Rädslan är sällan en bra rådgivare


INRIKES. ”Sverigedemokraterna växte för att inget annat parti vågade förespråka en mer restriktiv migrationspolitik. Inget annat parti vågade förespråka en mer restriktiv migrationspolitik eftersom Sverigedemokraterna växte”, skriver Alice Teodorescu i en ledarkrönika i GP.

Hon resonerar kring hur det politiska klimatet sett ut och förändrats sedan 2007 då hon började skriva om integrations- och migrationsfrågor ”Att sakligt och nyanserat diskutera och lägga fram konkreta åtgärder för att möta de nedåtgående resultaten i förortsskolor, arbetslösheten bland utrikesfödda, liksom trångboddheten och segregationen, ansågs vara utslag av främlingsfientlighet och rasism”, skriver Teodorescu och tillägger att rädslan för att bli brännmärkt med en åsikt inte är en tillförlitlig rådgivare.

Hon menar att om politiker tidigare hade lyssnat på sina väljare så hade situationen i dag sannolikt sett helt annorlunda ut.

-Pettersson håller med men ansvaret ligger på dem som röstat fram politiken som gjort att vårt lands dagar som en trygg välfärdsnation är räknade…än dag går det inte att diskuterande den allt värre brottsligheten bland vissa invandrare och på de politiker som heller kör landen i botten än förhandlar med SD samt de på de journalister som stadigt vinklar och ljuger i stället för att beskriva verkligheten…

Alice Teodorescu tidigare på Petterssons


5 responses to “Rädslan är sällan en bra rådgivare

 • Hjultomten

  Det var då ett DJÄVLA TJAT om flyktingar och ”rajshism” hela DJÄVLA DAGARNA. Har de hakat upp sig?

  Släng ut en miljon av dem ur landet och låt sjuklövern och alla DJÄVLA LÖGNARE följa med !!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 • Involuntarium

  Blir så här när gängmentaliteten får råda! Ingen av partierna i sjuklövern tog och tar inte vara på den fantastiska möjligheten att vara först med att förändra svensk politik i grunden!

  Gilla

 • jan

  ”Den som inte intresserar sig för politik, riskerar att bli styrd av dårar.”
  Aristofanes

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Helt enkelt är det så att sju klövern är rasister mot hela den Svenska befolkningen. Detta upptäcks nu mer o mer av boende i Sverige som upptäcker att de är inget värda i sju klöverns ögon. Jag menar att det handlar också om rättvisa som sju klövern låtsas glömma. Turkiet har inbördeskrig idag inom kort även i Sverige, då finns det ingen som kan skydda oss Svenskar.

  Gilla

 • Joy

  Vilket hackande på SD! Det finns partier just för den tid vi lever i, den kultur vi lever i och de problem som ska lösas. Sossar var ett himla gnälligt missnöjesparti och växte fram. Det är obegripligt att man gnatar på den svenska historien, varför ska svenskar vara ett annat slags folk än alla folk i historien och i världen. Förr fanns adel, präster, borgare och bönder. Ute i Europa fanns feodalsystemet, osv osv. Vad är det för fel på att folk bildar sig en politisk uppfattning och argumenterar?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: