Stäng

Omväxling förnöjer

Muslimerna i den mordiska gruppen ISIS jobbar hårt för att hitta på nya bildmässiga sätt att mörda andra muslimer på. Efter att ha: kört över med stridsvagn, dränkt, bränt levande, sprängt, kastat från hustak med fler vidrigheter så verkar man ha blivit lite kort på ideer. I denna video så skjuter man en muslim som man av någon anledning tycker illa om. Det ”nyskapande” i videon är att man först hissar upp honom uppochned i ett träd innan man skjuter honom.

FjärranÖsternRedaktören är något undrande över deras värdegrund, passar den verkligen in i ett civiliserat samhälle?

18 reaktioner på “Omväxling förnöjer

 1. Och här i Sverige fick man lära sej att inte peka på folk,knuffas och tränga sej före i matkön.resa sej upp för äldre i spårvagnar och bussar . Frågan är vad i helvete dom får lära sej i skolan i de muslimska länderna.. Tycker dom där skäggmurvlarna ska ta sej en baskurs i humanism vid sidan av koranläsningen.

 2. När jag var liten så hade jag en kompis som vi tyckte var lite feminin och allmänt larvig. Vi snörade upp honom i fötterna och hissade upp honom med huvudet nedåt i en källere. Sen piskade vi honom för att gröra honom lite manligare.

  Sen växte jag ifrån dessa dumheter och slutade med detta.

  Numera läser man att USA söker hjälp av ”kataputstols-JAS” och Sverige för att bekämpa IS, Är det inte lättare att göra det här? Det är ju bara att åka ut i förorten och sätta igång?

  Mona och Margot har ju gett dem några miljoner för att berika Sverige.

  1. Herregud! Det vänder sig i magen på mig när jag läser din kommentar. Ska försöka vara respektfull eftersom Pettersson vill det, men jag har aldrig någonsin sett någon skryta om att ha använt så grovt våld som barn mot andra barn! Men inget förvånar en längre!

 3. Visst passar dom in i civilisationen, fråga en PK-stolle
  så får du reda på att Islam är fredens religion, och att
  det bara några få som sysslar med idiotiska avrättningar!

 4. Såg en bit av filmen….Ingen tvekan om att detta är SATAN I ARBETE….Islam är en IDEOLOGI skapat av satan själv, – den värsta synden att mörda en annan människa är ren ONDSKA och det är det som SATAN står för….!
  VIKTIGT att de som aktivt stödjer IS överlämnas till krigsförbrytardomstolen i Haag eller till Moskva för en rättvis rättegång i krigsdomstol, Ryssland skulle kunna hantera detta på ett bra sätt. Dessa ska naturligtvis utrotas från planetens yta och man borde leta upp deras familjer och döda dem också.
  Skönt att veta att IS snart är utplånade i Syrien, – i SVERIGE LEVER OCH FRODAS DE TOM I REGERINGEN, – EXEMPELVIS MILJÖPARTISTEN KAPLAN!!

  1. Se ANN BARNHARDTS VIDEO PÅ YOUTUBE OM ISLAM….”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”

  1. Araber ser jag som ett skadedjur, tyvärr tillhör de en gren på det ”mänskliga” trädet, man kan inse att människan gör mer skada än nytta på jorden och vore vi alla araber så borde vi utrotas från jordens yta!
   Min åsikt bara!

 5. Han slaktas som man gör med en gris, blodet får rinna genom skallen och ut.
  Konstigt att de inte skar av halsen.
  Att sån här ohyra tillåts få leva, överhuvudtaget. Använd drönare och utplåna från jordens yta.

  Var kan man anmäla sig som pilot?

 6. Inga problem, eftersom Mona, Arnstad, Jonas, o PK som älskar dessa mördare och hatar bara SD. Baaarnen är välkomna hit, när dom flytt med gummibåt över haven, hälsar Örebros stake ledare, lägenheter finns omgående.

 7. Om muslimer avrättar muslimer utan någon djupare rättsgrund, hur kan vi i västerland tro att vi ska klara oss när mörkret faller?
  Naturligtvis finns de bland oss, redan. Se djupinfiltrerade och svårt ansatta länder som Frankrike, England och Belgien.
  Där äter de de sig in i samhällskroppen, sakta men säkert och brer ut sitt vansinne till religion.
  Jag kan för mitt liv inte förstå hur en vit population kan vara så in i h#%*&! dum att man släpper in lågkultur och lågintelligens i sitt samhälle. De har ju ingenting att komma med. Stamsamhälle, diktatur eller inbördeskrig är allt vad de åstadkommit.
  Det är den vita mannen som byggt det funderande, civiliserade samhället. Inte araber eller afrikanus.
  De halvlyckade försöken, hitintills, är starkt överbefolkade och ytliga kopior av den gamla världen. Inget annat.

 8. Profeten Muhammed var en pedofil och mördare och islam uppmanar till slakt och mord på alla icke-muslimer!
  Vi får passa oss, vaknar vi inte och ser faran med islam är vi och framförallt barn och barnbarn illa ute….
  Men om 20 år så är kanske araberna i majoritet i Sverige om vi inte sätter ner bägge fötterna och stoppar inflödet av muslimska avskum!

  1. Detta är inga män och de kommer att bli utrotade som de kloakråttor de är av bl.a. den store ryske ledaren Vladimir Putin!

   1. Hoppas det tur att Putin finns och att alla ledare i Världen
    inte är lika Tokig Som Löfven med Anhang.

  2. Allt talar för att muslimerna inte ens behöver vara i majoritet för att ta över landet från the chicken swedes.

  3. Muslimerna agerar…
   Koranen rättfärdigar deras vedervärdiga handlingar. Och sådana pack har vi massor av här i Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: