Asylsökande eritrean halalslaktade sjuårig flicka


INVANDRARVÅLD. En 36-årig asylsökare från Eritrea har dömts till vård för att ha knivmördat en sjuårig flicka, rapporterar Avpixlat.

Mordet som påminner om Ikea-morden som också begicks av en 36-årig eritrean, Abraham Ukbagabir, på Ikea i Västerås den 10 augusti i år.

Den asylsökande eritreanen befann sig i bostaden hos en familj som han tidigare varit inneboende hos. Plötsligt tog han med sig den sjuåriga flickan in på badrummet, låste dörren och skar halsen av barnet.

Flickans moster hörde ett rosslande läte från badrummet och fick hjälp av en granne att bryta upp dörren. Där inne fann de flickans livlösa kropp och 36-åringen, som även åsamkat sig själv en lindrig skada i halsen.

Daniel Gebru, som tio månader tidigare anlänt som asylsökande välfärdsmigrant till Sverige från Eritrea döms till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning och skall utvisas utan tidsbegränsning efter avtjänad vård. Det är dock oklart om utvisningen kommer att kunna verkställas, därför att Migrationsverket bedömer att de mänskliga rättigheterna åsidosätts på ett sätt i Eritrea som gör att ingen kan utvisas dit. Gebru blir därför troligen kvar i Sverige efter avtjänad vård. Det finns heller ingen minimitid för hur länge Gebru måste vårdas. Om han bedöms ha frisknat till kan han frisläppas efter en mycket kort tid.

Nu när regeringen åtminstående försöker minska asylströmmen så kan Pettersson inte låta bli att visa denna…

Varken Åsa Romson eller någon annan i ansvarig ställning verkar reflektera över vad den ansvarslösa, Europas extremaste migrationspolitik, gör med tilliten och tryggheten för invånarna i landet Sverige.

 

***

TIDIGARE 2015-07-26. Liten eritreansk flicka mördad i Upplands-Bro

TIDIGARE. 2015-07-25 20:02, Mord/dråp, försök, Upplands-BroPolisen
Bro: En person anträffad död och en person allvarligt skadad.

En person anträffad död och en person allvarligt skadad. Polisen har inlett förundersökning på mord och mordförsök. Polisens mediakontakt 010-5640555 Uppdatering klockan 23.33: Den person som fördes skadad till sjukhus är sedan 22.55 gripen såsom skäligen misstänkt för mord. Enligt senaste information är tillståndet för den personen inte livshotande. Anhöriga till offret är ej underrättade. Ett stort antal förhör har hållits dels på platsen men även på Norrorts polisstation, teknikerna arbetar i skrivande stund fortfarande på brottsplatsen. Uppdatering klockan 00.04 Offrets anhöriga är nu underrättade.

Polisen

Enligt Flashback är det en sexårig eritreansk flicka som mördades av en familjemedlem.


23 responses to “Asylsökande eritrean halalslaktade sjuårig flicka

 • Nu får det va slut

  Bjud åbäket på bio i stället

  Säker utgång

  Gilla

 • Malmöbo

  Ännu en kristen som mördar oskyldiga i Sverige.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Återigen ser vi vådan av att inte bedöma den asylsökandes psykiska status innan de släpps ut bland allmänheten på gator och torg!

  Dessutom med ett generellt antagande att Eritrea går inte att bo i! Gör att om varenda eritrean står vid Sverigesgräns så ska de få asyl i princip utan prövning, därför ingen kan ju avvisas till Eritrea landet där ingen kan vistas eller bo!

  Trots att ingen kan bo där bor där miljontals människor, kan dessa miljoner bo där är det bara för våldsverkaren att utvisas dit och packa sig och rätta sig efter landets lagstiftning, precis som hen får göra i landet Sverige!

  Sverige kommer ganska snart vara tvungna att införa dödsstraff för vissa typer av brott!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  En rättstat ser till att få ut sådana här individer och de släpper INTE in dem från början, – då hade detta fruktansvärda brott aldrig inträffat. Var sak på sin plats.
  Nu får väl MP och Socialdemokraterna sluta importera sådan här drägel, 87:an måste försatans helvete vakna upp och inse allvaret i situationen och rösta bort de här mupparna!

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  sju klövern grovt kriminella Landsförrädare som borde utvisas till säkert läger i Afrika på samma sätt som Israel gör med folk som inte vet var de kommer från. Säkert läger som Israel har med 400.000 volts stängsel omkring så vi aldrig mer skall få sju klöver idioter i Sverige mer. Där skall de få svälta en långsam plågsam död på samma sätt som 15.000 Svenskar får göra varje år.

  Gilla

 • Kommendanten

  Den grott-muhammedanska kulturen nära dig.
  Va på er vakt för att vi har sådana äckliga idioter överallt.

  Koranen tillika brottskatalogen förespråkar bla halshuggningar.

  Gilla

 • Pica pica

  Jag förstår inte meningen med att behålla mördare och våldtäktsmän i Sverige för att deras hemländer inte står upp för mänskliga rättigheter så de kan fara illa – helt sjukt.

  Jag tycker vi ska ringa upp Putin och hyra ett fängelse i Ryssland för dessa förövare.

  Gilla

 • Allah snackbar

  Kan vi inte utvisa mördare så får vi väl införa dödsstraff igen. Hur svårt ska det va?

  Gilla

 • Stenbock

  Ett typexempel för IQ hos ”nya europeiska befolkningen från Orienten”,fick man igår natt när araber sprängde en kondomautomat i Westfalen.Dessa snillen skulle plundra kassan/packeten och fyllde därför automaten med gas…och tände på ! Naturligtvis smällde det,och en metalldel träffade en av de uppfinningsrika.Arabsnillet dog några timmar senare.
  Från danska Extrabladet följande länk:
  http://ekstrabladet.dk/112/mand-doed-da-han-ville-stjaele-kondomer/5887783

  Gilla

 • Spex22

  Innan SD kom in i riksdagen, var sådana här företeelser sällsynta.

  Gilla

 • Eritrean

  Jag är eritrean, o skäms över den hären man. Jag hoppa att SD kastar ut kräket, som förstöra för både vi och ni (svenska). Ursäkta min dålig svenska, jag har bara bodd här i en halv år.

  Gilla

 • Allah handtrallah!

  Du är inte lite så intelligensbefriad du…

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Det är nu dags för landet som sådant med dess medborgare av alla olika grundursprung att säga stopp. Stöd dela ställ upp. http://www.folketsdemonstration.se/

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  För landet som sådant med alla människor/medborgare av kanske olika grundursprung bör nu säga stopp. Ställ upp.http://www.folketsdemonstration.se/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: