Polisen har inget zigenarregister


Zigenare förs in i omfattande polisregister skrev vi på bloggen i går efter att SR Ekot rapporterat detta. Statsradion skrev att polisen i nära ett års tid kartlagt romska tiggare i Sverige och lagrat uppgifterna i ett omfattande register samt att polisen fått instruktioner om att fotografera tiggarens id-handlingar och ställa en rad detaljerade frågor om bakgrund, adress, inkomst och mera.

Det var bara några problem med det, dels var det ingen nyhet och det viktigaste var att polisen inte förde något register men det spelar ingen roll för vänsterextremisterna på Sverige Radio.

Nyheten kom från Sveriges Radios anställde My Vingren som tidigare varit och kanske fortfarande är ansluten till den vänsterextrema våldsgrupperingen Researchgruppen, f d AFA Dokumentation. När hennes ”scoop” kom, gick hela journalistkåren igång.

Nåväl, nu har polisen svarat och säger: Polisen har inget register över utsatta EU-medborgare. Polisen har på regeringens uppdrag redovisat en nationell lägesbild beträffande brottslighet kopplad till tiggeri och utsatta EU-medborgare.

Läs HÄR men sådana detaljer som fakta bryr sig inte vänsterextremisterna på propagandaorganet statsradion sig om…


36 responses to “Polisen har inget zigenarregister

 • Involuntarium

  Hanstedt en enkel rak fråga, vad är du ute efter egentligen? Räknar inte med att du klarar av att svara på den frågan och det är inget konstigt med det!

  De flesta Sverige vänner anser att ras, hudfärg och ursprung är fullständigt irrelevant för arbete och bosättning i Sverige!

  Däremot värnar varje sann Sverige vän de svenska landsgränserna, den svenska kulturen, den svenska arbets modellen, den svenska befolkningen, (de som bebott landet Sverige i minst tusen år) välfärden och Sverige som suverän nationalstat!

  Dessutom värnar och värdesätter vi Sverige vänner vår svenska traditioner, seder och bruk!

  Hanstedt, mina och många av Sverige vännernas förfäder byggde landet Sverige och den svenska välfärden med blod, svett och tårar! Det måste vi som nu besitter landet förstå och respektera! De flesta svenskars förfäder arbetade från bittida morgon till sen kväll för att bygga landet Sverige! Stort antal svenskar arbetar 16 timmar eller mer per dygn för att ekonomiskt trygga sig, sin familj och sitt fosterland!

  Vi nu levande svenskar har ett ansvar att överlämna den suveräna nationalstaten Sverige i bättre skick än när vi tog över lånet av landet från våra förfäder!

  Vi har ingen rätt att beröva kommande svenska generationer möjligheten att leva sitt liv i fred, säkerhet och välstånd med genuin svensk kultur, traditioner, seder och bruk!

  Hanstedt vädjar till dig var lite ödmjuk inför det stora ansvar du och alla vi övriga svenskar har för att överlämna ett välmående och rikt Sverige till kommande generationer! Vi får inte låta individer med medeltida kultur, levnadssätt och religion invadera vårt fosterland!De får faktiskt ta seden dit de kommer! På precis samma sätt som vi svenskar får ta seden när vi besöker främmande länder med annan kultur och religion!

  Hanstedt ta dig en titt i media inte bara svensk gammelmedia utan i de fria media och utländsk media! Titta också på polisanmälningar och begär ut domar! Försök sedan säga att det är fredliga och humana individer som invaderar landet! Varje dag finns rubriker och artiklar som skriker ut budskap som ”misshandel, våldtäkter, gruppvåldtäkter, mord, skjutningar, knivskärningar med mera”! Ärligt Hanstedt är det ett sådant Sverige vi eftersträvar att överlämna till kommande generationer! Är det ett Sverige där de etniska svenskarna är i minoritet vi ska överlämna till kommande generationer?

  Hanstedt de kommentarer du syftar på, beror till fullo på de klarsyntas rädsla för vad PK etablissemanget gör med vårt fosterland! Förstår du inte att det är ett mayday, mayday och mayday, ska det var så svårt att förstå!

  Hanstedt om det är så att du har svårt med respekten och ansvaret inför landet Sverige och kommande generationer behöver du absolut inte delta! Det står dig fritt att resa vart du vill i världen bar du har kompletta resehandlingar bestående av pass och visum där så krävs!

  Hanstedt det är oftast inte invällarna som är det värsta! Utan just nu är det den nu sittande PK regeringen tillsammans med alliansen som är det största hotet mot Sverige och svensk välfärd! Rent landsförräderi med vidöppna gränser utan någon som helst kontroll på vem eller vilka som invaderar landet!

  Hanstedt, Hanstedt innan du uttalar dig bör du åtminstone ha besökt någon eller några av Sveriges nuvarande 55 No Go Zoner gärna då tillsammans med din fru, dotter eller någon kvinnlig bekant! Bosätt dig där och känn på hur det känns!

  Hansted, avslutar med att säga Sverige vänner har i de flesta fall inget emot invandring under reglerade, ordnade former! Har förståelse för att du kanske inte besitter kunskap om hur ett säkerhetsarbete ska genomföras för att skapa fred och säkerhet i Sverige!

  Gilla

  • Hanstedt

   Bäste Involuntarium:

   Jag har full förståelse för att ni värnar om ert folk och er kultur, liksom jag som tyskättad hade gjort om jag hade varit bosatt i mina fäders hemland.

   Vi s k ”PK-iter” har aldrig hävdat att fosterlandskärlek är något problem, utan tar enkom strid mot destruktiv nationalism. Med ”destruktiv nationalism” menar jag nationalism som går ut på att utestänga vissa grupper från samhällsgemenskapen.

   Sund patriotism ska gå ut på att skapa ett sammanhållet samhälle, där alla individer strävar efter ett och samma mål, och är måna om att var och en ska ha sin rättmätiga plats i gemenskapen. I ett sunt patriotiskt samhälle ska man både ställa krav på och underlätta för individer som önskar att bli en del av samhället.

   Det finns säkert många sverigedemokrater och Sverigevänliga som vill ha just den typen av samhälle, men det finns minst lika många som vill se ett Sverige som utesluter främlingar ur gemenskapen, och stänger dörren för dem. Då många är rädda för att säga vad de egentligen tycker, och slingrar sig när man försöker diskutera med dem, är det svårt att veta vem som stödjer vad, och det är just därför jag skrev min första kommentar till denna artikel.

   Gilla

   • ÅMÅL

    Hanstedt – det är inte en normal invandring!
    Det är MIGRATIONSKRIG mot framför allt Sverige och Tyskland!
    Vi svenskar har körts över av kolonisatörerna. Massinvandraringen har tvingats på oss, kvantiteten och kvaliteten är ABSURD.

    Gilla

   • Involuntarium

    Snälla Hanstedt de flesta Sverigevänner är inte som du kallar det ”destruktiva nationalister” men precis som i alla samhälleliga sammanslutningar finns alltid sympatisörer som kanske inte riktigt passar in och fullt ut delar de ideologiska värdegrunderna! Individer vilka inte delar, de för de olika partierna fastlagda ideologiska värdegrunderna, finns såväl hos den politiska högern och ända bort till tokvänstern! Dessa individer kan aldrig och kommer heller aldrig att på något sätt få möjlighet att vara med och styra och leda Sverige, om de inte mot all förmodan bildar nya partier och genom allmänna demokratiska val får makt! Det är det som kallas demokrati!

    Hanstedt vi får aldrig glömma Adolf Hitler och hans gärning! Vi måste förstå att den som klarar av att fostra sin omgivning och har de karismatiska egenskaperna samt finner trenden i tiden och förstår sin samtid vinner oftast större delen av folkets förtroende och beundran!!!

    Hitler startade redan på tjugotalet med litet antal anhängare sju stycken och dessutom ett längre fängelse straff i ryggen som aldrig avtjänades tillfullo om jag nu minns alldeles rätt!
    Mannen slutade som en mycket uppskattad och omtyckt furher för först och främst Tysklands befolkning men genom sin krigsföring blev han även en uppskattad och omtyckt fuhrer för ett stort antal Européer och i Sverige hade Hitler många och trogna sympatisörer, ända form tills krigslyckan vände!

    Med ovanstående i åtanke förstår man att de mest häpnadsväckande saker kan inträffa! När häpnadsväckande saker sker, handlar till stor del om masspsykos genom en mycket, mycket karismatisk ledare! Just precis det som skedde i Tyskland, Europa och Sverige på tjugo, trettio och delar av fyrtiotalet!

    Det är inte Sveriges befolkning som utestänger vissa grupper ur samhällsgemenskapen! Det gör de så bra själva, genom att bosätta sig tillsammans i bostadsområden!

    Bostadsområden med individer som genom sitt avståndstagande från det övriga svenska samhället blir segregerade parallellsamhällen! Paralellsamhällen där de starkaste individerna inför sin kultur, religion och i princip sitt eget rättsväsende med sharia!

    Hanstedt har du någon kännedom om de segregerade områden som i dagligt tal kallas för No Go Zoner? Om inte så föreslår jag återigen ett besök med fru, dotter eller annan kvinnlig bekant!

    Tydligen har du inte den blekaste aning om vad du uttrycker!

    Nu kommer frågorna där du får chansen att beskriva hur PK-iterna lyckats med att få individerna i de 55 No Go Zonerna att bilda tillsammans med de övriga svenskarna ett sammanhållet samhälle?

    Beskriv vilket gemensamt mål PK-interna, individerna från No Go Zonerna och övriga svenskar kommit överens om?

    Beskriv vilka krav PK-iterna ställt på individerna i de 55 No Go Zonerna för att integrera i det svenska samhället?

    Ärligt Hanstedt, är det inte så att det har aldrig ställts några krav?

    Är det inte också så att bidragen till individerna i de 55 No Go Zonerna flödat fritt, utan att PK-interna ställt några krav på motprestation?

    Ser framemot dina fullständigt ärliga svar på mina frågeställningar!

    Hanstedt för att förstå sin samtid måste man omvärldsbevaka och vara ytterst källkritisk!

    Gilla

   • Tony

    Nationalism handlar väl inte om att stänga
    ute någon, det handlar om att man ska kämpa
    för sitt land med arbete, att respektera våra
    traditioner och seder och bruk och inte håna och
    förlöjliga dem. Vidare att inget är gratis vill man
    ha en högre standard än man varit van vid gäller det
    att arbeta för den, och inte att begära att andra
    ska stå för försörjningen!

    Gilla

 • ÅMÅL

  En person som blir mycket upprörd när någon benämner en person som burit sig mycket illa åt – ett nedsättande epitet – hur skulle det vara att möta en sådan här demonstration?

  Gilla

 • Hanstedt

  Hur kan ni påstå, att ni inte är främlingsfientliga? Åtminstone tre kommentarer till de artiklar som skrivs på denna sida innehåller formuleringar som ”jävla löss”, ”avskum” och liknande. Varför skriver ni sådana saker? Är ni inte själva medvetna om era främlingsfientliga åsikter, eller skriver ni dem i affekt?

  Gilla

  • Lena

   Tycker du att vi ska benämna problemen såsom politiker gör dvs som……”utmaningar, berikare, entreprenörer, raketforskare,hjärnkirurger folk med kultur, mycket väl utbildade, osv” eller så kan vi vara ärliga, först då kan problemen diskuteras !
   Visst finns det bättre ord för samma fenomen, tex lycksökare !

   Gilla

   • lofas

    Glöm inte den fantastiska benämningen ” kompetens regn.” ..heeh!

    Gilla

   • Hanstedt

    Varför överhuvudtaget använda sig av invektiv?

    Gilla

   • Mr Q

    Det är ju just detta vi på Pettersson gör..Undviker omskrivning och benämner neger som neger,och zigenare som zigenare…
    För att ytterligare förtydliga för dig Hanstedt,benämner vi också en spade för en spade….och inget annat.. 🙂

    Gilla

   • Mr Q

    Speciellt för dig Hanstedt har jag funnit en Video kring en bekant neger i USA:https://www.youtube.com/watch?v=qUfzM78V_C4

    Gilla

   • Hanstedt

    Diskussionen om huruvida mörkhyade ska kallas ”neger” eller inte är helt ointressant, och undanbeder jag mig.

    Det intressanta är att du verkar ha ett behov av att prata om just det.

    Gilla

   • Tony

    Hanstedt:
    Hur hade du beskrivit om 8 stycken, som inte ens är
    Svenska medborgare hade gruppvåldtagit din dotter?
    Att Sverige ligger i absolut världstopp med antalet
    våldtäkter, och att dom skjutit i höjden i samband
    med massinvandring ska du inte försöka kollra
    bort. Vad man sen beskriver sådana individer som,
    kan ju diskuteras, själv betraktar jag sådana varelser
    som odjur, och skulle ovillkorligen sändas
    tillbaks dit dom kom ifrån!

    Gilla

  • Richard

   Såg på exponerat att Arnstad har varit i farten igen. Hanstedt du är väl inte Arnstad?
   För övrigt är jag inte rasist, jag är däremot motståndare till Sveriges fullständigt galna massinvandring. Jag kan inte förstå att vi prioriterar ekonomiska emigranter före våra egna skattebetalare och deras barn. Jag har flera arbetskamrater med utl bakgrund som är helt fantastiska!

   Gilla

   • Hanstedt

    Jag har ingenting med Arnstad att göra, och har förövrigt inte särskilt mycket till övers för honom!

    Du förefaller vara en rak och uppriktig person, och därför tror jag dig när du hävdar att du inte är främlingsfientlig, utan endast massinvandringskritisk. En främlingsfientlig person hade börjat med att förneka att han/hon är rasist, för att sedan skriva något främlingsfientligt, alternativt svarat att jag ska skita i vad han/hon tycker.

    Gilla

  • Mary Agnes

   Jag tycker du kan skita i vad vi tycker. Det är ett fritt land, och tankarna är fria. Trots att Expressen och andra rännstensmedia samt propagandacentralen modell Hitler i form av SVT och SR gör allt vad de kan för att styra och kontrollera mina tankar…. som totalitära regimer som nazism och kommunism gör, så har jag och mina vänner de åsikter vi har och använder de ord som bäst beskriver våra tankar just i skrivögonblicket. Det kallas ”yttrandefrihet”. Att berätta sanningen kallas för ”ärlighet”. Att beskriva sina känslor kallas ”rättighet”.

   Främlingsfientlig…. vad fan är det? Är det främlingar som är fientliga, som alla de som skriker könsord efter oss kvinnor numera när vi går på gatan för att handla, något som inte fanns bara för ett år sedan… främlingar som är fientliga och som samvetslöst rånar äldre och tar från dem, inte bara deras kära smycken och pengar utan även deras trygghet…. något som inte heller fanns för 3-4 år sedan… så frågan är, vem är det som är ”fientlig”:

   jag är inte alls fientlig. Jag försvarar mig bara mot dem som angriper mig och min familj, de som suger offentliga medel ur vårt socialsystemet, de som fuskar och ljuger… det är inte jag som är fientlig. Fientlig är den som angriper samhället; inte den som försvarar sig.

   Gilla

   • Hanstedt

    Jag har inte för avsikt att döma ut er alla p g a era åsikter, utan vill bara att ni ska bli mer konsekventa. Att stå upp för sin åsikt är mer ädelt än att slingra sig av rädsla för att bli ”stämplad”.

    Jag föredrar att debattera mot öppna rasister, då dessa ger raka svar på mina frågor, till skillnad från smygrasister á la SD, som inleder varje stycke med meningen ”Jag är inte rasist men..”, för att därefter uttrycka sig på ett tydligt rasistiskt, eller i varje fall främlingsfientligt, sätt.

    Den öppne rasisten kringgår inte diskussionsämnet, utan ger som sagt raka svar på ens frågor, och drar sig aldrig för att säga vad han/hon innerst inne tycker. Uppriktighet och ärlighet är något jag uppskattar, vilket jag flera gånger har påpekat för mina motdebattörer.

    Att som vissa av er inleda en mening med att poängtera att ni inte är rasister, för att därefter säga något uppenbart rasistiskt, är inget annat än rent och skärt hyckleri!

    Gilla

  • Pettersson

   Hanstedt, på den här bloggen har vi yttrandefrihet till skillnad från på PK-media, en av anledningarna till att vi finns är att de etablerade medierna inte tillåter kritiska kommentarer däremot är det fritt fram att kalla oss bakom alternativa och fria medier både det ena och det andra. Jimmie Åkesson blev en gång kallat kackerlacka i en stor tidning och jävla löss är knappast värre även om det får stå för den som skrev det.

   Sedan är det stor skillnad på främlingsfientlig och invandringskritisk.
   Jag har inget emot främlingar som kommer hit, jobbar och gör rätt för sig samt tar seden tid de kommit. Gör de inte det kan de gott stanna hemma.

   https://petterssonsblogg.se/2015/06/24/insektsgift-for-att-utrota-sverigedemokrater-godkant-av-expo/

   Gilla

   • Hanstedt

    Bäste Pettersson!

    Det är bra att ni slår vakt om yttrandefriheten. Det jag ville komma till var att det finns en fara i att låta individer med uppenbart galna tankar stå oemotsagda.

    Visst, de ska också ha rätt att uttrycka sina åsikter i olika frågor, men så fort de börjar tala i termer av ”mord”, ”förtryck”, ”patrask” och ”utrotning” ska de ifrågasättas.

    Genom att inte säga ifrån bidrar samhället till att hatet normaliseras, vilket i sin tur riskerar att bana väg för en utveckling som vi förhoppningsvis inte kommer behöver bevittna.

    Gilla

   • Pettersson

    Du menar att säga ifrån som PK har gjort i 30 år? Mångkultur är bra, asylinvandringen är lönsam på sikt, islam är fredligt osv. Det är ni i 87:an som skapat dagens debattklimat genom att i åratal förnekat problemen och de problemen består inte i att en och annan uttrycker sig ovårdat.

    Gilla

   • Hanstedt

    Pettersson:

    Så länge medierna tillrättavisade personer som skrev kommentarer innehållande uppmaningar till mord, våld och förtryck var det lugnt, sedan dessa började sanktioneras har det blivit kaos.

    Gilla

  • SD2014

   @ Hanstedt
   Du har din åsikt, jag har min åsikt och jag skiter fullständigt i din åsikt.

   Gilla

   • Hanstedt

    Tråkigt att du har denna attityd. Jag diskuterar mer än gärna med meningsmotståndare, då det innebär ett nyttigt utbyte av intryck och idéer, som i bästa fall kan få mig att omvärdera min världsbild.

    Gilla

   • SD2014

    @ Hanstedt
    Ok, du ska få din diskution, vad tycker du vi ska göra med och kalla dessa hrrrm ”människor” som utfört detta?
    Detta hade inte hänt om NI (87%) inte tagit hit dem.

    1. Gruppvåldtäkt på en flyktingförläggning i Mariannelund, på en svensk kvinna, hon blev så hårt tagen i alla hål så hon fick gå med blöjor lång tid efter det skett, för att hon var sönderknullad på ren svenska.

    2. Dubbelmordet i Linköping, en äldre kvinna och en 15årig pojke ihjälslagna med ett järnrör

    3. En sjukpensionär brutalt misshandlad och nästan mördad för att han var rädd om sin hund i GBG, fick livslånga men

    4. En fylle svenne blev rånad och lämnad för att dö på spåret i tunnelbanan STHLM ( han överlevde )

    5. Anna Lindhs mördare

    6. En 85årig dam med Rollator skulle posta ett brev på Dalbo i Växjö, blev nerslagen och rånad på 100 spänn

    7. Dubbelmordet på IKEA i Västerås

    Gilla

   • Hanstedt

    SD2014:

    Jag är glad att du gav mig ett långt svar, all heder åt dig för det!

    Det finns en fara med att avhumanisera människor, oavsett vilka de är. För har man väl tagit ifrån dem deras människovärde, öppnar man dörren för krafter som utnyttjar dessa händelser för sina egna syften, vilket sker idag. Organisationer som i decennier motsatt sig invandring och mångkultur spelar på folks känslor för att vinna deras stöd.

    Hat som tidigare endast spritts bland en liten grupp individer normaliseras i takt med att man placerar människor ur en viss grupp i ett och samma fack, vilket tvärtemot vad SD tror leder till ökad splittring och polarisering. Bevis för det är asylbränderna under hösten och självmordsattentatet i Stockholm december 2010, händelser som inte förekom innan dess.

    Ju mer detta förekommer, desto starkare blir ”vi- och de-mentaliteten” hos både svenskar och invandrare. Vanliga svenskar har av SD fått ”veta” att invandrarna är orsaken till att de har det knapert. Invandrarna i sin tur får av vänstern ”veta” att svenskarna egentligen är extremrasister, som vill göra tvål av dem. Grupper ställs mot varandra, och klyftorna utvidgas. Kent Ekeroth vill bussa drönare på flyktingarna, medan Annie Lööf vill öppna dörren på vid gavel. Samhället splittras, och oroligheterna tilltar.

    Lösningen på problemet är inte aggressiv retorik och s k ”bondförnuft”, utan debatt. Mot IS-terrorister och i Sverige boende islamistsympatisörer krävs hårda tag, absolut, men inte mot invandrare i allmänhet. Islamisterna använder sig av ”söndra och härska”-metoden, det måste man vara uppmärksam på. Börjar man stigmatisera alla eller vissa invandrare, går man indirekt islamisterna tillmötes. Deras bästa valarbetare är därför nationalister, som gör just detta.

    I dessa tider anser folk att skarp retorik och enkla svar på svåra frågor är mer meriterande än utbildning och vältalighet. Istället för politiker med skolning vill folket ha ledare som är bra på att appellera till folket, hur dålig människor de än är. Man vill ha en stark ledare, som folket kan enas kring och identifiera sig med. Hur han är som person är dem egalt; huvudsaken är att han använder sig av nationalistisk retorik. En mäktig personkult byggs upp kring ledaren, och han upphöjs till ”gudalik” status. Hatfulla idéer som tidigare varit förpassade till marginaliserade kretsar blir nu grundläggande, och folk slutar helt att reagera på dem.

    Förstår du ungefär hur jag tänker?

    Gilla

   • SD2014

    @ Hanstedt
    Hmmm, då ska vi se, det jag punktade upp är ett lätt skrap på ytan av ett isberg, dessa personer förtjänar att kallas för As, Svin, Äckel, Råttor, Kackerlackor, otacksamma jävlar osv osv, dessa personer förtjänar en lidelsefull död, utvisas omgående osv osv.

    Asylbränder skriver du, hmmm, vi i SD har ju självklart tänt på.

    Ställa grupper mot varandra? hmmm det är inte vi och dom, det är bara dom och dom enl 7 klövern, vi etniska Svenskar är sopor, läs på lite om förtur i bostadskö, feta bidrag i årtionden, slippa anpassa sig till Svenska värderingar, ta seden dit du kommer, RASIST kortet åker fram.

    Toköppna gränser, ingen koll alls på vilket drägg vi tar hit, IS krigare med egen Tel till Mona ( SPYYYR)

    Välfärden? tja du! den kostar några kronor att hålla på topp, vem får dessa pengar nu? Inte fan är det vi etniska Svenskar iaf, skolor stänger, fritidsgårdar stänger, våra äldre som sitter på hem får det sämre, skatter höjs, vart tar pengarna vägen? Osv osv

    Jag är rasist? jag jobbar ihop med trevligt folk från Bosnien, Polen, Kosovo, Afrika, Albanien, Indien.
    De har tagit seden dit de kom, INGEN är muslim? konstigt tycker jag, jag umgås sporadiskt privat med några av dem jag jobbar ihop med + att jag har ingifta chilenare i släkten ( mamman är dum i huvudet, kusinen jättebra och gó)

    Jag har själv upplevt hur mitt barndoms område förslummas av denna vansinniga massimport av menaiter, googla Dalbo, Nydala, Araby i Växjö, skrämmande är det, det var fina områden på 70 talet, idag en sopstation i mina ögon.

    Vems fel är det att det finns ett antal No Go zoner i Sverige? Inte mitt iaf.

    Vems fel är det att det sitter ca 70-80% blattar på våra fängelser? Inte mitt iaf

    Nä du Hanstedt, Jag har min åsikt…..och jag förstår inte din.

    STÄNG GRÄNSEN NU, UT MED DRÄGGET

    Gilla

  • Mr Q

   Kan du ge oss ett annat ”korrekt ord” för avskum ?

   Gilla

   • Hanstedt

    Det handlar inte om huruvida ett ord är korrekt eller inkorrekt, poängen är att alltför många anser sig ha rätten att kalla människor av en viss härkomst för just det ordet, vilket jag ifrågasätter.

    Gilla

   • Mr Q

    Du menar m.a.o. att pappret skall förbli vitt ! Eller tillhör du dem som Lena pekade på ovan.Propagandister och lögnare typ svensk STATS-TV o. Radio ?

    Gilla

   • Hanstedt

    Mr Q:

    Inte alls, jag vill bara att saker och ting ska beskrivas på ett neutralt och objektivt sätt.

    Gilla

   • Mr Q

    Då är vi överens…Sluta då att benämna saker för ord,som är främmande för majoriteten av landets befolkning.Skriv som Wilhelm Moberg gjorde,(rakt och tydligt) vad du vill ha sagt.
    En arab blir inte annorlunda eller bättre för att du använder konstlade begrepp.Sak samma gäller de kriminella zigenare, som sitter med sina pappmuggar utanför i stort varje större köpcentrum !

    Gilla

   • Hanstedt

    En korrekt benämning för en kriminell zigenare är just kriminell zigenare.

    Gilla

  • ÅMÅL

   Hanstedt – ##### fräckt av dig att kalla oss sanningsenliga svenskar för främlingsfientliga! Vilket djefla fult ord!
   Hade du varit i närheten hade jag nog drämt till dig trots att jag är en extremt fridsam person!

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Kanske läge för en anmälan av ”extremisten” My Vingren.

  Vi har ju fått ”tuffare” terror-lagar, har jag hört från regeringen

  My borde kanske kollas upp?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: