Slakta och flå judarna

Några Algeriska representanter (militärer) för den ”fredliga och humana” marscherar till anti semitisk sång.

FjärranÖsternRedaktören konstaterar som vanligt: Den så kallade ”fredliga och humana” har passerat bäst före datum för väldigt länge sedan, i vår tideräkning.  I den islamska världen är det nu år 1437.

 

4 thoughts on “Slakta och flå judarna

  1. Läser en bok av en professor i medicin som skriver att i framtiden kommer det att krävas mycket mer kunskap och utbildning för att bli forskare, hjärnan kommer troligen att vara kopplad till en dator för ökad minneskapacitet för att klara av detta och åldrandets gåta kommer att vara löst så människan kan komma att bli 300-500 år gammal och vi har begränsat barnalstrandet till ett barn per familj. Den tekniska utvecklingen är sådan att vi då har koloniaserat Mars….kanske är vi där redan om 100 år om människa inte förstört jorden med ett kärnvapenkrig.
    ISLAM finns det lika litet plats för i den framtiden som det finns plats och behov av de invällare som anstormar Sveriges gränser!
    Vi kommer att tvingas stampa ut dem om vi vill överleva och behålla den mänskliga värdighet vi uppnått.

    • Ett litet tillägg, litet men viktigt…! Befinner mig utomlands och igår såg jag ett antal otroligt fina fontäner vid ett köpcentrum…..Vackert utformade, har säkert kostat ett antal miljoner….! SERGELS TORG I STOCKHOLM SER FÖR JÄVLIGT UT! VÅRA ÄLDRE SVÄLTER….! 1500miljoner (ETTUSENFEMHUNDRAMILJONER…) SOM SOSSESVINEN SKÄNKTE TILL ABBAS SKULLE RÄCKA TILL MÅNGA FONTÄNER + ANSTÄNDIG MAT TILL VÅRA ÄLDRE!!! MUSLIMERNA KAN FARA ÅT HELVETET!!!!!!

Kommentera