhet.

    Jag vill uppmana alla som känner någon som saknar arvingar
    att tänka på dem som oförskyllt fått en svår sjukdom eller ett
    handikapp när dom skriver sina testamenten. Lita inte på
    Statens hantlangare A.A dom jobbar inte för Svenskens bästa!

  6. Stor eloge till dig Eva-Marie, för ditt outtröttliga engagemang att ställa skithögarna till svars…

Kommentera