Virtanen ser inte skogen för alla träd

HATMEDIA. Marknadsliberalismen har ersatt solidariteten i det svenska dna:t, skriver Aftonbladets Fredrik Virtanen i en ledarkrönika.

”Nu äter Sverige lax, ser fonderna växa och vill inte pröjsa mer för att rädda Alan Kurdis, 3, liv.”
Han menar att det svenska folket under hösten låtit sig skrämmas att en systemkollaps orsakad av asylmottagandet är närstående. Det har i sin tur fått regeringen att ”vika ner sig i vinden”.
”Det var som att betalningsviljan, den humanistiska och ekonomiska, plötsligt tog slut. Någon gång i oktober var det. Och då går det inte att både behålla alla samhällsfunktioner och rädda Alans liv. Det är lika självklart som sorgligt”, avslutar Virtanen.

-Pettersson är besviken på den intellektuella kapacitet hos Aftonbladets ledarskribent. Virtanen påstår att vi inte vill pröjsa med för att rädda Alan Kurdis iv.

Fattar inte Fredrik att i varje fall jag vill hjälpa betydligt mer är etablissemanget på Söder där skribenten bor tillsammans med andra röd-gröna extremister.

Varje dag svälter 16 000 barn under fem år ihjäl i världen, det är sex miljoner om året. Sverige skulle lätt kunna hjälpa dem, samt försörja alla världen 60 miljoner människor som är på flykt genom FN för de pengar vi lägger på asylinvandringen av några 100 000 till Sverige.

Vad väljer du Virtanen? 200 000 ljugande unga män boende och klagande på Bert Karlsson asylimperium eller 60 miljoner varav 30 miljoner barn i FN:s regi? Så snacka inte med Pettersson om solidaritet…ställ undan rödvinsflaskan och börja tänk i ställt.

FN:s pengar snart slut, flyktingarna riskerar bli utan mat

9 thoughts on “Virtanen ser inte skogen för alla träd

 1. Nyktra till efter julspriten Virtanen och se dig omkring! Gillar du det du ser? Det gör inte jag och många med mig!

  UNHCR slut på matpengar!
  Svenska pensionärer svälter!
  Svensk skola i botten!
  Svenska åldringar i behov av serviceboende nekas!
  Svensk åldringsvård är snart ett minne blott!
  Svenska handikappade som behöver assistans nekas!

  Men en fullständigt horibel asylinvandring har vi råd med!

  Barn och unga dör varje timma jorden runt men i din trångsynta värld finns bara de du just för tillfället har för ögonen!

  Virtanen vidga dina vyer och hjärtligt välkommen ut i samhället där vi övriga klarsynta svenskar befinner oss! Och du häll bort det dåliga rödvinet, du blir bara “frän i huvudet” av all bottensats!

  När det gäller Alans familj och i första hand familjefader, drabbades familjefadern trots bra boende och försörjningsmöjlighet av den absolut vidrigaste mänskliga egenskapen GIRIGHET!!!!

  Familjefaderns girighet kostade lille Alan livet!

  Vore du nykter Virtanen borde du upptäckt och förstått att det vansinniga beslutet om resa till Europa lede till familjemedlemmarnas död!

  Tydligen för mycket begärt av dig Virtanen att klara av att koppla begreppen handling och konsekvens!!!!!

 2. Virtanen lider av svår verklighetsfrånvändning av sitt segregerade liv i medelklassmiljö. Dom som får dra lasset med barn i en skola där 95% utgörs av utomvästliga skittuffa babbar, det är dom som är de verkliga förlorarna.
  Som dom flesta som bor i reservat har man ingen aning om hur dom pursvenskar har det som lever i kaosutsatta lägen där ingen lag existerar. Dom som saknar resurser att flytta är dom verkliga offren. Att som Virtanen göra det till enbart en ekonomisk fråga är så lågt att kräket borde föras ut bakvägen med en stor 46:a i baken och entledigas per omgående.

 3. Till att börja med så vill i alla fall jag först se till att alla dom 30.000 svenska pensionärer som varje år dör av svält får leva och ges ett värdigt liv. Därefter skall alla SVENSKA pensionärer ha minst 15000:- rent i handen varje månad. Vi skall också se till att SVENSKA ungdomar kommer ut på arbetsmarknaden och naturligtvis ges förtur till bostäder! Och när man ändå är i gång med önskningar så önskar jag alla negrer, muslimer och vänsterback en snabb resa till en betydligt varmare plats än Sverige..
  Tex

 4. Denna stora Lufs är inte i stånd att tänka,
  han är som dom andra fåntrattarna på
  aftonlögnen, det är andra som ska tvingas
  att ta hand om hans spelade godhet.
  När dessa stortöntar föregår med gott exempel
  och tar ansvar och själva tar hand om ett par
  tre ljugande så kallade barn själva, då ska jag
  fundera över deras godhet!

 5. Mera rödvin till “Virr-pannan”?

  När ska han acceptera sin totala obegåvning för multivetenskapligt tänkande? Han kramar hårt kring den enda källa till inspiration han lyckas tömma i sig?

  Det är fascinerande vilket behov en del personer har av att öppet exponera sin brist på begåvning? Han är sin egen värsta fiende? Hatar han sig själv?

Kommentera