“En kristen slaktas var femte minut av muslimer”

Muslimsk förföljelse av kristna: september 2015 av Raymond Ibrahim  •  16 december, 2015

 • “Jag förstår inte varför världen inte står upp mot sådana här brutala handlingar.” – Melkitiska grekisk-katolska patriarken Gregorius III.

 • Vita huset har sagt att det är berett att anklaga Islamiska staten för folkmord mot religiösa minoriteter, och har lyft fram flera grupper som till exempel yazidierna som offer. Det verkar dock inte som att kristna kommer att inkluderas.
 • En rapport uppger att en kristen slaktas var femte minut i Irak och att “Islamiska statens militanta i Irak använder kristna kyrkor som tortyrkammare, där de tvingar kristna att antingen konvertera till islam eller dö”.
 • När påve Franciskus talade till världen i FN la han än en gång all sin energi på miljön. Under det 50 minuter långa talet refererade påven endast vid ett tillfälle till förföljda kristna – och deras lidande blandades i samma mening ihop med de påstått lika stora umbäranden som “medlemmar av majoritetsreligionen” utsätts för, det vill säga sunnimuslimerna. Sunnimuslimerna blir inte slaktade, halshuggna och våldtagna för sin tro, de får inte sina moskéer uppbrända och bombade, de fängslas inte eller mördas för apostasi, blasfemi eller missionsarbete.
 • “Det som händer i Libanon är ett försök att byta ut befolkningen mot [muslimska] syrier och palestinier.” – Gebran Bassil, Utrikesminister i Libanon.

2015-12-17_0959

Under september fortsatte slakten och förföljelsen av kristna – inte bara utförd av Islamiska staten utan också av “vanliga” muslimer från hela världen – och allt fler människor och organisationer kräver åtgärder. De som är bäst skickade att agera – främst i ledet USAs president Barack Obama och påve Franciskus – gjorde dock ingenting.

“Varför, frågar vi Västvärlden, varför protesterar vi inte mot all denna grymhet och orättvisa?” frågade kardinal Angelo Bagnasco, ordförande för den italienska biskopskonferensen.

Melkitiska grekisk-katolska patriarken Gregorius III sa: “Jag förstår inte varför världen inte står upp mot sådana här brutala handlingar.”

Som det formulerades i en rapport: “Människorättsaktivister ser det. Utländska ledare ser det. Och över 80 medlemmar av den amerikanska kongressen ser det. Tillsammans försöker de pressa den fria världens ledare [president Obama] att erkänna att det pågår ett folkmord på kristna i Mellanöstern.”

Läs vidare

-Pettersson läser inte om detta i svenska hatmedia och utrikesblondinen Margot Wallström är tyst. Mellanöstern var kristendomens födelsplats och snart är kristna utrotade där och sedan står andra områden på tur…

Kristendomens utrotning en krona på arabvåren

Kristendomen utrotas på sin födelseplats

De muslimska erövrarna

10 thoughts on ““En kristen slaktas var femte minut av muslimer”

 1. Vi får glädjas över de få som talar över ämnet t.ex Lars Adaktusson o Kjell Albin Abrahamsson, Open doors m flera.
  Jag rekommenderar att läsa vad Jesus själv sa skulle hända Hans efterföljare
  i Matteus evangelium kapitel 24 talar Han klartext,
  i Markus kapitel 13 ytterligare mera att läsa
  Lukas skriver i kapitel 21 och i
  Johannes har vi flera kapitel där Jesus talar till sina lärjungar vid sista måltiden från kapitel 13 till kapitel 17.

  Om Ni läser så kommer Ni att förstå, varför detta händer. Bibeln ger svar på varje fråga!

 2. Här har Amnesty och andra beivrare av asylrätt och mänskliga fri och rättigheter något att engagera sig i, misshandel, våldtäkter och massmord på kristna individer! Fast det är ju klart det är enklare för Amnesty och övriga människorättsorganisationer att engagera sig i EU-ländernas hanterande av asylrätten samt avrättningar av kriminella element i de länder där dödsstraff fortfarande används som bestraffningsmetod!!!

  Det är enkelt att påstå att EU-länderna och framförallt Sverige kränker och omöjliggör asyl på grund av att vissa begränsningar för invällandet sätts upp och införs!

  Dessa godhetsivrande individer “ser inte skogen för alla träd”! Häri ligger mången sanning begravd!

  Amnesty och övriga människorättsorganisationer vill inte se verkligheten sådan den är!

 3. Det blir ca 110 000 per år om jag räknat rätt.Vilket gör islam till dem som avrättar flest på
  vår Jord. Det är väl inget som humana människor och fredliga religioner sysslar med.

 4. Mussarna kan ju prova att ge sig på Israel, där kan jag lova att det är stopp. Västvärldens syn på den enda demokrati i mellanöstern är för bedrövlig. Det görs allt för att supporta Islam och inget för Israel. Det är tur att det sitter många judar i kongressen som håller tillbaka Obama. Önskar att Regan var president

  • Det har dom provat på förr, med känt resultat, dom jävlas
   en tid med Israelerna sen får dom sig en riktig omgång smörj,
   och sen rycker vår utrikesblondin ut med någon miljard till
   dom stackars Araberna som plåster på såren!

 5. Islam måste kriminaliseras och bekämpas, det är den enda lösningen. Så länge muhammedanerna får utöva islam, får man räkna med dödande av kristna eller otrogna, islamisering och mycket annat skit.

  Det mina vänner är realiteten.

  • Ja, börja med att titta på om koranen kan klassas som
   “stämpling till mord”. Läs sura 9:29 och 47:4.
   Objektet är definierat och identifierat. “Kristen” är målet.
   Vilka muslimer är muslimer?

Kommentera